Türk ya da Türkçe Konuşan Üyeler
-
Merhaba ve hoşgeldin sevgili [you]!!
Sitemizde bulunan Türk yada Türkçe konuşan üyelerimiz, arzu ederlerse bu başlık altında birbirleri ile tanışabilirler. Lütfen ilk yazan olmaktan yada kimseden cevap alamamak konusunda endişe duymadan kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin. :hug:
-
Herkese merhabalar turkce forum acilmasi iyi olmus
-
Merhaba.. Hoşgeldiniz
-
duyurular bolumunde turkce yazi gormek guzeldi basarilar dilerim..
-
Teşekkürler.. Hoşgeldiniz..
-
Wow! Güzel olmuş. Selamlar herkese
-
Selam Hoşgeldiniz
-
Selamlar herkese, böyle bir sitenin Türkçe destek vermesi gerçekten oldukça güzel. Gerçi biz Türk kullanıcılar daha çok indir, paylaş ve uzaklaş modeli ile kullansakta bu tarz siteleri, zaman içinde muhakkak Türkçe forum da anlamını artıracaktır. Çok fazla nüfus çok fazla gay demek baya bir söz hakkımız var aslında
-
Merhaba hoşgeldiniz.. Ben de zamanla herkesin katılımıyla forumun daha da faal olmasını umuyorum..
-
Selam millet
Süper olmuş Türkçe olayı!!!!
-
Hoşgeldiniz
-
Herkese Merhaba,
Şaşırdım açıkcası, sevindimde.
Herkes için hayırlısı diyelim.:welco:
-
Merhaba.. Hoşgeldiniz
-
Selam herkese. Türkçe forum başlığını görünce gerçekten şaşırmıştım. Çok iyi oldu bu. Moderatörümüze teşekkürler. Biliyorum ki bu öneriyi gtru ekibine taşıyan odur. Tekrar teşekkürler.
-
Teşekkürler Hoşgeldiniz..
-
selam herkese
dün üye oldum,226 mb lık dosya ındırdım ve bu saat itibariyle 8mb upload yapmısım ve ratiom 0.035.siteden atılma gibi bir sıkıntım olur mu?
liitle bit ingilizcem var ve tam anlayamadım.
yardımcı olursanız çok memnun olurum.
ismimden de anlasıldıgı gibi travestiyim.facebook ismimde uyelik ismimle aynı.izmirliyim.yaş 33 civarı. :hug2: -
Hoşgeldiniz nihalaksa
Aşağıdaki tabloda görebileceğiniz gibi 2GB'dan daha az download yapan herkesin minimum upload oranı 0.2 olmak durumundadır. Bu orana ulaşmak için 37.33 MB daha upload yapmalısınız.. 3 gün içinde oranınızı 0.2'ye yükseltirseniz, download kısıtlaması gelmeyecektir.
-
selamlar arkadaslar Avustralyadan ;D
-
Merhaba ;D
-
Merhaba, foruma yeni katıldım,umarım paylaşımcı bir iletişim kurarız, özellikle kendi adıma söylüyorum. Herkese sevgiler…