• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents

Un brazilian care vrea să-și facă prieteni pe forumul românesc

Română (Romanian)
    1
    1
    3
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • PedrocaWest
      PedrocaWest last edited by

Salut tuturor!
      Sunt din Brazilia. Întotdeauna am fost curios despre cum sunt oamenii și experiențele lor pe celelalte secțiuni lingvistice ale site-ului, dar nu știam alte limbi. Sincer să fiu, nici acum nu știu, dar folosesc niște instrumente de traducere pentru a putea vorbi cu voi aici. Așadar, pentru oricine este dispus, aș fi foarte entuziasmat să mă conectez cu vorbitorii de limbă română de pe acest forum! Putem să stăm de vorbă, să descoperim lucruri interesante, să învățăm despre culturile noastre diferite și să ne împrietenim.
      Am fost mereu foarte curios să aflu mai multe despre diferite culturi și, mai ales, despre experiențele comunității noastre din întreaga lume. Mi-ar plăcea foarte mult să aflu despre viața voastră de zi cu zi, despre poveștile voastre și despre orice altceva doriți să împărtășiți.
      De asemenea, nu ezitați să întrebați orice despre Brazilia, în special despre viața și cultura LGBTQ+ de aici. Va fi o plăcere imensă să împărtășesc aceste idei cu voi!
      Îmbrățișări și aștept cu nerăbdare conversațiile noastre!

Você é TUGA ou HUE BR?
      Do you wanna talk?
      Me adiciona! Bora causar juntos.

1 Reply Last reply Reply Quote 0

• 1 / 1
      • First post
        Last post