Απόκριες
-
Κανε μου ένα δώρο και θα το φόρεσω κ θα βγάλω φωτο να την ποσταρω εδω
ΧεχεχεΑν σου κάνω τέτοιο δώρο θα περιμένω περισσότερα για αντάλαγμα Διόνυσε από φωτό!
-
ΧεχεχεΑν σου κάνω τέτοιο δώρο θα περιμένω περισσότερα για αντάλαγμα Διόνυσε από φωτό!
και οι άντρες μας τι θα πουν για αυτό χεχεχεχε :love:
-
Οι άντρες μας τι θα πούνε; Θα τους βάλουμε όλους στο παιχνίδι αν είναι για να βουλώσουμε στόματα, με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να μην πούνε τίποτα! :love:
-
μμμμμ ωραία απάντηση με βούλωσες
Οι άντρες μας τι θα πούνε; Θα τους βάλουμε όλους στο παιχνίδι αν είναι για να βουλώσουμε στόματα, με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να μην πούνε τίποτα! :love: -
Μιας και σήμερα είναι Τετάρτη και περιμένουμε με μεγάλη προσμονή την αυριανή μέρα, όσοι δεν αποφασίσατε να ντυθείτε κάτι μήπως είναι καιρός να αποφασίσετε; Αλλιώς να σας δώσουμε εμείς εδώ ένα χεράκι βοήθεια μπας και σας έρθει καμία σέξυ αρκουδίσια (αυτό προαιρετικό) ιδέα! :blind:
-
Σιγά την προσμονή βρε Χρηστάκο…
Αλλά πραγματικά εσένα σε χαίρομαι που το περιμένεις πως και πως... Καλό είναι να περνάμε καλά και να ξεφεύγουμε λίγο απτα προβλήματα μας με οποιονδήποτε τρόπο...
Να μας ανεβάσεις φώτο με αυτό που θα ντυθείς ε?
Εγώ ακόμα δεν έχω ιδέα και περιμένω προτάσεις και ιδέες... -
Έλα βρε Greekbtm τώρα, ανέβα λίγο, χρειάζεται και λίγος ενθουσιασμός. Μέσα στη μαυρίλα είμαστε όλη τη διάρκεια θέλει και λίγο χαρά το θέμα, να ξεσκάσουμε!
Τι θα έλεγες να ντυθείς κάτι σε ποδοσφαιριστής/αθλητής εύκολο είναι και παίζει πολύ στις κατηγορίες fetish. Εκτός αν δεν σου αρέσει σαν ιδέα. Εργάτης είναι το μόνο εύκολο, μία φόρμα εργασίας γύρω στα 12 Ευρώ, ένα καπελάκι κίτρινο που βρίσκεις επίσης φθηνό και λίγο μαύρη σκιά (να δανιστείς από μία φίλη σου) για να βάλεις στο σώμα σου να φαίνονται σαν μουντζούρες, απλά δεν βάζεις τίποτα μέσα από την φόρμα και όλο αυτό το κάνει σέξυ. :blind: -
Θα με πάρεις μαζί σου στο πάρτυ?
Μήπως να ντυνόμουνα security που είχα δουλέψει κάποτε και εχω την στολή έτοιμη??Χαχαχα μπααα…
Κάτι άλλο πρέπει -
Σου έχω δύο προτάσεις! Η πρώτη βέβαια είναι η καλύτερη!!! ;D
-
Καλά Dax έγραψες για ακόμη μία φορά! :cheesy2:
Βρε συ μποτομάκι δεν μπορεί όλο και κάτι κατάλληλο θα υπάρχει και για σένα δε το συζητώ. Βρές κάτι να ντυθείς που θα μπορεί να φαίνεται η απίστευτη κωλάρα σου; Dax εσύ τι λες γι αυτή την ιδέα; Συμφωνείς;
-
Herakles83 αυτά μου λες και με τρελαίνεις…
Dax Το πρώτο λες ε? Με θες ντυμένο cross? Όσον αφορά το δεύτερο έτσι ακριβώς γουστάρω αυτόν που θα με συνοδεύσει…
Ποιος θα γίνει ο καβαλιέρος μου?
;D -
Συμφωνώ με το Χρήστο. Πρέπει να ντυθείς κάτι που να τονίζει την κωλάρα σου!
Σου προτείνω να ντυθείς παίχτης του rugby ή του αμερικάνικου football.Όλοι θα ορμήξουν να δουν την κωλάρα σου!
-
Καμμία πρόταση και για εμάς με φώτο εεεε μην μας ρίχνεται…. >:D
-
@Dax:
Συμφωνώ με το Χρήστο. Πρέπει να ντυθείς κάτι που να τονίζει την κωλάρα σου!
Σου προτείνω να ντυθείς παίχτης του rugby ή του αμερικάνικου football.Έκλεισε αγόρια!!
-
Αφού τακτοποιήσαμε το Μποτομάκι μας, έχω Διόνυσε και για σένα δυο προτάσεις.
Μπορείς να ντυθείς παίχτης του American college wrestlingή του Turkish oil wrestling!
-
Με αναστατώνεις τρελά πρωί πρωί Dax μου!!
Woof και ξανά μανα woof!!!!
:blind: -
@Dax:
Αφού τακτοποιήσαμε το Μποτομάκι μας, έχω Διόνυσε και για σένα δυο προτάσεις.
Μπορείς να ντυθείς παίχτης του American college wrestlingή του Turkish oil wrestling!
Χμμμ δεν είναι κακή ιδέα είμαι και μελαχροινός και Πόντιος θα μου πάει το Τούρκικο!!! Αλλά θέλει τα σπορέλαια και θα τρώνε όλοι σούπες στο παρτυ απο τη γλίστρα, απο την άλλη και Αμερικανάκι….θα μου πήγαινε το College thing....
Με προσέχεις βλέπω..... και με ψηλαφείς μίστερ dax κάβλα οι φώτο να ξέρεις!!!!! -
Φυσικά και σε προσέχω, Διόνυσε!
Όλους σας προσέχω και σας ψηλαφίζω!…
-
@Dax:
Φυσικά και σε προσέχω, Διόνυσε!
Όλους σας προσέχω και σας ψηλαφίζω!…
Πρόσεχε αυτό το μήνυμα μπορεί να το ερμηνεύσω…...αλλιώς......... ωραία η φώτο του Colton Ford με τον σύντροφο του είναι εδώ;;;;
Ανναρωτιέμαι ποιος είναι ποιος σε αυτήν εδώ εάν κάναμε μια αντιστοίχιση.....εμού κ εσού!! -
Προς το παρόν μόνο αυτή η φωτό μου, μου έπεσε στα χέρια, αν βρω και άλλη θα ποστάρω αργότερα όμως. Βγήκε καλό το concept είχε απήχηση..