Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
-
-
Τα ξερα αυτα τα πραγματα greekbtm ειμαι χρονια στο γκουμπερτι, ειδες? οριστε, στειλε μου τωρα πακετο τον αρκουδοδιονυσο που τον θελω. Αν ερθεις αθηνα παντως Διονυσιε να πιουμε ενα κρασι κατι θα ξερεις εσυ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
-
κάποιος έχει κέφια….....
Δεν μπορούσα να σου αρνηθώ….
2 photos κι όλας...
Την πιο "αποκαλυπτική" μου κολάω λίγο να την ανεβάσω -
Αντώνη, το πραγματικό του όνομα είναι Διόνυσος, όχι Διονύσης από το Διονύσιος.
Είναι ΘΕΟΣ, μην τον υποβιβάζεις σε ΑΓΙΟ!! -
Που να λειτουργησω με αυτα που βλεπω Dax?
Ειναι οντως θεοςςςςςςςςςςςς, αλλα τι να το κανεις μακρυα και αυτος, τι εχω παθει και μου αρεσουν ολοι οσοι ειναι μακρια?
pffffffffffffffffff :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: -
Kαι επειδή τώρα που σας γραφω η ώρα είναι περασμένη,εχω πιει λιγάκι και είναι και η ώρα της κάβλας λέω να ανεβάσω πριν το μετανιώσω αυτην την φώτο μου, που μάλλον θα είναι και η τελευταία γιατί νομίζω ξέφυγα λιγάκι και το παραξεφτίλησα…
-
DionisusT WOOOOOOOOOOOOOOOF!
-
Τα ξερα αυτα τα πραγματα greekbtm ειμαι χρονια στο γκουμπερτι, ειδες? οριστε, στειλε μου τωρα πακετο τον αρκουδοδιονυσο που τον θελω. Αν ερθεις αθηνα παντως Διονυσιε να πιουμε ενα κρασι κατι θα ξερεις εσυ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Δηλαδή πόσα χρόνια είσαι στο κουρμπέτι;;; Να πιούμε ένα κρασί ποτέ δεν λέω όχι σε κρασί (ειδικά λευκό και σαμπάνιες)
-
@Dax:
Αντώνη, το πραγματικό του όνομα είναι Διόνυσος, όχι Διονύσης από το Διονύσιος.
Είναι ΘΕΟΣ, μην τον υποβιβάζεις σε ΑΓΙΟ!!Dax τα παραλές!!!!!!!!!!!!! Αλλά σε ευχαριστώ
-
Που να λειτουργησω με αυτα που βλεπω Dax?
Ειναι οντως θεοςςςςςςςςςςςς, αλλα τι να το κανεις μακρυα και αυτος, τι εχω παθει και μου αρεσουν ολοι οσοι ειναι μακρια?
pffffffffffffffffff :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:ΕΕ ο αεράς της επαρχείας μας κάνει ομορφόπαιδα :lolp: :funny2: καλά ρε μάγκες ολόκληρη Αθήνα άντρες δεν έχει…
-
Kαι επειδή τώρα που σας γραφω η ώρα είναι περασμένη,εχω πιει λιγάκι και είναι και η ώρα της κάβλας λέω να ανεβάσω πριν το μετανιώσω αυτην την φώτο μου, που μάλλον θα είναι και η τελευταία γιατί νομίζω ξέφυγα λιγάκι και το παραξεφτίλησα…
να κάνεις αυτό που νιώθεις και μην βάζει ενοχές στον εαυτό σου….αυτοί που είναι να το εκτιμήσουν θα το εκτιμήσουν, αυτοί που θα το κουτσομπολέψουν θα το κουτσομπολέψουν (αν και απο όσα διαβάζω εδώ στο φόρουν δεν είμαστε τέτοια άτομα και σεβομάστε την δήλωση και το ποστ του άλλου) οπότε μην σε σκας....εάν γίνει κάτι ο guardian angel του Forum DAX είναι εδώ και θα μας προστατέψει ήδη με την 1η δήλωση να προσέχουμε τι φώτο ποστάρουμε το έκανε και μπράβο του για άλλη μία φορά
-
-
Οκ Διόνυσε! Εγώ έχω πει στο forum με λένε Χρήστο.
Επίσης ο ippos μόλις απέσηρε την πρόταση γάμου που είχα κάνει σε μένα πριν λίγο καιρό για να κάνει σε σένα. Άντε και εγώ κουμπάρος! -
Οκ Διόνυσε! Εγώ έχω πει στο forum με λένε Χρήστο.
Επίσης ο ippos μόλις απέσηρε την πρόταση γάμου που είχα κάνει σε μένα πριν λίγο καιρό για να κάνει σε σένα. Άντε και εγώ κουμπάρος!Αγαπητέ Χρήστο χαίρομαι που επικοινωνούμε My hot ginger bear!! Αλλά εμένα με ρώτησε κανείς εάν θέλω να πω το ναι….. >:D
Εσείς κανονίζεται χωρίς τον ξενοδόχο νομίζω!!
Ποιος είμαι ο Χαραλάμπης που θα τον παντρεψετε θα φάτε και θα πιείτε και θα χορέψετε χεχεχε
Τι έγινε ρε παιδιά..........
-
and by the way Herc - Chris….nice pic...... tha back view as the front one is great :cheesy2:
-
Hercules κάβλαρος!!
-
να κάνεις αυτό που νιώθεις και μην βάζει ενοχές στον εαυτό σου….αυτοί που είναι να το εκτιμήσουν θα το εκτιμήσουν, αυτοί που θα το κουτσομπολέψουν θα το κουτσομπολέψουν (αν και απο όσα διαβάζω εδώ στο φόρουν δεν είμαστε τέτοια άτομα και σεβομάστε την δήλωση και το ποστ του άλλου) οπότε μην σε σκας....εάν γίνει κάτι ο guardian angel του Forum DAX είναι εδώ και θα μας προστατέψει ήδη με την 1η δήλωση να προσέχουμε τι φώτο ποστάρουμε το έκανε και μπράβο του για άλλη μία φορά
Έεεετσι Διονυσάκο!
Καλά μου τα λες.. Για αυτό σε αγαπάω! :love:
Δεν άκουσα καμία γνώμη όμως και με στεναχωρείτε… Τόσο χάλια? :afr2: -
Έεεετσι Διονυσάκο!
Καλά μου τα λες.. Για αυτό σε αγαπάω! :love:
Δεν άκουσα καμία γνώμη όμως και με στεναχωρείτε… Τόσο χάλια? :afr2:Καλά ρε εγώ δεν λέω πως έχεις κω…..ρα και είπες τα παραλέω ρε μποτομακο μου???
-
Καλά ρε εγώ δεν λέω πως έχεις κω…..ρα και είπες τα παραλέω ρε μποτομακο μου???
Το είπες???
Το ξέχασα…
Ξαναπες το μου ντε