Μαύρες ψωλάρες!
-
Για τους λάτρεις των Blacks/Ebonies!
:cool2:
-
:hot2:
-
-
-
-
:dick:
-
Ωραιες φωτος. Φατε ματια ψαρια. Στην πραξη τι γινεται ομως? Ειμαστε πολυ πισω εδω στο Interacial
-
Γεια σου, φίλε, netgayone!!!
Καλωσήρθες στο Ελληνικό Φόρουμ και στην παρέα μας!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν οι φωτογραφίες!! :cheers:
Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις κι άλλες εσύ ο ίδιος.Δεν καταλαβαίνω, όμως, ποιους εννοείς όταν λες ότι "είμαστε πολύ πίσω εδώ στο Interracial".
Αν εννοείς αυτό το site, υπάρχουν δύο ολόκληρες κατηγορίες (Blacks και Interracial) με πάρα πολλά torrents.
Επίσης, στο Forum, υπάρχει Special Interest Group για θαυμαστές των Blacks & Latinos. -
καλως σας βρηκα.
Τη χωρα εννοω. Δεν βρισκεις ευκολα ατομα απο Αφρικη. Δεν θα βγουν σε bar για παραδειγμα.
-
τι τελειες εικονεςςςςς για πρωινο ξυπνημα μαζι με τον καφεεεεεεεεεε :mbounce:
-
Καλά που είναι όλοι αυτοί κρυμένοι??? χεχεχεχε!!! >:D ;D :blind:
-
Τη χωρα εννοω. Δεν βρισκεις ευκολα ατομα απο Αφρικη. Δεν θα βγουν σε bar για παραδειγμα.
Για σένα netgayone, για τον DionysusT που αναρωτιέται που είναι όλοι αυτοί κρυμμένοι, αλλά και για όλους που θαυμάζουν και θα ήθελαν να συνταντήσουν μαύρους στην Ελλάδα, εποιμάζω έναν κατάλογο με όλα τα μέρη της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης που συχνάζουν Αφρικανοί, αλλά και μαύροι Αμερικανοί, καθώς και μαύροι από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Βραζιλία, Κούβα).
Μου έχει πέσει λίγη παραπάνω δουλίτσα τελευταία και από χθες (μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου) φιλοξενώ έναν φίλο μου από Αγγλία, οπότε ο χρόνος μου είναι λίγο πιεσμένος. Λίγη υπομονή και ο κατάλογος που σας έταξα θα είναι έτοιμος σύντομα! -
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση…αλλά και να ήθελα να τα γυρίσω αυτά τα μέρη πρώτα είναι επικύνδινο και δεύτερον δεν ζω Αθήνα ή Σαλόνικα χεχεχεχεχε
Καλή φιλοξενία :-)))))@Dax:
Για σένα netgayone, για τον DionysusT που αναρωτιέται που είναι όλοι αυτοί κρυμμένοι, αλλά και για όλους που θαυμάζουν και θα ήθελαν να συνταντήσουν μαύρους στην Ελλάδα, εποιμάζω έναν κατάλογο με όλα τα μέρη της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης που συχνάζουν Αφρικανοί, αλλά και μαύροι Αμερικανοί, καθώς και μαύροι από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Βραζιλία, Κούβα).
Μου έχει πέσει λίγη παραπάνω δουλίτσα τελευταία και από χθες (μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου) φιλοξενώ έναν φίλο μου από Αγγλία, οπότε ο χρόνος μου είναι λίγο πιεσμένος. Λίγη υπομονή και ο κατάλογος που σας έταξα θα είναι έτοιμος σύντομα! -
Χμμμμμ υπάρχει τέτοιο μέρος στη Θεσσαλονίκη; Ίσως να μην το ξέρω εγώ..
Επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω μία φράση και εύχομαι να μην παρεξηγηθεί! Θεωρώ τον ευατό μου σεξουαλικά "ρατσιστή", ένα κουλό πράγμα ενώ είναι πραγματικά πολύ ωραίοι άντρες οι μαύροι σεξουαλικά δεν θα μπορούσα και δεν θα ήθελα να πάω ποτέ με κάποιον. Τσόντες αυτού του τύπου με ξενερώνουν απίστευτα. Τα γούστα μου περιορίζονται αυστηρά στα Ευρωπαϊκού τύπου στάνταρτς.
Εύχομαι και πάλι να μην παρεξηγηθώ για την φράση που χρησιμοποίησα πριν, κοινωνικά έχω δώσει και δίνω μεγάλο αγώνα για να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι μέσω του αντιρατσιστικού στεκιού που λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη. (όλο αυτό προς αποφυγείν παρεξηγήσεων)
-
@DionysusT
Φίλε, Διόνυσε, τα club/bar/café/εστιατόρια όπου συχνάζουν οι μαύροι που ζουν στην Ελλάδα δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνα από όλα τα υπόλοιπα μέρη. Μοναδική εξαίρεση θα έλεγα ότι είναι η ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αμερικής στην Αθήνα, όπου πρόσφατα Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε μέλη της Τανζανικής κοινότητας και κατέστρεψαν στέκια τους.
Σχετικά με τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, φυσικά και ζουν και εργάζονται μαύροι. Αλλά εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δε γνωρίζω να υπάρχει κάποιο στέκι που συχνάζουν μαύροι. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ένα τέτοιο μέρος σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, ας μας ενημερώσει.@Herakles83
Φίλε, Χρήστο, τα γούστα στη σεξουαλικότητα είναι τελείως υποκειμενικά και απολύτως σεβαστά. Δεν είναι ανάγκη να αρέσουν τα πάντα σε όλους. Η λέξη που χρησιμοποίησες θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά νομίζω ότι είναι απολύτως κατανοητό σε όλους ότι δεν έχεις καμία πρόθεση να θίξεις ή να προσβάλεις κανέναν. Πολύ απλά αναφέρεσαι στο τι αρέσει ή δεν αρέσει σε σένα και δε δίνεις άλλου είδους προεκτάσεις. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά για αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον, καλό είναι κάποιες λέξεις που έχουν μια ειδική βαρύτητα και αποτελούν κόκκινο πανί να αποφεύγονται. Είναι σαφές, όμως, ότι οι απόψεις σου δεν απηχούν προκαταλήψεις.Σχετικά με τα στέκια όπου συχνάζουν οι μαύροι που ζουν στην Ελλάδα, έχουμε και λέμε:
ΑΘΗΝΑ
Κυψέλη
Στην Κυψέλη υπάρχουν δύο αιθιοπικά εστιατόρια σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, όπου συχνάζουν πολλά μέλη της Αιθιοπικής κοινότητας (αλλά και της Ερυθραϊκής κοινότητας) καθώς και πολλοί Έλληνες:-
Lalibela, Νάξου 26-28, Κυψέλη
-
Meskel, Σύρου 61, Κυψέλη
Στην Κυψέλη υπήρχαν, επίσης, τρία άλλα μαγαζιά που σύχναζαν Αφρικανοί από διάφορες χώρες, αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζουν να υπάρχουν:
-
Το Cute Fellows, ένα υπόγειο αφρικάνικο μαγαζί, στη Δροσοπούλου 39, που έχει ό,τι μπορεί να ποθεί ένας χιπ χόπερ (τζάκετ, καπέλα, μπαντάνες κλπ) σε πολύ καλές τιμές. Φυσικά πολλοί από τους πελάτες του είναι Αφρικανοί.
-
Το Powder, ένα κατάστημα με αξεσουάρ στη Ζακύνθου (και Κερκύρας περίπου) με επίσης πολύ καλές τιμές. Κάποτε βρισκόταν στο Κολωνάκι αυτό το μαγαζί και είχε τρελή επιτυχία. Μαύροι και λευκοί αγοράζουν χιπ-χοπ μενταγιόν, '80s χρυσές τσάντες, βραχιόλια με το σήμα του δολαρίου κλπ. Μόνιμο θέμα κουβέντας η μουσική.
-
Ένα υπόγειο ίντερνετ καφέ στη Ζακύνθου που δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομά του. Έχει Αφρικανό ιδιοκτήτη, παίζει αφρικανική μουσική και συχνάζουν Αφρικανοί, αλλά και πολλοί Έλληνες, όπως και άνθρωποι από πολλές άλλες χώρες.
Πλατεία Αμερικής
Η οδός Λεμεσού, πίσω από την Πλατεία Αμερικής, είναι ουσιαστικά η συνέχεια της οδού Λέλας Καραγιάννη που κατεβαίνει από την Κυψέλη. Στη Λεμεσού και στις γύρω οδούς στεγάζονται διάφορα μπαρ και άλλα στέκια της Τανζανικής κοινότητας. Η περιοχή, όμως, λόγω των πρόσφατων επιθέσεων, θεωρείται πλέον επικίνδυνη.Club
Σε δύο τουλάχιστον club, μπορεί να συναντήσει κανείς πολλούς Αφρικανούς, αλλά και μαύρους από τις ΗΠΑ ή την Καραϊβική.-
Lift Event Club, Αγ. Ιωάννου 24, Αγία Παρασκευή. Με μουσική από hip hop ως R'n'B.
-
Βοτανικός, Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός & Σπ. Πάτση, Αθήνα. Κάνει συχνά reggae αφιερώματα.
Κουβανέζικος πολυχώρος
Το Enzzo de Cuba βρίσκεται στην οδό Αγ. Παρασκευής 70-72, Πλατεία Μπουρναζίου, Περιστέρι. Είναι ένας κουβανέζικος πολυχώρος με καφέ, εστιατόριο, μπαρ και κλαμπ, όπου μπορεί να συναντήσει κανείς μέλη της Κουβανικής κοινότητας (λευκούς και μαύρους), αλλά και άλλους Λατινοαμερικάνους.Βραζιλιάνικα εστιατόρια
Υπάρχουν 4 βραζιλιάνικα εστιατόρια στην Αθήνα. Έχω την εντύπωση ότι συνεχίζουν και λειτουργούν και τα τέσσερα. Η αλήθεια είναι ότι οι θαμώνες τους είναι κυρίως Έλληνες, αλλά συχνά μπορεί να συναντήσει κανείς και Βραζιλιάνους (μιγάδες, λευκούς, μαύρους).-
Fogo de Rio, Αντήνορος 42, περιοχή Κάραβελ
-
Κίτρινος Σκίουρος, Δημητρέσσα 21, Ιλίσια
-
Leblon, στον παλιό χώρο του «Νικόλα», στην οδό Χρ. Νέζερ & Θεμιστοκλέους 27, Γλυφάδα
-
Maracana Grill, σε μια μικρή πλατεία σε μια ήσυχη περιοχή της Καλλιθέας, στην οδό Κολοκοτρώνη 55, από Θησέως 296
Άγιος Νικόλαος
Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, υπήρχε το μπαρ Αφρικάνα, με Νιγηριανό ιδιοκτήτη, DJ από την Μπουρκίνα Φάσο και θαμώνες από πολλές αφρικανικές χώρες. Δεν ξέρω όμως την ακριβή οδό και δε γνωρίζω αν συνεχίζει να λειτουργεί.Μελίσσια
Στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 32-34 στα Μελίσσια, υπάρχει ένα Νοτιοαφρικάνικο εστιατόριο, το Kozi's. Ιδιοκτήτες του είναι δύο αδέλφια από την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ζήσει για χρόνια στη Νότια Αφρική. Η αλήθεια είναι ότι οι θαμώνες του είναι κυρίως Έλληνες. Σπανιότερα συναντάει κανείς λευκούς Νοτιοαφρικανούς. Μαύρους Νοτιοαφρικανούς δεν έχει πάρει το αφτί μου να επισκέπτονται το μαγαζί, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω αυτήν την πιθανότητα.Άλλα στέκια
Τέλος, έχω ακούσει για ένα αφρικανικό μπαρ που λέγεται Μπίσονα Μπίσο (ή Biso na Biso), αλλά δε γνωρίζω ούτε πού είναι ούτε αν συνεχίζει να υπάρχει.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευρύτερη περιοχή Λαδάδικων
Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά, γιατί τα μαγαζιά που συχνάζουν οι μαύροι της πόλης είναι κυρίως συγκεντρωμένα στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τα Λαδάδικα. Σ' αυτήν την ευρύτερη περιοχή, εκτός από τα Λαδάδικα, συμπεριλαμβάνω και την Πλατεία Ελευθερίας, τα 'Ανω Λαδάδικα (πάνω από την Τσιμισκή), την Πλατεία Εμπορίου, την περιοχή γύρω από την οδό Βαλαωρίτου και την περιοχή του Βαρδαρίου. Αυτή η ευρύτερη περιοχή (ιδίως η Βαλαωρίτου και τα πέριξ) είναι η πιο πολυσύχναστη περιοχή της πόλης σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση. Γίνεται πανικός και νέα μαγαζιά ανοίγουν συνεχώς σαν μανιτάρια. Αλλά υπάρχουν και κάποια που κλείνουν, κάποια που μεταφέρονται και κάποια που αλλάζουν όνομα, οπότε δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί κανείς με ακρίβεια όλες τις εξελίξεις. Τα στέκια της περιοχής όπου μπορεί να συναντήσει κανείς τους μαύρους κατοίκους της πόλης είναι τα εξής:-
Boogie, Ολυμπίου Διαμαντή 55, Άνω Λαδάδικα (πάνω από την Τσιμισκή). To Boogie είναι ένα αφρικανικό κλαμπ στο οποίο μπορεί να συναντήσει κανείς Νιγηριανούς και άλλους Αφρικανούς, αλλά και μαύρους Αμερικανούς και Τζαμαϊκανούς. Φυσικά συχνάζουν και Έλληνες. Παίζει πολύ καλή μουσική και έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μέχρι πρόσφατα υπήρχε, αλλά δε γνωρίζω αν συνεχίζει να λειτουργεί.
-
Boteco, Ολυμπίου Διαμαντή 18, Άνω Λαδάδικα. Σε μικρή απόσταση από το Boogie, βρίσκεται το βραζιλιάνικο εστιατόριο Boteco. Οι θαμώνες είναι κυρίως Έλληνες, αλλά μπορεί να συναντήσει κανείς και Βραζιλιάνους (μιγάδες, λευκούς, μαύρους).
-
N Rasta, Αιγύπτου 10, Λαδάδικα. Όπως και το Boogie, μαζεύει μαύρους από διάφορες χώρες. Είναι μπαρ με έντονη μουσική και το στυλ του είναι λίγο πιο ghetto απ' ό,τι του Boogie. Δυστυχώς και γι' αυτό δε γνωρίζω αν συνεχίζει τη λειτουργία του.
-
Club Mo, Πολυτεχνείου 24 & Ορβυλίου, Λαδάδικα. Club που παίζει R'n'B, hip hop και παρόμοια είδη μουσικής. Αρκετοί από τους θαμώνες του είναι μαύροι.
-
Στους ορόφους του κτηρίου στην οδό Βαλαωρίτου 29, στεγάζονται διάφορα μπαρ. Με εξαίρεση αυτό της ταράτσας, η Σκνίπα, και ο Καιάδας, ήταν μπαρ στα οποία πολλοί συχνά έπαιζαν μουσική DJ από αφρικανικές χώρες και αρκετοί από τους θαμώνες τους ήταν μαύροι. Λέω “ήταν” γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτά τα μαγαζιά έχουν κλείσει και αντικατασταθεί από άλλα. Νομίζω ότι το ένα το λένε πλέον Tokyo και δεν έχει το ίδιο στυλ, ενώ ένα άλλο το λένε Partizan, αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει.
-
Favela. Είναι ένα βραζιλιάνικο café-bar με βραζιλιάνικη μουσική και ωραία ατμόσφαιρα. Είναι λίγο δύσκολο να το βρεις αν δεν ξέρεις καλά την περιοχή. Βρίσκεται σε μια στοά, τη στοά Λεβή, κοντά στην Πλατεία Ελευθερίας, σε ένα στενάκι πάνω από τη Μητροπόλεως. Στο ίδιο μέρος στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα το bar-restaurant Barθelonika. Οι θαμώνες είναι κυρίως Έλληνες, αλλά καμιά φορά μπορεί να συναντήσεις και Βραζιλιάνους.
-
Gaia Live, Δόξης 5, στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων προς Βαρδάρι. Club και συναυλιακός χώρος, με πολύ συχνά “μαύρα” αφιερώματα στα οποία μπορεί να συναντήσει κανείς μαύρους από Αφρική και Καραϊβική.
Εστιατόρια
-
Africa, αφρικανικό εστιατόριο με Αφρικανούς εργαζόμενους και πελάτες τόσο από την Αφρική όσο και από την Ελλάδα. Βρισκόταν στην οδό Υπουργού Φ. Δραγούμη 24, αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει να δουλεύει.
-
Habanera, κουβανέζικο εστιατόριο στην οδό Γ. Παπανδρέου 29 (πρώην Ανθέων). Οι θαμώνες είναι κυρίως Έλληνες, αλλά ενίοτε συναντά κανείς και Κουβανούς (λευκούς, μαύρους, μιγάδες).
Πεζόδρομος Δημητρίου Γούναρη & Ροτόντα
Στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, κοντά στην Πλατεία Ναυαρίνου, υπάρχουν πολλοί μικροπωλητές από αφρικανικές χώρες, κυρίως Νιγηρία και Τανζανία. Αλλά αν συνεχίσει κανείς προς τα πάνω, θα βρει στη Ροτόντα (πάνω από την Καμάρα) και άλλους Αφρικανούς μικροπωλητές, απέναντι από το καφέ Διαχρονικό.Τέλος, να πω ότι πριν λίγα χρόνια έγιναν Mama Africa Art Festival τόσο στην Αθήνα (Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας) όσο και στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών, Σταυρούπολη) με συμμετοχή Αφρικανών καλλιτεχνών από πολλές χώρες.
Επίσης, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν ενώσεις Αφρικανών, ενώσεις μεταναστών, αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. όπου μπορεί κανείς να προσφέρει εθελοντικά βοήθεια και έτσι να γνωρίσει και ενδιαφέροντες ανθρώπους, κάποιοι από τους οποίους είναι από χώρες της Αφρικής.
Είναι ανάμεσά μας και αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά θα τους συναντήσετε. Δυστυχώς, η πρόσφατη άνοδος ακραίων απόψεων και η αύξηση ακραίων και βίαιων ενεργειών από συγκεκριμένες οργανώσεις, σε συνδυασμό με αυστηρότερες πολιτικές απέναντι στους μετανάστες, έχουν κάνει πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους διστακτικούς απέναντι σ' αυτούς που συναντούν για πρώτη φορά. Θέλω να αναφέρω ως παράδειγμα την περίπτωση ενός Τανζανού (και συγκεκριμένα από τη Ζανζιβάρη). Ο DJ Chidy είναι ένας γνωστός DJ της Θεσσαλονίκης που ζει πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έχει παίξει σε πάρα πολλά μπαρ και κλαμπ της πόλης, ενώ έχει συνεργαστεί και με ονόματα όπως οι Locomondo. Πρόσφατα κάποιος τον “έδωσε”, συνελήφθη και κινδυνεύει με απέλαση.Να επαναλάβω ότι κάποια από τα παραπάνω μαγαζιά μπορεί να έχουν κλείσει, ενώ μπορεί να έχουν ανοίξει καινούργια που δεν αναφέρονται. Αν κάποιος φίλος μπορεί να μας βοηθήσει με νεότερες πληροφορίες, ας το κάνει. Όχι μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά για οποιοδήποτε μέρος.
Ελπίζω ο παραπάνω κατάλογος να φανεί χρήσιμος σε όποιον ενδιαφέρεται.
:love: -
-
Πολυ καλος ο καταλογος. Αρκετα ενημερωτικος. Ολα βεβαια ειναι σε μερη της Αθηνας που δεν συχναζω, εκτος απο καποιες φορες στο Γκαζι. Ξερω υπαρχουν αρκετοι mainstream χωροι, αλλα θα παρει χρονια να δεις Αφρικανους κλπ στα "δικα μας" bar. Σιγουρα θα φοβουνται την απορριψη αλλα εχουν και τις δικες τους προκαταληψεις περι των gay. Μην ξεχναμε οτι οι χωρες τους ειναι το λιγοτερο, μη φιλικες προς τους gay. Εχουν βγαλει και κακο ονομα απο αυτους που χρονια τωρα ζητανε χρηματα. ΠΧ υπαρχει ενας στο Cam4 που κανεις λιγο κουβεντα και μετα σου λεει 100 ευρω.
Ωσπου να στρωσουν τα πραγματα, τους κανω χαζι και δεν ξερεις καμια φορα.
-
Ωσπου να στρωσουν τα πραγματα, τους κανω χαζι και δεν ξερεις καμια φορα.
:hehe:
Φίλε, netgayone, μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!Έχεις δίκιο και στα υπόλοιπα που αναφέρεις…
Θα πάρει χρόνο η πλήρης ένταξη αυτών των ανθρώπων στην Ελληνική κοινωνία και η πλήρης αποδοχή τους από τους Έλληνες.
Αλλά από προσωπική εμπειρία, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και μαύρων μπορεί να είναι απολύτως αρμονικές, ακόμη και ερωτικές, ακόμη και ερωτικές μεταξύ δυο gay ατόμων άλλου χρώματος. Και σε πολλά από τα μέρη που ανέφερα παραπάνω, αυτό το κλίμα υπάρχει (π.χ. το Lift Event Club στην Αθήνα και το Boogie στη Θεσσαλονίκη). -
Μ' αρέσει να απενοχοποιώ τις λέξεις γενικά και να τις χρησιμοποιώ ναι μεν με προσοχή αλλά ανοιχτά.
Αν θέλεις αποκάλεσαι με πούστη, βρωμοθήλυκο κλπ. δεν έχω πρόβλημα είμαι σίγουρος για τον ανδρισμό μου και νομίζω έτσι θα έπρεπε να λειτουργούμε όλοι.
-
Χρήστο, οι προσωπικές σου απόψεις είναι σεβαστές και το πώς επιτρέπεις στους ανθρώπους να εκφράζονται στην προσωπική σου ζωή είναι δικό σου θέμα. Συμφωνώ μαζί σου γιατί κι εγώ το ίδιο σκεπτικό έχω και εφαρμόζω στη ζωή μου.
Όμως, το συγκεκριμένο site έχει κάποιους κανόνες που όλοι οφείλουν να σέβονται, αν δεν έχουν σκοπό να μειώσουν την προσωπικότητα κάποιου ή να θίξουν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων. Ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος έχει παραβιάσει αυτούς τους κανόνες, αλλά ας μην προτρέπουμε κάποιον να εκφράζεται με τρόπο που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικός. Δε νομίζεις ότι είναι δίκαιο; -
Γαμάτες φοτος Dax!! Μας έφτιαξες πρωί πρωί!!!
;D