Nem indul el a letöltés
-
Re: Ha magyar nyelvű segítséget szeretnél
Hello. GT szerint a letöltési bufferem több, mint 200 GB. Napi 104-et tölthetek le és ebből még csak 7 teljesült. Azt is írja, hogy jelenleg 8-at töltök le, de ez nem igaz, mert nem megy a letöltésem. A uTorrentben az jelenik meg, hogy Bad Ratio 0.806 your current limit 8 at the same time. Miért nem jönnek le? -
@pethozs Szia! Szerintem a letölthető torrent fájlok száma nem azt jelenti, hogy ennyi torrentnél leechelhetsz. Valószínűbb, hogy ennyit készíthetsz be egyszerre. Én is bele szoktam ebbe futni, pedig nem ugyanaz az arányunk.
Emellett figyelj arra is, hogy a részlegesen letöltött torrentek a teljes aktív élettartamuk alatt a leechelt listában maradnak. A profilodon meg tudod nézni, hogy mit tekint leechelt és seedelt torrentnek.
-
Nekem az új oldal elindulása óta nem töltödnek a fájlok. Néha egy.egy. Írtam a Hepdesknek, egy napig működött, letöltődött egy csomó, aztán azóta megint nem. A download/upload arányom jó, tehát nem ezzel van a baj.
-
@hunhunor58
nálam működnek, de teljesen random módon.
pl. leszedtem 118 GB-t 2 seeddel úgy, hogy 1 napig meg se mozdult, majd szépen, lassan letöltődött.
van, hogy 1 seeddel semmi, van, hogy tölti, de olyan is, hogy 2++ seednél semmi. -
@gabisev Nekem hetek óta semmi. És azt mutatja, hogy 1 épp letöltődik, de ez nem igaz.
-
@hunhunor58
nem tudom mi lehet az oka. én a "régi" felületen lépek be (gaytorrent.ru), onnan szedem le a linkeket. többnyire működnek. -
@gabisev Már mindkét módon próbáltam...