• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents

Sex χωρίς προφυλακτικό

Ελληνικά (Greek)
    8
    12
    216
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ipertatos
      ipertatos last edited by

Καλησπέρα!
      Ανοίγω αυτό το θέμα από καθαρή περιέργεια!! Πόσοι από εσάς κάνετε ή έχετε κάνει sex χωρίς προφυλακτικό; Με ποιον και γιατί; Είναι καλύτερο ή όχι;

Προσωπικά έχω κάνει με 4 ανθρώπους στη ζωή μου ελεύθερο sex και τους άφησα να χύσουν μέσα μου, στον έναν έχυσα εγώ. Ο καθένας τους υπήρξε σύντροφός μου κι αυτό έγινε αφού ήμασταν καιρό μαζί κι είχαμε κάνει εξετάσεις. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο είτε είσαι παθητικός είτε ενεργητικός. Δεν είναι τραγικά καλύτερο από το να χρησιμοποιείς προφυλακτικό, η αίσθηση είναι απλά λίγο καλύτερη αλλά το να χύνεις μέσα ή να νιώθεις τα χύσια του άλλου μέσα είναι όντως απολαυστική.

Περιμένω τις απαντήσεις σας!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • GreekBtm
        GreekBtm last edited by

Με το AIDS να κυριαρχεί στους κύκλους μας, με αρκετους γνωστούς μου να νοσούν και σε μια εποχή που όλοι πια είμαστε ενημερωμένοι νομίζω ότι ΠΟΤΕ σεξ χωρίς προφυλακτικό!
        Προτιμώ να έχω λίγο "κατώτερη" αίσθηση και να έχω την υγεία μου παρά να αρρωστήσω από HIV ή άλλα αφροδίσια νοσήματα.
        Είναι βέβαια καθαρά πως το βλέπει ο καθένας… 😉

Woof!!!!
        I am a cub and I like it!
        ;)

• M
          Minerboh80 last edited by

Πάντα με προφύλαξη! 👼

• ipertatos
            ipertatos last edited by

Μην παρεξηγηθώ, δεν προτρέπω κανέναν να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό σε καμία περίπτωση. Άλλωστε κι εγώ ο ίδιος είμαι αρκετές φορές υπερβολικά μικροβιοφοβικός… Ξεκίνησα το θέμα αυτό καθαρά στατιστικά, αν και πόσοι το έχουν κάνει.

• M
              Minerboh80 last edited by

😉

• H
                hungreek last edited by

Με λιγες σχεσεις, μετα απο τεστ και καποιους μηνες. ποτε σε fuck dates. ακομα κ με "λιγο την ακρουλα" εχεις διαφορες ουριθρητιδες, χλαμυδια κ βλενοριες στανταρακι.

• D
                  Duvet last edited by

Σε μία σοβαρή σχέση και μετά από εξετάσεις για τα ΣΜΝ, ναι. Με προφυλακτικό πάντως ήταν πολύ πιο "άγριοι" διότι δέν ένιωθαν και τόσα πολλά. Δέν μπορώ να πώ προσωπικά πως κατάλαβα πολλά μέ ή χωρίς, αλλά αν δέν είμαστε σε σχέση προτιμώ προφυλακτικό. Με προφυλακτικό για εμένα είναι πιο χαλαρό καθώς είμαι πιο ελεύθερος να απολαύσω το σέξ χωρίς να ανησυχώ για το άν θα κολλήσω κάτι…

• ipertatos
                    ipertatos last edited by

Αυτό που έχω συνειδητοποιήσει προσωπικά είναι ότι κάνοντας με το σύντροφό σου ελεύθερο, νιώθεις άλλο δέσιμο μαζί του συναισθηματικά, σαν να πηγαίνεις το "ξεκαύλωμα" 10 βήματα παραπέρα. Αλλά τη στιγμή που θα υπάρξει έστω και μια μικρή αμφιβολία για τον άλλον, ο μόνος τρόπος να το ευχαριστηθείς είναι το προφυλακτικό._

• J
                      japsouro last edited by

Proswpika xrhsimopoiw padote profulaktiko gia na mhn anhsuxw pote meta. Ennoeitai pws san idea to bareback m aresei, alla tha to ekana mono se mia sxesh empistosunhs meta apo exetaseis kai twn 2. den exw kanei pote xwris gia na milhsw gia thn diaforetikh aisthisi

• W
                        WaNk last edited by

Εγω χωρις προφυλακτικο εχω κανει μονο με 1 ατομο, τον τωρινο μου συντροφο, και μετα απο πολλους μηνες και τεστ

• S
                          stamatakos last edited by

Oute kan kai pote

• D
                            Duvet last edited by

Νομίζω πως πλέον κανένας δεν το κάνει χωρίς προφυλακτικό, παρά μόνον άν είναι σε σχέση, και αν έχουν γίνει οι κατάλληλες εξετάσεις και κανένας από τους δύο δεν έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

• 1 / 1
                            • First post
                              Last post