Όπως κι αν γουστάρετε…
-
Το σεξ είναι πολύ ωραίο πράγμα!… Όπως κι αν το προτιμάει κανείς...
Τρυφερό & ρομαντικό, έντονο & παθιασμένο, αργό & απολαυστικό, brutal & άγριο...
Με τον αγαπημένο σου ή με κάποιον άγνωστο...
Με έναν, με δύο, με τρεις, με λεγεώνα ολόκληρη...
Στα τέσσερα, στα δύο, στα τρία (!), στα όρθια, μπρούμυτα, ανάσκελα, στα πλάγια, ανάποδα (!), doggy, missionary, deep hammer, cowboy ride, reverse cowboy, oral, handjob, rimming, nipple play, BDSM, watersports, fisting, με παιχνίδια ή χωρίς, στο κρεβάτι, στην πολυθρόνα, στο πάτωμα, στο τραπέζι, στο νεροχύτη, στο ντουζ, στο ασανσέρ, σε ένα στενάκι, κυλισμένοι στις λάσπες, κρεμασμένοι από τον πολυέλαιο...
Με φώτα, στα σκοτεινά, στο ημίφως...
Εντελώς γυμνοί, μισογδυμένοι, με στολές role-playing...
Εστιάζωντας στον κώλο, στον πούτσο, στ' αρχίδια, στο στέρνο, στο στομάχι, στα μπράτσα, στα μπούτια, στις γάμπες, στα πέλματα, στα λαιμό, στις μασχάλες, στα δάχτυλα, στ' αφτιά...
Όπως κι αν το γουστάρετε, ό,τι κι αν γουστάρετε, σας εύχομαι πάντα να το απολαμβάνετε!...Προσωπικά έχω μια τάση προς το έντονο & παθιασμένο που πάει προς το brutal & άγριο.
Φετίχ μου οι τριχωτές κωλάρες, οι τριχωτές μπουτάρες, οι τριχωτές γαμπάρες, το τριχωτό στέρνο, η τριχωτή κοιλιά, τα μπράτσα, οι μασχάλες και τ' αφτιά (μ' αρέσει να δαγκώνω!)...
Λατρεύω τα φιλιά και τον άλλον να με κοιτάζει στα μάτια...Σας αφιερώνω τις παρακάτω φωτογραφίες και ελπίζω να τις απολαύσετε!
:love:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ελπίζω να το απολαύσατε…
Εσείς πώς το προτιμάτε; -
Mας κάβλωσες πάλι!!!
-
Σε ευχαριστούμε Dax είναι όλα τους υπέροχα. Φροντίζεις πάντα για να μας δίνεις τονωτικές ενέσεις λες και είμαστε ναρκομανείς και καλά κάνεις γιατί τις έχουμε ανάγκη. Χα χα χα χα
-
Με υπερκαλυψες Dax !!!! Αλλα κάθε φορα για εμένα είναι αλλιώς είμαι τύπος του ότι με καβλωνει εκείνη την στιγμη αλλα αν θέλει ένας btm να με κανει να χυσω το doggy style είναι η στάση που θα με κανει να σερνομαι ξώπισω του να το ξεσκισω! Είπαμε κωλοδουλος του κέρατα είμαι
-
Σας ευχαριστώ, guys, για τα καλά σας λόγια!
Φροντίζεις πάντα για να μας δίνεις τονωτικές ενέσεις λες και είμαστε ναρκομανείς και καλά κάνεις γιατί τις έχουμε ανάγκη. Χα χα χα χα
Χρήστο, το σχόλιό σου το δέχομαι με μεγάλη περηφάνεια!
-
Εχεις βάλει προγράμμα να μας αποτελειωσεις Dax να είμαστε μόνιμα με το καβλι όρθιο
-
Εχεις βάλει προγράμμα να μας αποτελειωσεις Dax να είμαστε μόνιμα με το καβλι όρθιο
Νόμιζα πως έτσι κι αλλιώς είσαι μόνιμα με το καβλί πέτρα Διόνυσε και ήλπιζα να έχω βρει παρέα σε αυτό και να μην είμαι μόνο εγώ έτσι..