Όλοι πεσμένοι είμαστε μάλλον..
Latest posts made by Herakles83
-
RE: Thessaloniki Pride 2013
Όχι μόνο εκεί!
Του χρόνου θα οργανώσουμε και block με πανό λέω εγώ. :cheers: -
Εύχομαι όσοι από εσάς ήρθαν να πέρασαν υπέροχα. Το Pride στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πάνω από 6.000 κόσμου, μερικοί μίλησαν και για 10.000 κόσμο. Το parade φυσικά ήταν όλα τα λεφτά, είναι διαφορετικό να παρελαύνεις υπερήφανα στο κεντρικότερο και ομορφότερο σημείο της πόλης ( την παραλιακή) κατά την δύση του ηλίου που είναι γεμάτη από κόσμο.
Πάμε για το 3ο Pride λοιπόν του χρόνου με ακόμα περισσότερο κόσμο! -
youtube.com/watch?v=Ae3EeUDN4_Y
Σας περιμένουμε όλους!
Happy Pride! -
Τώρα γύρισα σπίτι από τις συναντήσεις για τις τελευταίες προετοιμασίες. 4:38 παρακαλώ. Λοιπόν σας περιμένω όλους στην Θεσσαλονίκη από Παρασκευή!
-
Αυτή τη φορά θα έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια μου! Δεν ξέρω τι θα πρωτοκάνω.. Άσε έχω πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο.
-
RE: Athens Pride 2013
Ήσουν τελικά και εσύ εκεί..
Εγώ ήμουν πίσω από το 2ο άρμα μαζί με το Thessaloniki Pride φυσικά, φωτό να πω την αλήθεια δεν τράβηξα καμία.
-
Τις ανέβασες όλες τις ανακοινώσεις μας βλέπω.. Άντε σας περιμένουμε και να έρθετε κιόλας
-
RE: Athens Pride 2013
15.000 θα έλεγα πως είναι υπερβολικό νούμερο, αλλά στην πλατεία Κλαυθμώνος δεν έπεφτα καρφίτσα. Μακάρι να ήταν τόσοι, εγώ γύρω στους 10.000 θα έλεγα πάντως.
-
RE: Eurovision 2013
Αν και το τραγούδι μας το βρίσκω απαίσιο, μάλλον θα περάσουμε τελικό και θα πατώσουμε εκεί..
Γενικά φέτος είναι αρκετά πεσμένος ο διαγωνισμός, την Τρίτη δεν το είδα ούτε σήμερα θα το δω μιας και δουλεύω νυχτερινός. Το Σάββατο όμως θα το δω με φίλους για το τζέρτζελο αυτό είναι και το νόημα