• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents

Nem indul el a letöltés

Magyar (Hungarian)
    4
    7
    37
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      pethozs last edited by

Re: Ha magyar nyelvű segítséget szeretnél
      Hello. GT szerint a letöltési bufferem több, mint 200 GB. Napi 104-et tölthetek le és ebből még csak 7 teljesült. Azt is írja, hogy jelenleg 8-at töltök le, de ez nem igaz, mert nem megy a letöltésem. A uTorrentben az jelenik meg, hogy Bad Ratio 0.806 your current limit 8 at the same time. Miért nem jönnek le?

estellio 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • estellio
        estellio @pethozs last edited by

@pethozs Szia! Szerintem a letölthető torrent fájlok száma nem azt jelenti, hogy ennyi torrentnél leechelhetsz. Valószínűbb, hogy ennyit készíthetsz be egyszerre. Én is bele szoktam ebbe futni, pedig nem ugyanaz az arányunk.

Emellett figyelj arra is, hogy a részlegesen letöltött torrentek a teljes aktív élettartamuk alatt a leechelt listában maradnak. A profilodon meg tudod nézni, hogy mit tekint leechelt és seedelt torrentnek.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • H
          hunhunor58 last edited by

Nekem az új oldal elindulása óta nem töltödnek a fájlok. Néha egy.egy. Írtam a Hepdesknek, egy napig működött, letöltődött egy csomó, aztán azóta megint nem. A download/upload arányom jó, tehát nem ezzel van a baj.

G 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • G
            gabisev @hunhunor58 last edited by gabisev

@hunhunor58
            nálam működnek, de teljesen random módon.
            pl. leszedtem 118 GB-t 2 seeddel úgy, hogy 1 napig meg se mozdult, majd szépen, lassan letöltődött.
            van, hogy 1 seeddel semmi, van, hogy tölti, de olyan is, hogy 2++ seednél semmi.

H 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • H
              hunhunor58 @gabisev last edited by

@gabisev Nekem hetek óta semmi. És azt mutatja, hogy 1 épp letöltődik, de ez nem igaz.

G 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • G
                gabisev @hunhunor58 last edited by

@hunhunor58
                nem tudom mi lehet az oka. én a "régi" felületen lépek be (gaytorrent.ru), onnan szedem le a linkeket. többnyire működnek.

H 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • H
                  hunhunor58 @gabisev last edited by

@gabisev Már mindkét módon próbáltam...

1 Reply Last reply Reply Quote 0

• 1 / 1
                  • First post
                    Last post