Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
Ναι ναι muscle σίγουρα για το cub δεν ξέρω, συνήθως χαρακτηρίζονται έτσι τα αρκουδάκια που είναι κάτω από 30-35..
Εγώ θα μπορούσα να είμαι muscle cub αλλά με 185 ύψος δεν με λες cub πλέον χα χα χα
Αν και γενικά τώρα αυτές οι ορολογίες είναι πολύ σχετικές, αυτό που μένει όμως είναι ότι Διόνυσε είσαι σε πολλή καλή φόρμα είτε σαν cub είτε σαν bear είτε σαν οτιδήποτε! -
Ναι ναι muscle σίγουρα για το cub δεν ξέρω, συνήθως χαρακτηρίζονται έτσι τα αρκουδάκια που είναι κάτω από 30-35..
Εγώ θα μπορούσα να είμαι muscle cub αλλά με 185 ύψος δεν με λες cub πλέον χα χα χα
Αν και γενικά τώρα αυτές οι ορολογίες είναι πολύ σχετικές, αυτό που μένει όμως είναι ότι Διόνυσε είσαι σε πολλή καλή φόρμα είτε σαν cub είτε σαν bear είτε σαν οτιδήποτε!34 στα 35 είμαι και έχω και το ύψος και τα κιλά για το muscle cub ντερέκι μου εσύ!!
Το παλεύω να είμαι In shape
-
-
-
-
Έλα που κοκκινισες
-
Κοκκίνισα..
-
-
Κοκκίνισα..
απο τι όμως κοκκίνισες???? >:D
Δεν το λες και κωλαράκος.. Το λες κωλάρα κανονικότατη >:D
-
Κοκκίνισα..
είπα να είμαι λίγο χαδιάρης…. :love: έτσι δεν είναι τα αρκούδια μερικές φορές :cheesy2: αν όχι πολλές!!!
-
Κοκκίνισα..
Χρηστάρα μου εσύ!!!
:love: -
είπα να είμαι λίγο χαδιάρης…. :love: έτσι δεν είναι τα αρκούδια μερικές φορές :cheesy2: αν όχι πολλές!!!
Εννοείται είμαστε χαδιάρηδες οι αρκούδοι….
Woof! -
Εννοείται είμαστε χαδιάρηδες οι αρκούδοι….
Woof!Ruff ruff grrrrrrr
-
Δεν βλέπω κινητικότητα στο τόπικ με νέες φώτος σας και με στεναχωρείτε
Όχι τίποτα άλλο θα με κάνετε να ποστάρω κι άλλες δικές μου και δεν λέει όλο εγώ…
;D -
Σε λίγες μέρες θα σας έχω ένα νέο σετ….μωρέ δεν θέλω να ποστάρω το προφίλ μου σε ένα site που έχω αλλιώς!!!!!!!!
-
Δώσε πράμα στο λαό Διόνυσε!!!
Ανυπομονούμε!!! -
Διονυση αν βαλεις και ημιγυμνη αυτο ηταν θα λιωσωωωωω σαν λαμπαδααααααααααααααααα
Αλλα Please μην το κανεις θα θελω να μαθω την νεα σου διευθυνσηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:βάζω τώρα
Edit: image removed as per uploader's request
-
K άλλη μια
-
Κ άλλη μια άντε για να προχωρά το θέμα
-
Διόνυσε woof woof woof!!!!
:cheesy2: