Πάσχα 2013!!
-
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση να έχουμε!
Νηστεύετε? Θα νηστέψετε?
Και μιας και το Πάσχα πλησιάζει με το καλό σε λίγες μερές, και μάλιστα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες από ότι λένε οι μετεωρολόγοι, θα ήθελα να μάθω τα σχέδια σας…
Πώς θα περάσετε? Τι θα κάνετε? -
καλησπέρα σε όλους!!
Θα πάω στο μέλλον σύζυγο μου στην Κω! Αφού πρώτα περάσω απο Πάτρα
-
Καλή Ανάσταση να έχουμε ολοι :love: θα ιμε Ιωάννινα παραδοσιακό Πάσχα στο χοριο μου :cheers:
-
Τέλεια!!!
Και εσύ είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις τέλεια Διόνυσε και εσύ gaymangr!!
Τα παραδοσιακά τα Πάσχα με καλή παρέα είναι σούπερ!!!
-
Καλή Ανάσταση να έχουμε ολοι :love: θα ιμε Ιωάννινα παραδοσιακό Πάσχα στο χοριο μου :cheers:
κ ποιο είναι το χωριό σου """"""πατριώτη"""""" gayman??
θα είναι ένα Πάσχα δίπλα στη θάλασσα που είναι το σπίτι :hug: :hug2:
-
Κι εγώ δίπλα στη θάλασσα θα βρίσκομαι!!!
Διόνυσε λες αμα ρίξω κάνα μήνυμα σε κάνα μπουκάλι να σου έρθει εκεί που σουβλίζεις???
:cheesy2: -
Κι εμένα μ' αρέσουν τα παραδοσιακά και τα οικογενειακά. Εμείς θα κάνουμε Πάσχα σπίτι μας. Αλλά δε θα είμαστε μόνοι. Θα 'ρθεί η μητέρα μου, οι γονείς του Dax και η αδερφή του Dax με το άντρα της και τα παιδιά τους. Έχουμε μεγάλη αυλή και κήπο, θα καθίσουμε έξω, θα τρώμε, θα πίνουμε, θα σπάμε πλάκα και τα παιδιά θα παίζουν με το σκύλο μας, τον Jay. Το αρνί θα το γυρνάμε στη σούβλα εγώ κι ο Dax εναλλάξ. Οι υπόλοιποι είναι καλεσμένοι μας και δε θα κάνουν τίποτα. Ελπίζω μόνο τα παιδιά να μην κάνουν εμετό απ' το πολύ φαγητό και το παιχνίδι. Κι όταν λέω παιδιά, δεν εννοώ μόνο τα ανιψάκια μου αλλά κι εμένα! ;D
-
Perry μου έτσι όπως σε διάβασα ένοιωσα σαν να βλέπω αμερικάνικη ταινία και σειρά στυλ "το μικρό σπίτι στο λιβάδι"!
Tι ωραία και γλυκά… Έτσι είναι αυτές οι γιορτές... Για να είσαι οικογενειακά και με καλή παρέα!
Εμείς πάλι... μοτεράκι στο αρνάκι να το βλέπουμε να ψήνεται... -
Γεια σου, ΒουΤουΜάκο! Εννοείται ότι οι γιορτές είναι για να τις περνάς με καλή παρέα, είτε οικογένεια είτε φίλους. Αλλά τι σου θύμισε αμερικάνικη ταινία; Το αρνί που θα υποφέρει στη σούβλα ή εγώ που θα κάνω εμετό απ' το πολύ φαΐ και το παιχνίδι; ;D
-
Χαχαχαχα!!
Δεν ξέρω αυτό μου έβγαλε αυτό που διάβασα…
Η αυλή,τα παιδιά που παίζουν και ο σκύλος σας ο Jay! -
Το περιμένω πώς και πώς! Ο Jay δεν είναι σκύλος, είναι φίλος. Ένας φίλος που του αρέσει να μου γλύφει τις γάμπες!
-
Αγαπητέ btmako!! Ρίξε εσύ το μήνυμα και θα δούμε μπορεί και να φτάσει αν το πάρει ο Πανορμίτης!!
Perry Βλέπω όμορφες οικογενειακές στιγμές και το χαίρομαι αυτό…...όσο για τον Jay Που γλείφει γάμπες και δεν είναι σκύλος τι να πω....κάτσε να κάνω λίγο πλάκα...μήπως είναι καλός και στο να γλείφει κ άλλα πράγματα πιο αρτίσιμα χεχεχεχε >:D >:D >:D- Και καλό είναι να υπάρχει και το 'Μεγάλο σπίτι στο πηγάδι (χεχεχε)" εμένα μου αρέσουν οι Αμερικανιές!! :love: :love: :love:
-
Διονυσάκο μου μόλις έριξα το μπουκάλι!!!
Για να δούμε θα σου έχει φτάσει μέχρι αύριο-μεθαύριο?
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους σας παίδες!!!!