Άδεια Dax 16-24 Μαρτίου
-
Χαίρομαι που περάσατε καλά!! :)Και το ζήσατε όπως το θέλατε!! Πολύ καλή φάση να έχεις φίλους να σε πάνω παντού χωρίς να ψάχνεσαι!!! :cheers: :cheers: :cheers: Χαίρομαι που γεμίσατε μπαταρίες και εμπειρίες τώρα με το καλό και μια βόλτα απο την πόλη μου για καφέ και κουβέντα πάρε τον husbear και ελάτε :love: :love: :love:
-
Μόνο στο Manaus είχαμε φίλους. Στο Rio γυρίζαμε μόνοι μας, δυο ερωτευμένα αρκουδάκια σε μια καταπληκτική πόλη! :hug2:
Σόρρυ που αργώ να απαντήσω στα post, αλλά έχω απίστευτο catching up να κάνω…
Όσο για το καφεδάκι, ούτε εγώ ξέρω πού μένεις ούτε εσύ ξέρεις πού μένω. Μπορεί να μένουμε και στο μέρος! Πάντως νέα ταξιδάκια θα αργήσουμε να κάνουμε, γιατί ήδη από σήμερα μάς περιμένει μπόλικη δουλειά! -
@Dax:
Μόνο στο Manaus είχαμε φίλους. Στο Rio γυρίζαμε μόνοι μας, δυο ερωτευμένα αρκουδάκια σε μια καταπληκτική πόλη! :hug2:
Σόρρυ που αργώ να απαντήσω στα post, αλλά έχω απίστευτο catching up να κάνω…
Όσο για το καφεδάκι, ούτε εγώ ξέρω πού μένεις ούτε εσύ ξέρεις πού μένω. Μπορεί να μένουμε και στο μέρος! Πάντως νέα ταξιδάκια θα αργήσουμε να κάνουμε, γιατί ήδη από σήμερα μάς περιμένει μπόλικη δουλειά!Αχ ωραία είναι αυτά αρκουδοροματζάδες κλπ δεν πειράζει και εγώ αργώ με δουλειές γιατί αύριο ρουτίνα πάλι!! ΕΕ θα βρεθούν ευκαιρίες αρκεί να θέλετε
-
Welcome back guys!
-
Γεια σας αρκουδάκια και καλώς ήρθατε!
Πως σας φάνηκε εκεί που σας έστειλα; Εγώ το είχα βρει μοναδικό για κάποιο λόγο. -
καλως ηρθατε αρκουδακια μουυυυυ
μας λειψατεεε :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: