Με λένε Dax…
-
Με λένε Dax και είμαι καλά!
:hehe:Μια και κάποιοι από σας μου έχουν αναφέρει ήδη πράγματα για τον εαυτό τους, είναι δίκαιο να σας πω κι εγώ κάποια πράγματα για μένα.
Ζω στην Ελλάδα, αλλά θα μου επιτρέψετε να μη σας πω σε ποιο μέρος.
Έχω ζήσει στην Αγγλία για 10 χρόνια. Αλλά και από 1 χρόνο στον Καναδά, στη Νέα Ζηλανδία και στην Ιταλία.
Μιλάω πολλές άλλες γλώσσες, τόσες πολλές που βαριέμαι να τις αναφέρω όλες.
Μ' αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Έχω επισκεφτεί όλες τις ηπείρους με εξαίρεση τη Νότια Αμερική (πώς μου ξέφυγε ακόμη αυτή είναι ένα μεγάλο ερώτημα).
Αν κάποιοι διαβαστεροί σκεφτούν "Σιγά μην πήγε και στην Ανταρκτική!", να σας πληροφορήσω ότι στην Ανταρκτική επάνω δεν πάτησα, αλλά στα ύδατα που ανήκουν γεωγραφικά στην Ανταρκτική βρέθηκα με πλοίο. Το πώς και το γιατί είναι μια άλλη ιστορία!
Έχω σπουδάσει διάφορες επιστήμες αλλά και Αγγλική Λογοτεχνία.
Τώρα δουλεύω ως μεταφραστής (κυρίως επιστημονικών άρθρων), κάτι που μου επιτρέπει να το κάνω από το σπίτι.
Κι επειδή περνώ για τη δουλειά μου πολλές ώρες στον υπολογιστή, μπορώ να αφιερώσω και αρκετό χρόνο στο φόρουμ αυτό.
Μ' αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να μένω ενήμερος για σχεδόν τα πάντα.
Λατρεύω τα βουνά, τα δάση, τις λίμνες και τα ποτάμια.
Λατρεύω, επίσης, όλα τα ζώα και κάθε μορφή ζωής.
Εκτιμώ και στηρίζω το έργο πολλών μη-κυβερνητικών οργανώσεων.
Διαβάζω πολύ και βλέπω πολλές σειρές.
Αγαπημένο μου είδος είναι η επιστημονική φαντασία.
Μ' αρέσουν πολύ τα comics, ιδιαίτερα τα bara manga. Αγαπημένος μου mangaka είναι ο Jiraiya.
Πειραματίζομαι συνεχώς με καινούργια software.
Μένω με το σύντροφό μου, τον Π., και το σκύλο μας (ένα Golden Retriever), τον Jay.
Κάποτε ήμουν μεγάλος αλητάμπουρας (κάποιοι υποστηρίζουν ότι ακόμη είμαι), αλλά τα τελευταία χρόνια έχω γίνει σπιτόγατος.
Μ' αρέσουν τα αθλήματα και κάνω kick-boxing (καλό αυτό για να βγαίνω κι απ' το σπίτι). Έχουμε και γυμναστήριο στο σπίτι (κακό αυτό γιατί με κρατάει στο σπίτι).
Κι εγώ κι ο σύντροφός μου είμαστε αρκούδοι.
Και πολύ συχνά, όπως αυτή τη στιγμή, την ώρα που γράφω είναι δίπλα μου και μου τραβάει τ' αφτιά, τη μύτη και άλλα πράγματα…
Έχω πολλούς και πολύ καλούς φίλους, που τελευταία μου κάνουν με το δίκιο τους παράπονα ότι έχω εξαφανιστεί. Θα επανορθώσω.Το Dax δεν είναι ένα απλό username. Είναι το όνομα με το οποίο με φωνάζουν οι φίλοι μου από πολύ παλιά.
(Είμαι πολύ περίεργος ν' ακούσω θεωρίες γιατί με φωνάζουν Dax)Δεν έχω προσωπικό blog. Δεν έχω λογαριασμό στο facebook, στο twitter ή αλλού.
Αν θέλετε να μου κάνετε προσωπικές ερωτήσεις, μπορείτε να τις κάνετε εδώ. Ανάλογα με την ερώτηση, μπορεί να απαντήσω ή όχι.
Και, φυσικά, οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!
:love: -
:crazy2: Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο βιογραφικο….φανταζομαι θα το ζήλευαν πολλοί. Και κυρίως άνθρωποι που κατάγονται απο φτωχά τζάκια.
Κι εγω αγαπώ υπερβολικά την επιστημονική φαντασία. Αυτή τη περίοδο ανακάλυψα και παρακολουθω με μανίας το Αndromeda. Κάπως έτσι μου φαντάζει και η δική σου ζωή απο την δική μου οπτική γωνία. Οχι δεν θάθελα να ρωτήσω κάτι. Ποτέ δεν ρωράω απο ευγένεια. Περιμένω ο άλλος να μου πεί οτι θέλει. Και εσύ είπες ήδη αρκετά. Πολλες ευχές, να είναι πάντα ο δρόμος της ζωής σου, τόσο όμορφα στρωμένος, όσο μέχρι τώρα. :pope: -
Σ' ευχαριστώ πολύ, Ιορδάνη, για τις ευχές σου. :hug2:
Ο δρόμος της ζωής μου δεν ήταν πάντα όμορφα στρωμένος. Αντιμετώπισα πολύ σοβαρά προβλήματα και τραγικές απώλειες.
Κατάγομαι από φτωχική οικογένεια, αλλά ήμουν πολύ καλός στα μαθήματα και αξιοποιούσα υποτροφίες και επιδοτήσεις.
Από πολύ μικρός, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών μου, δούλευα. Έχω κάνει δουλειές που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.
Και με τα χρήματα αυτά δε συντηρούσα μόνο τον εαυτό μου.
Όταν ερχόταν μια μεγάλη δυσκολία, τη βίωνα πλήρως, την άφηνα να με τσακίσει. Αλλά μετά σηκωνόμουν πιο δυνατός και αποφασισμένος.
Έχουμε μονάχα μια ζωή. Δεν εξαρτάται πλήρως από μας τι θα μας συμβεί, αλλά εξαρτάται πλήρως από μας πώς θα αντιμετωπίσουμε το καθετί που θα μας συμβεί.Αλλά ας μη βαρύνουμε το κλίμα.
Πολύ χαίρομαι που σ' αρέσει η επιστημονική φαντασία. :cheers:
Το Andromeda φυσικά το έχω δει όλο. Ο Gene Roddenberry (ο δημιουργός της σειράς) είναι από τους αγαπημένους μου.
Έχει δημιουργήσει επίσης το Star Trek και το Earth: Final Conflict.
Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς γιατί η ζωή μου σου θυμίζει το Andromeda, αλλά χαίρομαι γι' αυτό.
Το Andromeda είναι από τις ελάχιστες σειρές ΕΦ που η Γη δεν παίζει απολύτως καμία σημασία - απλώς αναφέρεται.
Αγαπημένος χαρακτήρας στη σειρά ο Tyr Anasazi. Πολυεπίπεδος χαρακτήρας και τον παίζει ο απίστευτα σέξι Keith Hamilton Cobb.Άλλος αγαπημένος ο επίσης σέξι Steve Bacic που παίζει τον Telemachus Rhade και τον Gaheris Rhade.
Όπως καταλαβαίνεις, μου αρέσουν οι Nitzscheans. >:D
Εσένα ποιοι σου αρέσουν;Δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκεσαι στο Andromeda, αλλά κατά τη γνώμη μου, το τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν ήταν καταπληκτικό και έπρεπε να είναι και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Η πέμπτη σεζόν, για μένα, ήταν περιττή.
Περιμένω να ακούσω απόψεις και τι άλλο σου αρέσει. -
Καλέ μου φίλε
ασφαλως και η ζωή σου καμία σχέση δεν έχει με το εν λόγω τηλεοπτικό σήριαλ, δεν ενοούσα κάτι τέτοιο, απλά, 'οπως και να το κάνουμε είναι σπάνια περίπτωση να βρείς έλληνα με τόσες πολλές περγαμηνές. Είναι κάτι που απο μικρός ονειρευόμουνα να κάνω, και δεν μπόρεσα. Μ αυτη την ένοια ήταν η ζωή που θυμίζει επιστημονική φανυασία, κάτι το άπιαστο δλδ. :cool2:
Ούτε εγω θάθελα να βαρύνουμε το κλίμα, αλλα οι δυσκολίες δεν ξεπερνιούνται εύκολα, όταν ξεκινάνε και δεν σταματάνε, απο εμπαθείς ανθρώπους. Εκει είναι το μεγάλο θέμα. :cry2:
Ο Ανασάζι…. :afr: ελεος..τι παιδι ειν αυτο!!!! Εμένα βέβαια δεν μου πάνε καθόλου οι πολυ φουσκωτοί, αντίθετα με ξενερώνουν, Αυτος όμως έχει πολλα, μα πολλα μαγικά πράγματα επάνω του....βλέμα, πρόσωπο, κορμοστασιά που σπάνια συναντάς, περπάτημα, ακομα και η χροια της φωνής του είναι απίστευτη. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που ειναι εντελως μέτριοι, με πρωτο τον κυβερνήτη. Η προσωποποίηση του σκάφους ας πούμε οτι μου αρέσει. Μόλις τελείωσα την α σεζον, και δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα...
Για μένα το καλύτερο sci fi ολων των εποχών, ήταν και θα παραμείνει το battlestar galactica. Και τις 4 σεζόν τις απόλαυσα τουλαχιστον 7 φορες. Κορυφή βέβαια αυτο που χάραξε το δρόμο, το star trek. Το stargate Atlantis και αυτο με μαγεψε, το V 2009, ηταν και αυτο πολυ καλο, δυστυχώς σταμάτησε στη 2η σεζόν. Το Earth: Final Conflict, δεν το ήξερα, το κατέβασα, αλλα δυστυχως δεν βρήκα ελλ υπότιτλους παρα μονο για τα 3 πρωτα επειδοδια. Τα αγγλικά μου ειναι μέτρια και αυτο θα με δυσκολέψει.
Μην αφήσω ξεχασμένη την 'οπερα που λατρεύω, την μουσικη δλδ γενικότερα. Εχω τουλάχιστον 13.000 σιντι και δισκάκια βινυλίου ψηφιοποιημένα, σε σκληρούς, πάνω απο 100 dvd με όπερες, και τουλάχιστον 1500 dvd με ταινίες του κλασικου κινηματογράφου :police: Ανέβαζα με μανία στο παλιό και αξέχαστο gamato.info, αληθεια τι απέγιναν αυτα τα παιδια να ξερει κανεις; και κατόπιν και στο demonoid, που και αυτο δυστυχως τελείωσε...
Δεν ανάφερα προηγουμένως, το κάνω τώρα...θαυμάζω πραγματικά τους φιλομαθείς ανθρώπους σαν κι εσένα. Είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά στο αποτυχημένο για εμένα ανθρώπινο είδος, που η πλειοψηφία του, απλα ειναι μηχανή ανακυκλώσεως άλλων μορφών ζωής...... :blind: -
Φίλε μου, Ιορδάνη, έχουμε πολλά κοινά.
Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει ο Anasazi. Εντάξει, είναι θεογκόμενος!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το Star Trek (και τις 5 σειρές) και το Battlestar Galactica. Είναι οι κορυφαίες σειρές επιστημονικής φαντασίας! Τις έχω δει οχτακόσιες χιλιάδες φορές και τις ξαναβλέπω συνέχεια! Το Caprica είχε αρκετά καλά στοιχεία, αλλά κάπου το έχασε και δεν μπόρεσε να φτάσει την τελειότητα του Battlestar Galactica. Η καινούργια web series Battlestar Galactica: Blood & Chrome δε μου είπε και τίποτα. Από το Star Trek, μ' αρέσουν όλες οι σειρές, αλλά πιο αγαπημένη μου είναι το Star Trek: Deep Space Nine.
Σχετικά με το Stargate. Το Stargate SG1 ήταν από όχι πολύ καλό έως κάπως καλούτσικο, μ' άλλα λόγια μέτριο. Το Stargate Atlantis ήταν σαφώς πολύ καλύτερο. Αλλά το Stargate Universe ήταν φανταστικό. Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά αξίζει. Έχει τόσο διαφορετική ατμόσφαιρα από τα άλλα Stargate που πολλοί Stargate fans δεν το καταδέχτηκαν και το σνόμπαραν. Είναι πολύ πιο σκοτεινό και θυμίζει σε αρκετά σημεία Battlestar Galactica. Ο Robert Carlyle είναι εξαιρετικός. Δυστυχώς το έκοψαν μετά τη δεύτερη σεζόν. Επίσης, ενώ όλη η σειρά είναι καταπληκτική, το τελευταίο επεισόδιο είναι απαράδεκτο! Παρ' όλ' αυτά, αν δεν το έχεις δει, στο προτείνω.
Έχω δει και το παλιό V και το καινούργιο. Ε, αυτή η σειρά δε θα ολοκληρωθεί ποτέ - και τις δυο φορές την έκοψαν!
Ώστε σου αρέσει η όπερα. Δυστυχώς οι γνώσεις μου περί όπερας είναι μηδαμινές. Έχω ένα φίλο τενόρο που μάταια προσπαθεί να με μυήσει στον κόσμο της όπερας και της κλασικής μουσικής. 'Εχω εντοπίσει, όμως, ότι κάποιες δουλειές του Wagner και το Firebird του Stravinsky μ' αρέσουν πολύ. Επίσης, ένας άλλος φίλος μου που είναι συνθέτης, μου είχε βάλει ν' ακούσω το Trisagion του Εσθονού Arvo Pärt, και είχα μείνει άφωνος. Θα χαρώ πολύ, αν έχεις κι εσύ να μου προτείνεις κάποια πράγματα. Σου υπόσχομαι ότι θα τ' ακούσω με προσοχή.
-
ναι!!! ολα τα σταρ τρεκ ειναι πολυ καλά…το Deep Space Nine δεν το εχω δει ακομα, και το Stargate Universe μου αρεσε πολυ, Το Caprica σε λιγα επεισόδεια έγινε πολιτικό θρίλερ, με κούρασε, αρκετα οι δικοί μας πολιτικοί εφιάλτες και το παράτησα. ολα τα Stargate τα εχω δει και μου αρεσαν. Michael Shanks η απόλυτη τρέλα...αλλος ενας θεός, τον έβλεπα καια ελυωνα :cheers:
Για την όπερα καλό μου, δεν υπαρχει κανένας λόγος να σου αρέσει...αλλα το θεωρω δυσκολο για εναν αμύητο να πρωτοακούσει Wagner. Αν νομίζεις οτι σώνει και καλα πρεπει να ασχοληθείς, θα πρότεινα τους γνωστούς Ιταλούς, Μπελλινι, Ντονιζέτι, Βερντι. Κατα τη γνωμη μου, καλο θα ήταν να βρεις υλικό του Juan Diego Florez, 40ρης σήμερα και :crazy2: θεεεοοοτεκνο,( :blink: κριμα ναναι στρ8 :blownose: ) υπάρχει αρκετο υλικο και στο youtube, αλλα και σε οσους τράκερ δεν εχουν κλείσει ακόμα, ειμαι βέβαιος οτι θα ενθουσιαστεις... :freehug:υστερογραφο..ο τρακερ σερνεται απιστευτα...μηπως θάπρεπε να το ψάξετε;
-
Συμφωνώ απόλυτα για τον Michael Shanks. Είναι θεός!
Τους Ιταλούς συνθέτες που μου προτείνεις τους γνωρίζω και έχω ακούσει δουλειές τους. Τον Juan Diego Florez δεν τον ήξερα. Θα ακούσω δουλειές του και θα σου πω πώς μου φάνηκε. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις. :hug2:
Σχετικά με τον tracker που σέρνεται, αν δεις υπάρχει και ανακοίνωση στο Homepage του site. Επίσης, υπάρχει και ειδικό topic από χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Θα σε συμβούλευα να το αναφέρεις κι εσύ, εδώ:
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=18889. -
Εγω παντως αν δεν ειχες σχεση θα σου εκανα προταση γαμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
και εφοσον εισαι και αρκουδοςςςςς σουπερρρρρρρρρ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Θα σ' έχω υπ' όψη μου, αν ποτέ χωρίσω! :laugh:
BTW, σου απάντησα στο PM. Το avatar σου στο προφίλ του φόρουμ δεν ανέβηκε, αλλά στο προφίλ σου στο site ανέβηκε και είναι σούπερ!
Ελπίζω να ανεβάσεις την ίδια εικόνα και στο φόρουμ![Edit:]
Και μόλις ανέβηκε και στο φόρουμ! Είναι η ίδια και πολύ μ' αρέσει! -
Εδώ συστήθηκες εσύ Dax (το εκτιμώ/ουμε ιδιαίτερα :cheers: ), δείχνεις να είσαι ένας πάρα πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος Να σε χαίρεται ο σύντροφος σου!
Αν θέλεις κάποιος άλλο να συστηθεί να το κάνει εδώ ή σε ένα άλλο topic που μιλάει περί γνωριμιών! -
Σ' ευχαριστώ για την ευχή!
Αν θέλει κάποιος άλλος να συστηθεί, καλύτερα να ανοίξει καινούργιο topic. -
Εδώ συστήθηκες εσύ Dax (το εκτιμώ/ουμε ιδιαίτερα :cheers: ), δείχνεις να είσαι ένας πάρα πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος Να σε χαίρεται ο σύντροφος σου!
Αν θέλει κάποιος άλλος να συστηθεί να το κάνει εδώ ή σε ένα άλλο topic που μιλάει περί γνωριμιών! -
Σόρρυ, δεν καταλαβαίνω το τελευταίο σου post. ???
-
Μήπως εγώ κατάλαβα; Καταλάθος το έκανα. Συγνώμη, αν θέλεις και μπορείς το αφαιρείς. Ευχαριστώ
-
Το φαντάστηκα ότι έγινε κατά λάθος. Αλλά είπα να ρωτήσω μήπως δεν κατάλαβα κάτι.
Και δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη - δεν έγινε δα και τίποτε.
Φίλε, Ηρακλή, να ξέρεις ότι μου αρέσουν τα απροσδόκητα και σουρεαλιστικά σκηνικά! Πλάκα είχε! ;D -
ΑΠΛΑ :bravo: ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ DAX
-
Απλά ήθελα να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας, για να με γνωρίσετε καλύτερα και για ν' ανοίξουμε συζητήσεις.
Δεν το έκανα για να εισπράξω επαίνους - δε θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.
Σ' ευχαριστώ πολύ, πάντως, gaymangr!
Η στήριξή σας με χαροποιεί και μου δίνει όρεξη να συνεχίσω!!!
:love: -
γεια Νταξ!