Ενα μεγάλο φιλί στα παιδιά!!!!
-
Χαιρετώ τις πατρίδες!!!
Με λένε Μηνά και μένω Αθήνα.
Ανακάλυψα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στο στρατό οταν ερωτεύτηκα ενα παιδί που ηταν παλιότερος απο μένα. Ήταν λοχίας και δεν θα γον έλεγες και ιδιαίτερα όμορφο αλλά σίγουρα είχα γοητευτεί πολύ απο τη γλυκιά ψυχούλα του και γενικώς τον εσωτερικό του κόσμο. Δεν τόλμησα ποτέ να του πω πως νιώθω για πολλούς λόγους, κυρίως λόγω του ιδιαίτερου περιβάλλοντος. Δυστυχώς όπως αποκαλύφθηκε μετά ήταν στρέητ και πρόσφατα ανακάλυψα οτι είναι παντρεμένος και με παιδί και μάλλον πολύ ευτυχισμένος. Είμαι ως ενα μέρος και εγω χαρούμενος που βρήκε το δρόμο του αλλά σίγουρα με πονάει που δεν έπαιξα ρόλο σε αυτή του την ευτυχία! :cry2:
Θα ήθελα πολύ να ήμουν μέρος της ζωής του αλλά απομακρύνθηκα γιατί σκέφτηκα οτι μόνο κακό και αναστάτωση θα προξενούσα αν είχα κάνει απόπειρα να επανακτήσω μια μορφή επικοινωνίας μαζί του! Μέσα μου όμως θα ήθελα πολύ να του έλεγα τα αισθήματά μου! :cry2: -
Αφου αποστασιοποιηθείς αρκετά από αυτά τα συναισθήματα θα μπορούσες να του το πεις, δεν είναι κακό, ίσα ίσα που θα κολακευτεί κιόλας νομίζω!
-