Türk ya da Türkçe Konuşan Üyeler
-
Merhaba ben de aranızdayım Kendini yeni kabullenmiş biri olarak yani yeni tam olarak kabullenmiş biri olarak
Hoşgeldin rolety123. Umarım her şey yolunda gider hayatında.
-
burada Türklerin olduğunu hiç düşünmemiştim
-
-
Evet niye?
-
merhaba, bir süredir buradayım ama forumu ilk defa kullanıyorum. türkçe bölüm olduğunu görünce yazayım dedim. :love:
-
merhaba, bir süredir buradayım ama forumu ilk defa kullanıyorum. türkçe bölüm olduğunu görünce yazayım dedim. :love:
Hoşgeldin gaymertr! :welco:
-
İzmirden selam herkese :crazy2: :cheesy2:
-
-
herkeze selamlar Australyadan bir turkden
-
-
İstanbuldan sevgiler :love:
-
Selam! İyi bayramlar!
-
-
Selam arkadaslar, teknik bir problem için forum bölümüne girdim ve turkce bölümü oldugunu gördüm, sevindim, o zaman sorunumu buraya yazayım.
İndirmek istediğim torrent utorrent programına ekleniyor ama download başlamiyor, bu durum sadece bu site için geçerli, diger downloadlarda sorun yok. Acaba bu sitenin yasaklı olması ile mi ilgili? Zaten siteye de vpn ile girebiliyorum. Eskiden download problemim yoktu ama şimdi denedim download bir türlü başlamıyor… -
Merhaba.. İndiremediğiniz torrent hangisi? PM olarak da yollayabilirsiniz..
-
merhabalar herkeslere tekrardan, burada bayağıyız ama sesimiz az çıkıyor
-
ahahaha selamun aleykum o zaman cok mutlu oldum serefsızım ya yabancı sıtede turk gormek cok harika bir şey. ya kardesım ıstedıgım bı kac sey var onları sana zahmet ızah edersin o zaman sen
Injun Bang
"Ashville " Vol 2
"Santa" B&W Comic by "Crazylove"
Gooniverse Tale 1 / Rebel with a Cause - Complete (One-three
My Son is a skinhead - chapter 2 - The Red Book
"My Son is a skinhead - chapter 3 - The Black Book
Japanese comic - "Fucked by My Boss In an Elevator
Japanese comic - "Ecstasy"
Japanese comic - "Letter"
Japanese comic - "Sensai"
Two Japanese short comics
bunlar chubold.com sıtesıne ait bunları bulu bı lınk koyarlarsa sevınırım ya cok sagol sımdıden
-
Merhaba foruma ilk defa girdim türkçe konuşmak güzel ;D
-
-
merhaba arkadaşlar. keyifli zamanlar dilerim.