Where the bears are????????
-
ξέρει κανείς για αυτό το bear web series για να σας δω…....
εδώ σας τα έχω όλα...
Edit: removed old dead links
-
Διόνυσε, πρέπει να ξέρεις ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα web series, είτε είναι gay-themed είτε όχι. Το "Where the Bears Are" το παρακολουθώ εδώ από την αρχή που ξεκίνησε. Έχει ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν με 25 επεισόδια και έχει βγει και ένα special επεισόδιο μόνο στο DVD. Περιμένω με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν. Η σειρά μ' αρέσει γιατί έχει πλάκα αλλά και μυστήριο αστυνομικής φύσης. Τη συνιστώ σε όσους δεν την έχουν δει. Τα επεισόδια διαρκούν κοντά στο πεντάλεπτο το καθένα. Έχει και ωραίο μουσικό θέμα.
-
Νομίζω Dax πως τα dvd έχουν φουλ επεισόδια μέσα και όντως έχει πολύ γέλιο!! Εγώ το βρήκα μέσω του φίλου μου (είχαμε γίνει φίλοι σε Gay site για αρκούδους με μπράτσα) και ενός από τους πρωταγωνιστές είναι ο Little Toddy κατά κόσμο Ian Parks!!!
-
τρεχωωωω για download :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
-
Νομίζω Dax πως τα dvd έχουν φουλ επεισόδια μέσα και όντως έχει πολύ γέλιο!!
Υπάρχει σετ με 2 DVD. Περιλαμβάνει τα ίδια επεισόδια που υπάρχουν και στο επίσημο site. Η διαφορά είναι ότι τα 25 επεισόδια είναι ενωμένα σε ένα βίντεο σαν να είναι ταινία και μόνο στο DVD υπάρχει το 26ο χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο που είναι μεγαλύτερης διάρκειας. Επίσης, το DVD έχει υποτίτλους για όλα τα επεισόδια και μία από τις γλώσσες είναι τα Ελληνικά. Έχει, επίσης, και αρκετά extras που δεν υπάρχουν στο site. Και τα 26 επεισόδια με υποτίτλους υπάρχουν σ' αυτό το torrent:
https://www.gaytorrent.ru/details.php?id=579126b6eab31303b5d69d52caa5ba16a5e1758ef9312cebEdit: replaced old link with new link
Εγώ το βρήκα μέσω του φίλου μου (είχαμε γίνει φίλοι σε Gay site για αρκούδους με μπράτσα) και ενός από τους πρωταγωνιστές είναι ο Little Toddy κατά κόσμο Ian Parks!!!
Στη σειρά, τον Ian Parks δεν αποκαλούν Little Toddy, αλλά Hot Toddy.
-
Στη σειρά, τον Ian Parks δεν αποκαλούν Little Toddy, αλλά Hot Toddy.
Τις ρογίτσες του θα ήθελα να τις δαγκώσω λιγάκι χαλαρά.. :cheesy2:
-
:hehe:
Κι εγώ θα τις δάγκωνα ευχαρίστως! Τις βλέπουμε και πολύ συχνά στη σειρά! -
που να τον δείτε και από κοντά που είχα και την τιμή…........................... >:D
-
Μας κόβεις στο καλύτερο, ρε Διόνυσε! Πες κάτι παραπάνω! Πού, πότε, πώς;
-
ήταν στο lazy bear L.A. δεν είναι πολύ ψηλός αλλά είναι αυτό που λέμε αθάνατος κοντοπούτανος!! Μιλήσαμε για λίγο και τολμώ να πω πως είνα πολύ έξυπνος άσε που δεν προλάβαινες να μιλήσεις μαζί του γιατί γινόταν χαμός απο τα πεσίδια που του έκαναν :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
-
Ωραίος είναι δεν λέω, αλλά μου έρχονται τουλάχιστον 3-4 άτομα που ξέρω και είναι στο ίδιο στυλ (δηλ. κοντοπούτανα τριχωτά stocky) που τον ανταγωνίζονται χαλαρά! Τελικά εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολύ ωραίους άντρες, όπως και στην Ισπανία τολμώ να πώ!
-
Ωραίος είναι δεν λέω, αλλά μου έρχονται τουλάχιστον 3-4 άτομα που ξέρω και είναι στο ίδιο στυλ (δηλ. κοντοπούτανα τριχωτά stocky) που τον ανταγωνίζονται χαλαρά! Τλικά εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολύ ωραίους άντρες, όπως και στην Ισπανία τολμώ να πώ!
ε καλά ρε Hercules δεν είπαμεπως είναι ο μόνος άντρας στη γη χεχεχε!!! Απλώς έυχε να το γνωρίσω!! :crazy2: πάντως θα συμφωήσω μαζί σου για τα Ισπανικα προιόντα…. χεχεχε για τους Έλληνες άσε με να έχω μία γνώμη άλλη (όχι ως προς την εμφάνιση..αλλά στο way of thinking)
-
Στο way of thinking θα συμφωνήσω δυστυχώς, ιδιαίτερα στο νότο εκεί στην Αθήνα!
-
Χρήστο, ο τρόπος σκέψης (δυστυχώς και ευτυχώς) δεν προσδιορίζεται ούτε περιορίζεται γεωγραφικά.
-
Ναι σίγουρα δεν περιορίζεται, αλλά στην Αθήνα πέρα το ότι είναι το 50% της Ελλάδας επίσης υπήρχαν κάποιες κατάλληλες συνθήκες ειδικά την περίοδο 2000 με 2009 όπου πολλά μυαλά πήραν πολύ αέρα, από τα πολλά λεφτά που πέσαν στην Αθήνα.
-
η συμπεριφορά πάντα έχει να κάνει με την προσωπικότητα αλλά και το περιβάλον που ζούμε…συμφωνώ με τον Dax πως η γεωγραφία δεν είναι κριτήριο αλλά και δεν μπορώ να παραβλέψω την πραγματικότητα αυτών που είπε ο Hercule
-
Πολυ καλη σειρα. Αρκετα καλα γυρισματα αν και λιγο αφελες το σεναριο σε καποια σημεια. Δεν ειναι επαγγελματιες οι ηθοποιοι αλλα τα καταφερνουν αρκετα καλα. Νομιζω οτι ο λογος που ειναι καλη προσπαθεια ειναι γιατι ενας απο τους συντελεστες δουλευει σαν σεναριογραφος στην τηλεοραση σε γνωστες σειρες. Δεν θυμαμαι ποιες αυτην την στιγμη.
Εχουμε link για το dvd? υποτιθεται οτι εχει πιο καυτα πλανα
-
Παναγιώτη, δημιουργοί της σειράς είναι οι Rick Copp (The Brady Bunch Movie), Joe Dietl (The Thin Pink Line) και Ben Zook (Jack and Jill).
Το link για το DVD, το ανέφερα και παραπάνω: https://www.gaytorrent.ru/details.php?id=579126b6eab31303b5d69d52caa5ba16a5e1758ef9312ceb (δεν περιλαμβάνει τα extras).Edit: replaced old link with new link
-
τελεια DAX, ευχαριστω. Δεν το ειχα δει.
-
Τι θα κάνετε αυτόν τον Ιούνη; Σκέφτεστε να πάτε διακοπές; Αν ναι, σας έχω μία πρόταση που αντιλαμβάνομαι ότι είναι για λίγους γιατί κοστίζει αρκετά. Ωστόσο, οφείλω να σας ενημερώσω, έστω απλώς για να γνωρίζετε.
Οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές του "Where the Bears Are" θα βρίσκονται σε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο από τις 16 έως και τις 23 Ιουνίου 2013. Η κρουαζιέρα διοργανώνεται από το cruise4bears.com και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.
Φανταστείτε ένα πλοίο αποκλειστικά με αρκούδους κι αρκουδόφιλους, με μαγιό ή ελάχιστα ρούχα, καλοκαίρι, ζέστη, Μεσόγειος, καταπληκτικά μέρη σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία! Θέλετε τίποτε περισσότερο;
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Where the Bears Are. Δείτε το promo video εδώ:
vimeo.com/59674657
Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζεται ο Ian Parks με μαγιό.