Σέξι Έλληνες!
-
:cheesy2: παρεγγελιες γινονται εδω;;;
τους θέλω ΟΛΟΥΣ μαζι σπιτι μου!!!!!!! :cool2: -
:haha:
Πες μου ποιον θέλεις να σου στείλω και θα το κανονίσω!
Αλήθεια ποιον θεωρείς πιο σέξι Έλληνα; -
Ιορδάνη μπορεις να τους παρεις ολους εκτος απο εναν τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
-
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1984 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Εκεί μεγάλωσε μέχρι το 1995 που ήρθε στην Ελλάδα.
Τελείωσε το Μουσικό Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, ενώ,ένα χρόνο μετά την αποφοίτηση του αφήνει την Ελλάδα για να ταξιδέψει στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στις δίδυμες πόλεις Minneapolis St.Paul της Minnesota για να τελειώσει το σχολείο εκεί.
Επέστρεψε στην Ελλάδα και πέρασε στο τμήμα της Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.ο Θεοχάρης, ή Χάρης όπως τον φωνάζουν οι φίλοι, είναι πιστός στην υποκριτική έτσι αρχίζει την καριέρα του κάνοντας ένα guest στους "Singles" και στο "Ιατρικό Απόρρητο".
Επίσης,εμφανιζόταν στην σειρά Λατρεμένοι Γείτονες κάνοντας τον Άρη την δεύτερη σεζόν ενώ συμμετείχε στην σειρά Χαρά Αγνοείται και 25-29 Ιουνίου έπαιζε στο πλευρό της Πατρίτσιας Περιστέρη στο έργο Όταν σε είδα στο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.Πέρσυ συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 Dr Roulis(2009)καθώς και στην επιτυχημένη παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους και φέτος συμμετέχει στην σειρά του Mega Κούκλες (2010-2011).Ο Σταμάτης Φασουλής τον επέλεξε για να συμμετέχει στην παράσταση Το Τρίτο Στεφάνι (Το ειδα και εκει ειχε και μια γυμνη σκηνη μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ :blind: :blind: :blind: :blind: :blind: :blind: :blind:) η οποία θα ανέβει στο θέατρο ΠΑΛΛΆΣ στις 28 Σεπτεμβρίου για λίγες παραστάσεις.Θα αντικαταστήσει τον Αντίνοο Αλμπάνη και θα βρίσκεται ανάμεσα σε μεγάλους ηθοποιούς όπως η Νένα Μεντή και η Φιλαρέτη Κομνηνού.
-
@Dax:
:haha:
Πες μου ποιον θέλεις να σου στείλω και θα το κανονίσω!
Αλήθεια ποιον θεωρείς πιο σέξι Έλληνα;:blind: χωρις πλακα τωρα….εμενα αυτο που με αναβει σε εναν αντρα ειναι το προσωπο. Οι περισοτεροι απο αυτους ασφαλως εχουν προσωπο που σε στελνει κατευθειαν στον παραδεισο... :cheers:
Αυτα τα κορμια ομως, τα καλοδουλεμενα με τις φετες και με τις τελειες αναλογιες, ειναι για μενα το απολυτο ξενερωμα... ::) εντελως ψευτικο .... εξ αλλου, δεν συναντας οπου πας κι εναν τετοιο καλοδουλεμενο μποντιμπιλντερα. Γηινα και καθημερινα πραγματα....αυτο θελω.... -
-
:blind: στην ερωτηση για ποιον ελληνα εγω θεωρω σεξυ. :blink: η απαντηση ειναι δεν ξερω, ειλικρινα, επειδη απεχω εντελως απο αυτα που προσπαθουν να μου επιβαλουν. :blind: Δηλαδη, ΔΕΝ εχω καν σπιτι μου συσκευη τηλεορασης. Θεωρω οτι απευθυνεται σε ηλιθιους, το καλυτερο μεσον για την σημερινη χειραγωγηση των μαζων κατ εμε.Οποτε δεν βλεπω τα τεκνα που παρελαυνουν και ειναι της :police: μοδός… που ελεγε και η βασιλειαδου.. :love:
-
Έχεις δίκιο για τη χειραγώγηση που επιχειρείται από τα ΜΜΕ. Πέρα από τα πρότυπα, όμως, που προσπαθούν να μας επιβάλουν, ο καθένας έχει το δικό του αισθητικό κριτήριο και ξέρει τι τον ελκύει και τι όχι. Εσένα ποιοι άντρες σε τραβάνε; Τι χρειάζεται να έχει ένας άντρας για να τον θεωρήσεις σέξι;
-
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Σπύρος Χαριτάτος, όπως και ο Βασίλης Καλλίδης.
-
Σούπερ σέξι αρκούδοι και οι δυο!
:ok2: -
@Dax:
Έχεις δίκιο για τη χειραγώγηση που επιχειρείται από τα ΜΜΕ. Πέρα από τα πρότυπα, όμως, που προσπαθούν να μας επιβάλουν, ο καθένας έχει το δικό του αισθητικό κριτήριο και ξέρει τι τον ελκύει και τι όχι. Εσένα ποιοι άντρες σε τραβάνε; Τι χρειάζεται να έχει ένας άντρας για να τον θεωρήσεις σέξι;
αντι απαντησης φιλε Dax ….ειναι το αστερι μου.. :love: το τελειο και το ιδανικο για μενα :hug: αρκετα χρονακια τωρα
-
Να χαίρεσαι τον αγαπημένο σου! Βασικά, να χαίρεστε ο ένας τον άλλον!
-
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Σπύρος Χαριτάτος, όπως και ο Βασίλης Καλλίδης.
Τον Χαριτατο τον θεωρω πολυ ξενερωτο, αλλα με τον Καλλιδη παθαινω κατι. Τον πετυχα στις διακοπες μου στο Πηλιο, σε παραλια γυμνιστων και μου τρεχαν τα σαλια. Ειμασταν τις ιδιες μερες εκει. Αν ειμασταν με τον φιλο μου λιγο πιο διαχυτικοι ανθρωποι, θα τον ειχαμε γνωρισει προσωπικα. Ο φιλος μου για την μαγειρικη, εγω θα ψηνομουν ανετα για ενα ωραιοτατο τριο ;D
Εμπροσθια προσοντα δεν καταφερα να δω γιατι παντα καθομασταν μακρυα, αλλα εκανε παντα τις βολτες του μπρουμυτα σε στρωμα και απολαμβανα τα θεαμα!!!
-
Εγώ θέλω μόνο δύο απ' αυτούς, τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Λαγιόπουλο, οι οποίοι, συγγνώμη που θα το πω, αλλά είναι για πολλά χυ****α στη μούρη._ :cum:
-
O Iωαννίδης, καλός είναι μέχρι που με ξενέρωσε το βιντεοκλίπ που τον δείχνει να κάθεται στη τουαλέτα.
Σέξυ μέχρι πυρακτώσεως θεωρώ μόνο εναν…. -
Ο Πλούταρχος; Αλήθεια; Δεν μπορώ καθόλου να τον δω έτσι…
-
Εγω πάντως ευχαρίστως θα γινόμουν το σκλαβάκι του! :cheesy2:
-
Χμ… kinky!
-
Χμ… kinky!
Το μόνο που με χαλάει στο Πλου είναι το γεγονός οτι είναι παντρεμένος με τη κακιά μάγισσα της δύσης!
-
Έχουν αραδιάσει και 50 κουτσούβελα…