Sex χωρίς προφυλακτικό
-
Καλησπέρα!
Ανοίγω αυτό το θέμα από καθαρή περιέργεια!! Πόσοι από εσάς κάνετε ή έχετε κάνει sex χωρίς προφυλακτικό; Με ποιον και γιατί; Είναι καλύτερο ή όχι;Προσωπικά έχω κάνει με 4 ανθρώπους στη ζωή μου ελεύθερο sex και τους άφησα να χύσουν μέσα μου, στον έναν έχυσα εγώ. Ο καθένας τους υπήρξε σύντροφός μου κι αυτό έγινε αφού ήμασταν καιρό μαζί κι είχαμε κάνει εξετάσεις. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο είτε είσαι παθητικός είτε ενεργητικός. Δεν είναι τραγικά καλύτερο από το να χρησιμοποιείς προφυλακτικό, η αίσθηση είναι απλά λίγο καλύτερη αλλά το να χύνεις μέσα ή να νιώθεις τα χύσια του άλλου μέσα είναι όντως απολαυστική.
Περιμένω τις απαντήσεις σας!
-
Με το AIDS να κυριαρχεί στους κύκλους μας, με αρκετους γνωστούς μου να νοσούν και σε μια εποχή που όλοι πια είμαστε ενημερωμένοι νομίζω ότι ΠΟΤΕ σεξ χωρίς προφυλακτικό!
Προτιμώ να έχω λίγο "κατώτερη" αίσθηση και να έχω την υγεία μου παρά να αρρωστήσω από HIV ή άλλα αφροδίσια νοσήματα.
Είναι βέβαια καθαρά πως το βλέπει ο καθένας… -
Πάντα με προφύλαξη!
-
Μην παρεξηγηθώ, δεν προτρέπω κανέναν να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό σε καμία περίπτωση. Άλλωστε κι εγώ ο ίδιος είμαι αρκετές φορές υπερβολικά μικροβιοφοβικός… Ξεκίνησα το θέμα αυτό καθαρά στατιστικά, αν και πόσοι το έχουν κάνει.
-
-
Με λιγες σχεσεις, μετα απο τεστ και καποιους μηνες. ποτε σε fuck dates. ακομα κ με "λιγο την ακρουλα" εχεις διαφορες ουριθρητιδες, χλαμυδια κ βλενοριες στανταρακι.
-
Σε μία σοβαρή σχέση και μετά από εξετάσεις για τα ΣΜΝ, ναι. Με προφυλακτικό πάντως ήταν πολύ πιο "άγριοι" διότι δέν ένιωθαν και τόσα πολλά. Δέν μπορώ να πώ προσωπικά πως κατάλαβα πολλά μέ ή χωρίς, αλλά αν δέν είμαστε σε σχέση προτιμώ προφυλακτικό. Με προφυλακτικό για εμένα είναι πιο χαλαρό καθώς είμαι πιο ελεύθερος να απολαύσω το σέξ χωρίς να ανησυχώ για το άν θα κολλήσω κάτι…
-
Αυτό που έχω συνειδητοποιήσει προσωπικά είναι ότι κάνοντας με το σύντροφό σου ελεύθερο, νιώθεις άλλο δέσιμο μαζί του συναισθηματικά, σαν να πηγαίνεις το "ξεκαύλωμα" 10 βήματα παραπέρα. Αλλά τη στιγμή που θα υπάρξει έστω και μια μικρή αμφιβολία για τον άλλον, ο μόνος τρόπος να το ευχαριστηθείς είναι το προφυλακτικό._
-
Proswpika xrhsimopoiw padote profulaktiko gia na mhn anhsuxw pote meta. Ennoeitai pws san idea to bareback m aresei, alla tha to ekana mono se mia sxesh empistosunhs meta apo exetaseis kai twn 2. den exw kanei pote xwris gia na milhsw gia thn diaforetikh aisthisi
-
Εγω χωρις προφυλακτικο εχω κανει μονο με 1 ατομο, τον τωρινο μου συντροφο, και μετα απο πολλους μηνες και τεστ
-
Oute kan kai pote
-
Νομίζω πως πλέον κανένας δεν το κάνει χωρίς προφυλακτικό, παρά μόνον άν είναι σε σχέση, και αν έχουν γίνει οι κατάλληλες εξετάσεις και κανένας από τους δύο δεν έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.