Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
Dax και Διόνυσε οργιάζετε και μ' αρέσει!
Εγώ λέω να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να κανονίσουμε ένα ομαδικό wrestling!
Διόνυσε όσο για αναλογίες βάρος ύψος, όνειρο μου είναι ένας άντρας γύρω στο 1.75 και γύρω στα 95 αρκουδίσια κιλά! Προσωπικά θέλω να βάλλω ακόμα 3-4 κιλά, αλλά θα γίνει με τον καιρό.
-
Ρε παιδια συγνωμη ενα βραδυ ειπα να βγω και οκ δεν γυρισα σπιτι μου και γυρισα τωρα αλλα τι ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
Να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ ΨΑΝΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΣΧΕΣΗΗΗΗ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
οσο για τα speedos και ολα τα υπολοιπα δεν θα σχολιασω τιποτααααααααααα γιατι θα καυλωσω παλιιιιιιιιιιι (μονο και μονο που ειπα την λεξη speedo νιωθω να σηκωνεται :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:)
Dax αν με καυλωνει ο παρτενερ μπορει να μου κανει οτι θελειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι -
Αναιρω το οτι δεν θα σχολιασω τιποτα, ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ αλλα οχι τωρα, θα κανω εναν μπανακι θα ξαπλωσω λιγακι (που μου λειπει υπνος, και θα ξαναβγω παλι σημερα, και σημερα το προγραμμα εχει ΑΡΚΟΥΔΟΜΑΓΑΖΙΙΙΙ ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ) και επιστρεφω αργοτερα με πολλα quote :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:
-
ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!
ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!! ;D ;D ;D
Κωλαρες βλεπω, μπουταρες βλεπω, οργια ακουω!
Αν κανετε wrestling ειμαι μεσα κι εγω, και ειμαι μπρατσωμενος, κανονιστε!
Αλλα τον Νταξ κατω δεν τον βαζετε.
Η μονη περιπτωση να τον ριξετε ειναι με γλυκολογα ή προστυχολογα!
Ετσι τον ριχνω εγω!!!
:hehe:Ειναι μεγαλο καθικι. χτες παλευαμε παλι. το κανουμε συχνα.
Και μετα ντυθηκαμε ο ενας μπατσος κι αλλος καουμπόι!!!
Εχουμε πολλες στολες και ντυνομαστε συχνα διαφορα πραγματα…
Ξεφυγα λιγο ή μου φαινεται; Τωρα λειπει στην προπονηση, αλλα τα λεω δημοσια για να τα δει αργότερα να τα παρει στο κρανιο και να εχουμε σημερα δευτερο γυρω!!!>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
-
Καλά εννοείται ότι αν παλέψουμε είμαι κι εγώ μέσα!!!!
1.80, 88…
Με έχετε? -
Το πουλάκι μου! Γύρισα στο σπίτι και είχε ένα περίεργο χαμόγελο σαν να έκανε ζαβολιά, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε κάνει. Τον ρωτούσα κι αυτός :whistle:
Έψαξα όλο το σπίτι και δε βρήκα κάτι. Τώρα κατάλαβα τι είχε κάνει! Το αρκουδοτόμαρο! Βγαίνω offline για Round 2!! >:D -
Perry είσαι αστέρι να ξέρεις!
Λίγο ομαδικό wrestling δε θα έβλαπτε, για όλα τα μωρά στο ring παρακαλώ! :blind:
-
Διόνυσε όσο για αναλογίες βάρος ύψος, όνειρο μου είναι ένας άντρας γύρω στο 1.75 και γύρω στα 95 αρκουδίσια κιλά! Προσωπικά θέλω να βάλλω ακόμα 3-4 κιλά, αλλά θα γίνει με τον καιρό.
αρκουδίσια κιλά εννοείς????
-
Ρε παιδιά τι έγινε!!!
Όλοι Gladiators μέσα στο Forum γουστάρω!! >:D έτσι που το πάμε απο φαντασίωση θα το κάνουμε πραγματικότητα!!! χαχαχα και άντε να μας μαζέψεις μετά!! -
ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!
ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!! ;D ;D ;D
Κωλαρες βλεπω, μπουταρες βλεπω, οργια ακουω!
Αν κανετε wrestling ειμαι μεσα κι εγω, και ειμαι μπρατσωμενος, κανονιστε!
Αλλα τον Νταξ κατω δεν τον βαζετε.
Η μονη περιπτωση να τον ριξετε ειναι με γλυκολογα ή προστυχολογα!
Ετσι τον ριχνω εγω!!!
:hehe:Ειναι μεγαλο καθικι. χτες παλευαμε παλι. το κανουμε συχνα.
Και μετα ντυθηκαμε ο ενας μπατσος κι αλλος καουμπόι!!!
Εχουμε πολλες στολες και ντυνομαστε συχνα διαφορα πραγματα…
Ξεφυγα λιγο ή μου φαινεται; Τωρα λειπει στην προπονηση, αλλα τα λεω δημοσια για να τα δει αργότερα να τα παρει στο κρανιο και να εχουμε σημερα δευτερο γυρω!!!>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Καλά μην βάζεις και όρκο, όπου υπάρχουν νικήτες πάντα υπάρχουν και ηττημένοι χεχεχεχε! Μακάρι να είναι ο Dax Πάντα νικητής και εσύ να καμμαρώνεις όσον αφορά τα άλλα ουδέν σχόλιον…είναι του ζευγαριού!!!
Τώρα για μπουτάρες που λες....άρπα ένα ζευγαράκι (μην ρωτήσεις ποιος είναι αυτός....ρώτα τα παιδιά εδώ μέσα ξέρουν)
-
Τι μπουτάρες είναι αυτες??
Για πολύ μασαζάκι και γλύψιμο….
Κι εγώ γουστάρω να παλεύω παίδες αλλά δεν με νοιάζει να κερδίζω... Ας είμαι ο ηττημένος που θα περιποιούμαι τους νικητές...
-
Τι μπουτάρες είναι αυτες??
Για πολύ μασαζάκι και γλύψιμο….
Κι εγώ γουστάρω να παλεύω παίδες αλλά δεν με νοιάζει να κερδίζω... Ας είμαι ο ηττημένος που θα περιποιούμαι τους νικητές...
Να τις κάνεις στο φούρνο με μοσχοκάρφια…..ξέρεις χοιρινές χεχεχεχε :cheesy2: :cheers: :crazy2:
-
Χαχαχαχα!!!!
-
-
Έτσι μπραβο…
Κι επειδή κι εγώ είναι χαρακτηριστικό μου να αυτοσαρκάζομαι και μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, όσο παει και σε πάω περισσότερο! -
Έτσι μπραβο…
Κι επειδή κι εγώ είναι χαρακτηριστικό μου να αυτοσαρκάζομαι και μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, όσο παει και σε πάω περισσότερο!είναι καλό να τσαλακωνόμαστε και να μην πέρνουμε τον εαυτό μας και τόσο στα σοβαρά
-
Αρκουδίσια κιλά για εμένα είναι τα σφιχτά γεροδεμένα κιλά, σαν αυτά που έχεις εσυ.. :blind: Δηλαδή που τρως το φαγάκι σου, αλλά ασκείσαι κιόλας
Από ότι βλέπω και εγώ εδώ όλοι λίγο πολύ gladiators βγήκαμε. Δεν είναι κακό δεν είναι καθόλου κακό. >:D
Ωραίρες μπουτάρες έχεις Διόνυσε. :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: -
Αρκουδίσια κιλά για εμένα είναι τα σφιχτά γεροδεμένα κιλά, σαν αυτά που έχεις εσυ.. :blind: Δηλαδή που τρως το φαγάκι σου, αλλά ασκείσαι κιόλας
Από ότι βλέπω και εγώ εδώ όλοι λίγο πολύ gladiators βγήκαμε. Δεν είναι κακό δεν είναι καθόλου κακό. >:D
Ωραίρες μπουτάρες έχεις Διόνυσε. :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:Οκ είμαι επίσημα δηλαδή ένας Muscle cub σε ευχαριστώ για το σχόλιο!!! Σιγά σιγά θα σας ποστ κ άλλα…...λολ
-
Aνυπομονούμε!!!!
-