• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents

Άδεια Dax 16-24 Μαρτίου

Ελληνικά (Greek)
    6
    26
    122
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • DionysusT
      DionysusT last edited by

Χαίρομαι που περάσατε καλά!!  🙂 🙂 :)Και το ζήσατε όπως το θέλατε!! 👼 👼 👼 Πολύ καλή φάση να έχεις φίλους να σε πάνω παντού χωρίς να ψάχνεσαι!!!  :cheers: :cheers: :cheers: Χαίρομαι που γεμίσατε μπαταρίες και εμπειρίες  😄 😄 😄 😄 τώρα με το καλό και μια βόλτα απο την πόλη μου για καφέ και κουβέντα πάρε τον husbear και ελάτε  :love: :love: :love:

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Dax
        Dax last edited by

Μόνο στο Manaus είχαμε φίλους. Στο Rio γυρίζαμε μόνοι μας, δυο ερωτευμένα αρκουδάκια σε μια καταπληκτική πόλη! :hug2:
        Σόρρυ που αργώ να απαντήσω στα post, αλλά έχω απίστευτο catching up να κάνω…
        Όσο για το καφεδάκι, ούτε εγώ ξέρω πού μένεις ούτε εσύ ξέρεις πού μένω. Μπορεί να μένουμε και στο μέρος! Πάντως νέα ταξιδάκια θα αργήσουμε να κάνουμε, γιατί ήδη από σήμερα μάς περιμένει μπόλικη δουλειά!

Explore the Wrestling SIG. Let's wrestle!
        https://forum.gaytorrent.ru/index.php?board=121.0

• DionysusT
          DionysusT last edited by

@Dax:

Μόνο στο Manaus είχαμε φίλους. Στο Rio γυρίζαμε μόνοι μας, δυο ερωτευμένα αρκουδάκια σε μια καταπληκτική πόλη! :hug2:
          Σόρρυ που αργώ να απαντήσω στα post, αλλά έχω απίστευτο catching up να κάνω…
          Όσο για το καφεδάκι, ούτε εγώ ξέρω πού μένεις ούτε εσύ ξέρεις πού μένω. Μπορεί να μένουμε και στο μέρος! Πάντως νέα ταξιδάκια θα αργήσουμε να κάνουμε, γιατί ήδη από σήμερα μάς περιμένει μπόλικη δουλειά!

Αχ ωραία είναι αυτά αρκουδοροματζάδες κλπ δεν πειράζει και εγώ αργώ με δουλειές γιατί αύριο ρουτίνα πάλι!! ΕΕ θα βρεθούν ευκαιρίες αρκεί να θέλετε  😉

• GreekBtm
            GreekBtm last edited by

Welcome back guys! 🙂

Woof!!!!
            I am a cub and I like it!
            ;)

• Herakles83
              Herakles83 last edited by

Γεια σας αρκουδάκια και καλώς ήρθατε!
              Πως σας φάνηκε εκεί που σας έστειλα; Εγώ το είχα βρει μοναδικό για κάποιο λόγο. 🙂

Bears bears bears! Looking for a good time!

• ippos
                ippos last edited by

καλως ηρθατε αρκουδακια μουυυυυ
                μας λειψατεεε :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2:

• 1
                • 2
                • 2 / 2
                • First post
                  Last post