Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
Bottomάκι συγνώμη το σκέφτηκα χωρίς να το γράψω και αυτό μετράει όμως, έχεις απίστευτη κωλ..α!
-
Καλά ρε εγώ δεν λέω πως έχεις κω…..ρα και είπες τα παραλέω ρε μποτομακο μου???
Το είπες???
Το ξέχασα…
Ξαναπες το μου ντεΤι ανασφάλειες είναι αυτές εεεε;;;;; Θες χάιδεμα τώρα εσύ….άντε να το ξαναπώ
Κωλάρααααααααααααααααααααααααα μου (ελπιζω να μην λογοκριθώ) χεχεχε
-
Ο ippos έχει βάλλει σκόπο να παντρευτεί μάλλον
-
Ο ippos έχει βάλλει σκόπο να παντρευτεί μάλλον
καλά του στέφανα! σαν ζωντοχήρος (παντρεμένος με άντρα εν αμέρικα του εύχομαι τα καλύτερα) :love:
-
Χρήστο, Dax approves!!! :ok2:
Θέλω να σας πω κάτι, αλλά θέλω να το πάρετε ως έχει και να μην παρεξηγηθείτε ή δώσετε άλλου είδους προεκτάσεις. Δε φταίτε εσείς ή φωτογραφίες σας, αλλά το διεστραμμένο μου μυαλό! 'Ολοι μου βγάζετε από ένα διαφορετικό φετίχ!!! >:D
Διόνυσε, θα πάλευα μαζί σου! Θα ήθελα να ήμασταν σ' ένα ring φορώντας μόνο speedo και να αρχίζαμε να παλεύουμε. Τα σώματά μας θα τρίβονταν παντού. Ιδρωμένοι μετά από ώρα, θα βγάζαμε "κατά λάθος" το speedo ο ένας του άλλου και θα αρχίζαμε τα πιπώματα. Θα ακολουθούσαν γαμήσια μέχρι να πέσουμε αναίσθητοι από την εξάντληση!
Μποτομάκι, θα σου 'ριχνα ένα ξυλαράκι! Θα καθόμουν στον καναπέ με τις ποδάρες ανοιχτές και θα σε πρόσταζα να ξεντυθείς μπροστά μου. Θα σε άρπαζα και θα σε έβαζα μπρούμυτα ξαπλωμένο στα πόδια μου. Αφού σου χάιδευα τις μπουτάρες, θα άρχιζα τα σφαλαράκια στον πωπώ. Όταν θα σ' έφτιαχνα καλά, θα σε έβαζα στα τέσσερα και θα σου έριχνα ένα τρελό γαμήσι μέχρι να πεις ήμαρτον!
Αντώνη, θα σε ξύριζα! Παρά το γεγονός ότι μου αρέσουν οι τρίχες, με προκαλείς να σε βάλω στο μπάνιο, να πάρω μια ξυριστική και να σε κουρέψω. Μετά θα σε ξέντυνα τελείως, θα γονάτιζα μποροστά σου και θα σου ξύριζα τα αρχίδια. Θα σου τα 'γλυφα, θα σου 'βαζα κωλοδάχτυλο και θα σου 'κανα την πιο τρελή πίπα που σου 'χουν πάρει, μέχρι να λιποθυμήσεις!
Χρήστο, η πρώτη σου φωτογραφία με εμπνέει! Έτσι όπως είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα, θα καθόμουν πάνω σου. Θα σου έγλυφα τις μασχάλες και μετά θα προχωρούσα στις ρώγες. Καθώς θα στις έγλυφα, θα σου τραβούσα τις τρίχες στο στήθος. Μετά με το ένα χέρι θα στις τσιμπούσα και με το άλλο θα άρπαζα την πούτσα σου και θα άρχιζα να στην παίζω. Θα άρχιζα να κατεβαίνω με τη γλώσσα μου από το στήθος σου στην κοιλιά και μετά θα σου σήκωνα τις ποδάρες και θα κατευθυνόμουν προς τα κάτω. Θα σου 'γλυφα τον κώλο και ταυτόχρονα θα σου τραβούσα μαλακία μέχρι να χύσεις τρεις φορές!
Σας είπα ότι έχω διεστραμμένο μυαλό! ;D
-
Dax για ακόμα μία φορά :urock:
Επίσης να ξέρεις πως θα έμπαινα και εγώ στη μάχη μαζί σου και με το Διόνυσα φορώντας μόνο speedos..
Btw αν ενδιαφέρεσαι και για το κομμάτι της Ελληνορωμαϊκής πάλης, γιατί εγώ το βρίσκω πολύ :dick: ειδικά με αρκούδους γεροδεμένους όπως ο Διόνυσος, να πω ότι είμαι 1.85m και 94κιλά οπότε προσέξτε μη σας βάλλω κάτω και σας βιάσω έναν έναν :sucky: :bj2: :bansex2: -
Φίλε, δύσκολο να με βάλεις κάτω! Αν με δεις θα καταλάβεις. Οχτώ χρόνια κάνω kick-boxing.
Κι εγώ βρίσκω το θέμα της πάλης ιδιαίτερα σέξι και γι' αυτό ετοιμάζω Wrestling SIG στο Φόρουμ μαζί μ' έναν ακόμη Moderator (τον ganatu).
Σύντομα θα είναι κοντά σας!!! -
Bottomάκι συγνώμη το σκέφτηκα χωρίς να το γράψω και αυτό μετράει όμως, έχεις απίστευτη κωλ..α!
Thank you sexy guy!!!!
:love: -
Τι ανασφάλειες είναι αυτές εεεε;;;;; Θες χάιδεμα τώρα εσύ….άντε να το ξαναπώ
Κωλάρααααααααααααααααααααααααα μου (ελπιζω να μην λογοκριθώ) χεχεχε
Καμία λογοκρισία παιδαρά μου… :drool:
Thaaaaanx!!!!!!
:love: -
@Dax:
![](<br />[b]Μποτομάκι[/b], θα σου 'ριχνα ένα ξυλαράκι! Θα καθόμουν στον καναπέ με τις ποδάρες ανοιχτές και θα σε πρόσταζα να ξεντυθείς μπροστά μου. Θα σε άρπαζα και θα σε έβαζα μπρούμυτα ξαπλωμένο στα πόδια μου. Αφού σου χάιδευα τις μπουτάρες, θα άρχιζα τα σφαλαράκια στον πωπώ. Όταν θα σ' έφτιαχνα καλά, θα σε έβαζα στα τέσσερα και θα σου έριχνα ένα τρελό γαμήσι μέχρι να πεις ήμαρτον!<br /><br />Σας είπα ότι έχω διεστραμμένο μυαλό! ;D <br /><br /><br /><br />Woof!!!!!! :D<br /> :urock:) -
@Dax:
Φίλε, δύσκολο να με βάλεις κάτω! Αν με δεις θα καταλάβεις. Οχτώ χρόνια κάνω kick-boxing.
Κι εγώ βρίσκω το θέμα της πάλης ιδιαίτερα σέξι και γι' αυτό ετοιμάζω Wrestling SIG στο Φόρουμ μαζί μ' έναν ακόμη Moderator (τον ganatu).
Σύντομα θα είναι κοντά σας!!!Dax είμαι το ίδιο σκληρό καρύδι και εγώ, μεταξύ όλων των άλλων που σου έχω αναφέρει έκανα και εγώ 4 χρόνια taekwondo
Καβλωτική μάχη τριπλέτα μου ακούγεται. :blind: -
@Dax:
Θέλω να σας πω κάτι, αλλά θέλω να το πάρετε ως έχει και να μην παρεξηγηθείτε ή δώσετε άλλου είδους προεκτάσεις. Δε φταίτε εσείς ή φωτογραφίες σας, αλλά το διεστραμμένο μου μυαλό! 'Ολοι μου βγάζετε από ένα διαφορετικό φετίχ!!! >:D
Διόνυσε, θα πάλευα μαζί σου! Θα ήθελα να ήμασταν σ' ένα ring φορώντας μόνο speedo και να αρχίζαμε να παλεύουμε. Τα σώματά μας θα τρίβονταν παντού. Ιδρωμένοι μετά από ώρα, θα βγάζαμε "κατά λάθος" το speedo ο ένας του άλλου και θα αρχίζαμε τα πιπώματα. Θα ακολουθούσαν γαμήσια μέχρι να πέσουμε αναίσθητοι από την εξάντληση!
Μποτομάκι, θα σου 'ριχνα ένα ξυλαράκι! Θα καθόμουν στον καναπέ με τις ποδάρες ανοιχτές και θα σε πρόσταζα να ξεντυθείς μπροστά μου. Θα σε άρπαζα και θα σε έβαζα μπρούμυτα ξαπλωμένο στα πόδια μου. Αφού σου χάιδευα τις μπουτάρες, θα άρχιζα τα σφαλαράκια στον πωπώ. Όταν θα σ' έφτιαχνα καλά, θα σε έβαζα στα τέσσερα και θα σου έριχνα ένα τρελό γαμήσι μέχρι να πεις ήμαρτον!
Αντώνη, θα σε ξύριζα! Παρά το γεγονός ότι μου αρέσουν οι τρίχες, με προκαλείς να σε βάλω στο μπάνιο, να πάρω μια ξυριστική και να σε κουρέψω. Μετά θα σε ξέντυνα τελείως, θα γονάτιζα μποροστά σου και θα σου ξύριζα τα αρχίδια. Θα σου τα 'γλυφα, θα σου 'βαζα κωλοδάχτυλο και θα σου 'κανα την πιο τρελή πίπα που σου 'χουν πάρει, μέχρι να λιποθυμήσεις!
Χρήστο, η πρώτη σου φωτογραφία με εμπνέει! Έτσι όπως είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα, θα καθόμουν πάνω σου. Θα σου έγλυφα τις μασχάλες και μετά θα προχωρούσα στις ρώγες. Καθώς θα στις έγλυφα, θα σου τραβούσα τις τρίχες στο στήθος. Μετά με το ένα χέρι θα στις τσιμπούσα και με το άλλο θα άρπαζα την πούτσα σου και θα άρχιζα να στην παίζω. Θα άρχιζα να κατεβαίνω με τη γλώσσα μου από το στήθος σου στην κοιλιά και μετά θα σου σήκωνα τις ποδάρες και θα κατευθυνόμουν προς τα κάτω. Θα σου 'γλυφα τον κώλο και ταυτόχρονα θα σου τραβούσα μαλακία μέχρι να χύσεις τρεις φορές!
Σας είπα ότι έχω διεστραμμένο μυαλό! ;D
Σιγά την διαστροφή…να στο χοντρίνω και άλλο το θέμα.....
Φαντάσου να είμαστε όλοι μαζί....να παλεύω εγώ με τον Αντώνη να χάσει απο εμένα και να το βάλεις κάτω και να τον κουρέψεις σαν ηττημένο και όσο μας βλέπεις να παλεύουμε να έχεις το Btmμακο στα πόδια παράλληλα και να του ρίχνεις ξύλο ενώ σου κάνει πίπα....και μετά να το στήσεις και του ρίξεις ένα ή περισσότερα ξεγυρισμένα καβλία, παράλληλα εμείς όσο παλεύουμε να πέρνουμε μάτι να σταματήσουμε να ρίξουμε όλοι μαζι στον Btmμακο ένα πούτσο! Αφού εξαντλούσαμε τον Btmmako θα τελείωνε ο αγώνας και ο νικήτης -φυσικά εγώ θα είμαι αυτός- θα παλεύαμε μέχρι τελικής πτώσης και όποιος κέρδιζε (μας βολεύει κανείς) θα ορμούσαμε στον Χρήστο..... ουπς έγινε λίγο της κακομοίρας..... -
Διόνυσε, έγραψες!!!!
DAX
-
Dax για ακόμα μία φορά :urock:
Επίσης να ξέρεις πως θα έμπαινα και εγώ στη μάχη μαζί σου και με το Διόνυσα φορώντας μόνο speedos..
Btw αν ενδιαφέρεσαι και για το κομμάτι της Ελληνορωμαϊκής πάλης, γιατί εγώ το βρίσκω πολύ :dick: ειδικά με αρκούδους γεροδεμένους όπως ο Διόνυσος, να πω ότι είμαι 1.85m και 94κιλά οπότε προσέξτε μη σας βάλλω κάτω και σας βιάσω έναν έναν :sucky: :bj2: :bansex2:Ώπα ρε Boy…....να ξέρεις πως στην πάλη δεν παίζουν ρόλο τα κιλά και το ύψος αλλά διαφορετικά πράγματα..... πχ. εγω είμαι 1.76 και ζυγίζω 87 κιλά (πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να φτάσω κάνα 95αρι) και έχω βάλει κάτω άντρα 2.00 130 κιλά (θυμήσου δαυβιδ και γολιαθ). Πάντως ωραία στατς έχεις αρκουδίσια!!! Ε και να μας πιάσεις τι θα πάθουμε...ως απειλή το λες αυτό???? Είναι σαν να λες στον Btmμακο θα σε γαμήσω και θα σου απαντήσει αμήν και πότε ή σιγά τι θα μου κάνεις.....λολ (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ) ;D
-
@Dax:
Σύντομα θα είναι κοντά σας!!!να μπει το θέμα….έχω πολλά να πω εκεί μέσα
-
Σιγά την διαστροφή…να στο χοντρίνω και άλλο το θέμα.....
Φαντάσου να είμαστε όλοι μαζί....να παλεύω εγώ με τον Αντώνη να χάσει απο εμένα και να το βάλεις κάτω και να τον κουρέψεις σαν ηττημένο και όσο μας βλέπεις να παλεύουμε να έχεις το Btmμακο στα πόδια παράλληλα και να του ρίχνεις ξύλο ενώ σου κάνει πίπα....και μετά να το στήσεις και του ρίξεις ένα ή περισσότερα ξεγυρισμένα καβλία, παράλληλα εμείς όσο παλεύουμε να πέρνουμε μάτι να σταματήσουμε να ρίξουμε όλοι μαζι στον Btmμακο ένα πούτσο! Αφού εξαντλούσαμε τον Btmmako θα τελείωνε ο αγώνας και ο νικήτης -φυσικά εγώ θα είμαι αυτός- θα παλεύαμε μέχρι τελικής πτώσης και όποιος κέρδιζε (μας βολεύει κανείς) θα ορμούσαμε στον Χρήστο..... ουπς έγινε λίγο της κακομοίρας.....:urock:
:clap2: :clap2: -
να μπει το θέμα….έχω πολλά να πω εκεί μέσα
Διόνυσε, δε θα είναι θέμα στο Ελληνικό Φόρουμ. To Wrestling SIG θα είναι ξεχωριστό Board στο αγγλόφωνο κομμάτι του Forum.
-
@Dax:
να μπει το θέμα….έχω πολλά να πω εκεί μέσα
Διόνυσε, δε θα είναι θέμα στο Ελληνικό Φόρουμ. To Wrestling SIG θα είναι ξεχωριστό Board στο αγγλόφωνο κομμάτι του Forum.
οκ Chris
-
Δε με λένε Chris! ???
-
@Dax:
Δε με λένε Chris! ???
Sorry τα έχω κάνει μαντάρα με ονόματα χεχεχε! Θα μου επιτρέψετε σαν γέρος άνθρωπος που είμαι να κάνω λαθάκια