Help.
-
καλησπερα σας.κανω upload φακελου.ενω μου το δειχνει στην αναζητηση μετα ειναι of.μου λεει edit of.τι να κανω.χρησημοποιω το azzus.εχω και το προγραμα το QuickTorrentMaker αλλα οταν μπαινω στο μενου στην Select Category δεν μου εχει τις ονομασιες Anal Blacks κτλ αλλα ασυναρτησιες.τι να κανω και στις 2 περιπτωσεις.ι και στην μια.ευχαρηστω
-
Γεια σου, Δημήτρη! Σόρρυ που δεν απάντησα νωρίτερα, αλλά η χτεσινή μέρα ήταν πολύ φορτωμένη.
Λοιπόν, το QuickTorrentMaker δεν είναι συμβατό με το Azureus. Είναι συμβατό μόνο με το μTorrent και το BitTorrent.
Οπότε έχεις δυο επιλογές:- Μπορείς να ανεβάσεις το τόρρεντ που θέλεις χρησιμοποιώντας μόνο το Azureus. Σε αυτήν την περίπτωση, διάβασε αυτόν τον Οδηγό: https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=19612.0
- Μπορείς να ανεβάσεις το τόρρεντ που θέλεις χρησιμοποιώντας το QuickTorrentMaker και το μTorrent ή το BitTorrent. Θα πρέπει προηγουμένως να κάνεις το μTorrent/BitTorrent το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για τα τόρρεντ.
Σε αυτήν την περίπτωση διάβασε αυτόν τον Οδηγό: https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=18732.0
Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρεις για τις κατηγορίες, συμβαίνει καμιά φορά. Αν σου ξανατύχει, κλείσε το QuickTorrentMaker και ξαναμπές. Τη δεύτερη φορά οι κατηγορίες θα εμφανιστούν κανονικά.
Αλλά είναι πολύ σημαντικό να κάνεις προηγουμένως το μTorrent ή το BitTorrent το προεπιλεγένο (default) πρόγραμμα για τα αρχεία .torrent. Πήγαινε Control Panel > Programs > Default Programs > Associate a file type or protocol with a specific program. Βρες την κατάληξη (extension) .torrent και διάλεξε το μTorrent (ή το BitTorrent) για να ανοίγει αυτά τα αρχεία.
Ελπίζω να βοήθησα. Δοκίμασε όποια από τις επιλογές θέλεις και αν σου ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα, άφησε μήνυμα εδώ.
-
QuickTorrentMaker an δεν φενεται τιποτα στην κατηγορεια.ενοο oran,Hunks, Oral, Themed Movie ktl τι πρεπει να κανω;
-
Το κατάλαβα το πρόβλημα και σου απάντησα. Πρέπει να κάνεις το μTorrent ή το BitTorrent το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για να εμφανίζονται σωστά ο κατηγορίες στο QuickTorrentMaker. Αν την πρώτη φορά δε δουλέψει, κλείσε το QuickTorrentMaker και ξαναμπές.
-
Καλησπερα φιλε μου.ενω εχω ανεβασει 5giga ταινια το ratio μου δεν εχει φιαξει.εχω 20 μερες διορεια.και τα εργα που εχω κατεβασει δεν διαμηραζονται.αν μπορεις βοηθησε με.ευχαρηστω.
-
Γεια σου, Δημήτρη.
Καταρχήν χαίρομαι που το πρόβλημα λύθηκε και κατάφερες να ανεβάσεις. Αλλά χτες και σήμερα ανέβασες 3 πολύ μεγάλα αρχεία (5.12 GB, 5.38 GB και 5.02 GB). Υπάρχουν πολλοί leechers που κατεβάζουν το κάθε ένα από αυτά. Αλλά τα αρχεία είναι μεγάλα και η σύνδεσή σου αργή. Θα πάρει πολλές ώρες (ή μέρες) για να τα κατεβάσουν πλήρως. Γι' αυτό και σου φαίνεται ότι δεν διαμοιράζονται. Δυσκόλεψες πολύ τα πράγματα με το να ανεβάσεις 3 πολύ μεγάλα αρχεία ταυτόχρονα - και για σένα και γι' αυτούς που τα κατεβάζουν. Είσαι ο μοναδικός seeder 3 τόρρεντ συνολικού μεγέθους 15.52 GB (!) που προσπαθούν να τα κατεβάσουν 31 άτομα και ανεβάζεις με αργή ταχύτητα. Στο μέλλον, φρόντισε να ανεβάζεις ένα τόρρεντ τη φορά και να περιμένεις να κατεβεί πλήρως από τουλάχιστον 3 άλλα άτομα πριν ανεβάσεις άλλο τόρρεντ. Πάντως μην σταματήσεις να τα διαμοιράζεις και μην ανεβάσεις άλλο τόρρεντ.
Έδωσα 200 SBP σε κάθε ένα από αυτά τα τρία τόρρεντ. Μπορείς να εξαργυρώσεις τους 600 SBP με GB που θα προστεθούν στο Upload σου και θα έτσι θα ανεβεί το Ratio πάνω από το ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο.