Ποια σταση σας αρεσει;
-
Ποια σταση σας αρεσει στο σεξ;
-
Στα 4 εννοειταιιιιιι :anal2: :anal2: :anal2: :anal2: :anal2: :anal2:
και επισης να ειμαι απο πανωωωωωωωω
ΑΑΑΑ πολυ καλο ειναι στα ορθιαααα αλλη αισθηση :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Αντώνη, με τον Perry Bear εκκρεμούν κάτι αρκουδωπλακώματα που τάξαμε ο ένας στον άλλον και επίσης σε ένα άλλο post μού ζήτησε να του "διορθώσω" την πούτσα!
Βγαίνουμε offline και αύριο θα σας δείξουμε και την αγαπημένη μας στάση! >:D -
Μου αρέσει στα 4 όπως στην φώτο που πόσταρα σε άλλο τόπικ… Να είμαι με τουρλωμένο το κωλαράκι, αλλά και ανάσκελα...
Επίσης θέλω τον άλλον αραχτό ανάσκελα με τα χέρια πίσω απ΄το κεφάλι του να τον περιποιούμαι με τις ώρες και να απολαμβάνει...ΥΓ.Το φόρουμ γίνεται όλο και πιο hot ή είναι ιδέα μου?
Μπράβο Πέρρυ για το τόπικ!
:clap2: -
Όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
:mout: :pee2: :gs: :69: :69_2: :foot: :diddle: :tf: :missio: :anal2: :churn: :ride: :sucky: :bj2: :jiz: :bukkake: :anal: :bansex2: :an2: :cum: :dick: :surprise: :cum: :sucky: :bj2::smurf: -
Όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
:mout: :pee2: :gs: :69: :69_2: :foot: :diddle: :tf: :missio: :anal2: :churn: :ride: :sucky: :bj2: :jiz: :bukkake: :anal: :bansex2: :an2: :cum: :dick: :surprise: :cum: :sucky: :bj2::smurf::mbounce:
-
Θα συμωνήσω με τον Διόνυσο
Όλες έχουν την χάρη τους :crazy2: -
Όλες έχουν την χάρη τους :crazy2:που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
-
Όλες έχουν την χάρη τους :crazy2:που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
Διόνυσε με κολάζεις απίστευτα πρωί πρωί! :drool2:
-
που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
Tempting….
:hug2: -
και σε χαλάει αυτό που κολάζεσαι;;;;;;;;;;;;;; :drool: :inlove:
-
που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
Tempting….
:hug2:when it comes to man love making all is tempting dude
-
-
Κάθε άλλο, καλύτερο από όλα να κολάζομαι όλη μέρα κάθε μέρα.. :drool:
-
Κάθε άλλο, καλύτερο από όλα να κολάζομαι όλη μέρα κάθε μέρα.. :drool:
σε αυτό θα με βρεις σε απόλυτη ταύτιση :ride: :churn: :anal2: :missio: :tf: :diddle: :69_2: :mout: :fake: :smurf: :pee2: :gs: :69:
-
Μαγκες προφανως ολες οι στασεις εχουν τη χαρη τους οπως λεει ο Χρηστος και ο Διονυσος….
Αλλά η ερωτηση ειναι ποια ειναι η αγαπημενη σας. Μονο ο Αντωνης κι ο ΒουΤουΜακος απαντησαν... -
Τι εξυπνάκιας που είσαι!! ;D Εσύ που κάνεις την παρατήρηση, απάντησες;! :whistle:
-
Καταρχην δεν ηταν παρατηρηση, ηταν διαπιστωση…
:hehe:
Αλλα το προσεξες οτι δεν απαντησα αρκουδακο μου!Τωρα οχι μονο θα απαντησω αλλα θα σας το δειξω κιολας!!!! Ιδου!!!
-
μα όλες…...σε λέμε...... αμάν τι πράμα είσαι εσύ...... >:D :police:
-
Ρε φιλε το καταλαβαινω αυτο που λες και συμφωνω…
Πες ομως οτι δεν εχεις χρονο να τις κανεις ολες... Ποια θα προτιμησεις;