Απόκριες
-
Μιας και οι απόκριες πλησιάζουν, τι θα μασκαρευτείτε για τις απόκριες;
Σκεφτόμουν να το συνδυάσω με την ερώτηση αν ντύνεστε "καρναβάλια" όλο τον χρόνο για την σεξουαλική συνεύρεση με τον σύντροφό σας, φλέρτ σας κλπ.Για φέτος έλεγα να ντυθώ κάτι σε blue collar. Είναι ένα μεγάλο φετίχ στους γκέϊ κύκλους, πόσες τσόντες έχουνε γυριστεί με αυτή τη θεματολογία. Θεωρώ πως είναι ένα θέμα που σου δίνει πάρα πολλές δυνατότητες ώστε να βγεί σαν αποτέλεσμα κάτι πάρα πάρα πολύ σέξυ και καυτό.
Τώρα στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, γενικά ναι μου αρέσει να ντύνομαι ανά φάσεις για την σεξουαλική συνεύρεση. Ανάλογα πάντα και το άτομο που έχω απέναντί μου και αν το γουστάρει και αυτός. Αγαπημένα μου είναι: ποδοσφαιριστής/παίκτης rugby, εργάτης blue collar, μπάτσος, κοστουμαρισμένος yuppies, bear dancer (δηλαδή κάποιο ωραίο καυτό εσώρουχο-jock με κάποια λουριά leather που δένουν γύρω από τα χέρια και το θώρακα), καθώς και κάποιες φορές cowboy.
Από ότι διάβασα από τον Perry με τον Dax το κάνουν αυτό συχνά και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και σέξυ! :blind:
-
Ενδιαφέρον τόπικ..
Και μια χαρά αυτά που σκέφτεσαι να ντυθείς… Νομίζω πρέπει να με καλέσεις στο πάρτυ που θα πας να σε καμαρώσω...
Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα τι θα ντυθώ..
Καμιά πρόταση??
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης γουστάρω και με καβλώνει το ντύσιμο με διάφορους ρόλος στο σεξ και τα παιχνίδια..
Αλλά δυστυχςως δεν είναι κάτι που μου συμβαίνει συχνά.. -
Ναι δυστυχώς πολλοί έχουν κάποιες αναστολές γύρω από το θέμα αυτό και το βρίσκω λίγο κρίμα. Γενικά το θεωρώ πολύ ωραίο το λεγόμενο παιχνίδι ρόλων και πολύ αναζωογονητικό είδικα σε μία σχέση.
Τι να ντυθείς τι να ντυθείς;;;; Χμμμμμμμ! Έχω μία προτότυπη ιδέα που ποτέ δεν τόλμησα να πραγματοποιήσω εγώ, κουβαλάει και λίγη χαζομάρα μέσα της.. Τρίγωνο τον Βερμούδων. Θα βάλλεις 3-4 βερμούδες μαζί και θα κρατάς ένα τρίγωνο! :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
-
Χαχαχαχα καλό ακούγεται αλλά….
Κάτι σε πιο σέξυ?
Όχι να με δείτε και να τρέχετε, αλλά να με δείτε και να θέλετε να με αρπάξετε!
-
Λόγω σπουδών εν Πάτρας έμαθα να φτιάχνω στολές
Λέω να φτιάξω την στολή Κόντες σφουγκοκωλαριος!! Θα είναι στολή αναγέννησης - μπαροκ - λουδοβικου κλπ με είδη καθαρισμού δηλαδή σφουγγαρια, σφουγκαριστρες πατσαβουρες κλπτώρα στο αλλο
master and slave
master and dong
military bootcamp
cops and thieves
medical exam
klp klp -
Μήπως κάτι σε hot military? Με κανά κοντό κομμένο σορτσάκι jean και κανένα φανελάκι παραλλαγής κομμένο και αυτό με λίγο φούμο στο πρόσωπο και είσαι έτοιμος. Με κανά δερμάτινο μποτάκι από κάτω και τέλος. Σέξυ το βρίσκω εγώ πολύ πάντως!
-
Μήπως κάτι σε hot military? Με κανά κοντό κομμένο σορτσάκι jean και κανένα φανελάκι παραλλαγής κομμένο και αυτό με λίγο φούμο στο πρόσωπο και είσαι έτοιμος. Με κανά δερμάτινο μποτάκι από κάτω και τέλος. Σέξυ το βρίσκω εγώ πολύ πάντως!
Καλό ακούγεται και τα διαθέτω όλα…
Αλλά θέλω κι άλλες προτάσεις.. -
έτσι θα με γούσταρες…...
-
Και έτσι και αλλιώς Διόνυσε και όπως αλλιώς μπορείς να φανταστείς!
-
Από ότι διάβασα από τον Perry με τον Dax το κάνουν αυτό συχνά και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και σέξυ! :blind:
Ναι το κανουμε συχνα!…
:hehe:Μιας και οι απόκριες πλησιάζουν, τι θα μασκαρευτείτε για τις απόκριες;
Φέτος δε θα είμαστε εδω στις Απόκριες. Φευγουμε ταξιδακι με τον Dax για άλλη γη άλλα μέρη!
-
Χρήστο και Διόνυσε, όλες τις στολές που αναφέρατε τις έχουμε με τον Perry συν μερικές ακόμα (πυροσβέστη, Ινδιάνου, Μεξικάνου, οικοδόμου κλπ.)!
Και άμα δεν έχουμε τις στολές, αυτοσχεδιάζουμε!Όπως ανέφερε κι ο Perry Bear, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς δε θα είμαστε εδώ. Φεύγουμε το Σάββατο 16 Μαρτίου και επιστρέφουμε στις 24 Μαρτίου.
Όταν πλησιάζουν οι μέρες, θα αφήσω μήνυμα με οδηγίες. -
Εγω θα σας μιλάω απο Φλωρεντια την άλλη βδομάδα >:D
-
Κι εμείς από Μπραζίλ!!!
O0
Θα χορεύουμε σάμπα!!! -
-
Κι εμείς από Μπραζίλ!!!
O0
Θα χορεύουμε σάμπα!!!Η χώρα με τις μεγαλύτερες αντιφάσεις. Οι άντρε αγαλμάτινα κορμιά οι περισσότεροι, να τρέχουν πίσω από γυναίκες που είναι για τα δικά μας δεδομένα χοντρές και χοντροκώλες!
Όπως και να έχει έιναι από τα ωραιότερα μέρη που υπάρχουν τόσο το Rio (ΜΟΝΑΔΙΚΟ ακόμα και σαν γεωγραφική τοποθεσία), όσο το São Paolo, η Curitiba όσο και το Recife το ανατολικότερο άκρο της Βραζιλιάς. Σας ζηλεύω πραγματικά και ας έχω πάει αρκετές φορές, ΠΟΤΕ δεν σου φτάνει όταν μιλάμε για Βραζιλία! -
Κι εμείς από Μπραζίλ!!!
O0
Θα χορεύουμε σάμπα!!!Η χώρα με τις μεγαλύτερες αντιφάσεις. Οι άντρε αγαλμάτινα κορμιά οι περισσότεροι, να τρέχουν πίσω από γυναίκες που είναι για τα δικά μας δεδομένα χοντρές και χοντροκώλες!
Όπως και να έχει έιναι από τα ωραιότερα μέρη που υπάρχουν τόσο το Rio (ΜΟΝΑΔΙΚΟ ακόμα και σαν γεωγραφική τοποθεσία), όσο το São Paolo, η Curitiba όσο και το Recife το ανατολικότερο άκρο της Βραζιλιάς. Σας ζηλεύω πραγματικά και ας έχω πάει αρκετές φορές, ΠΟΤΕ δεν σου φτάνει όταν μιλάμε για Βραζιλία!Απο την περιγραφή κ μόνο θα χυσω χεχεχε
-
Να σκεφτείς πολύ σοβαρά να πας όποτε μπορέσεις, αξίζει!
Διόνυσε, εσένα θα σου πήγαινε πολύ να ντυθείς με τα εφαρμοστά ολόσωμα κολά που φοράνε οι αθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης! :blind:
Θα προσφέρεις καλό θέαμα είμαι σίγουρος! -
Λέγονται singlets και τα βρίσκω ιδιαιτέρως σέξι!!!
[off-topic]Χρήστο, σου έστειλα PM στο φόρουμ. Διάβασ' το.[/off-topic]
-
Κανε μου ένα δώρο και θα το φόρεσω κ θα βγάλω φωτο να την ποσταρω εδω
Χεχεχε -
@Dax:
Λέγονται singlets και τα βρίσκω ιδιαιτέρως σέξι!!!
[off-topic]Χρήστο, σου έστειλα PM στο φόρουμ. Διάβασ' το.[/off-topic]
Thanks για όλα Dax
Singlets μου είχε ξεφύγει σαν όρος. Τώρα την έμαθα και θα ψάξω να βρω για να στείλω στον Διόνυσο, μόνο και μόνο για να μας ανεβάσεις τις φωτό με φορώντας το! >:D