Ποιον λαό θεωρείται Sexy?
-
Σε αυτο λοιπον το τοπικ μπορουμε να συζητησουμε για ποιον θεωρουμε σεξυ λαο.
Με σειρα καταταξης λοιπον
1ον Τους Τουρκους οι οποιοι μου βγαζουν μια απιστευτη αρρενοποτητα, και για το οποιο τρελαινομαι. επισης σπανια θα συναντησεις τουρκο και ατριχο αλλο ενα +. Ειναι μικροτσουτσουνοι αλλα οκ δνε μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη την ζωη.
2ον Οι Ισπανοι, σαν αρκουδοφιλος μεχρι εκει που δεν παει, πιστευω οτι ειναι ο απολυτως bear λαος, καλα και μην μιλησω για βαρκελωνη θα μου σηκωθει. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
3ον Οι Γαλλοι , οι οποιοι αν και εμφανισιακα δεν με τρελαινουν (ειμαι πιο πολυ του μελαχροινου) οφειλω να ομολογησω πως βγαζουν κατι το πολυ σεξυ, επισης δεν μπορουν να περασουν απαρατηρητα τα προσοντα των Γαλλων :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Για να ακουσω μην μου εχει ξεφυγει κατι και ερχεται και καλοκαιρι, χωρα με τεραστιο τουρισμο ειμαστε :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: -
Ωραία τοποθέτηση….
Αλλά δεν βλέπω ελληνικά προιόντα στην λίστα σου.... στο εξωτερικό είμαστε είδος πολυτελείας κ ειδικά στην Αμερική :hug:
Τώρα να μου επιτρέψεις πως μου άρεσουν οι κοκκινοτρίχιδες και οι μαύροι με μία προυπόθεση όλοι να είναι αρκούδοι!! Συγνώμη ορκισμένος αρκουδόφιλος!!
Πρέπει να γίνεις πιο σαφής νομίζω με το Topic αυτό μιλάς σαν άντρες γκει - με την φιλοσοφία τους ή σαν κορμιά μόνο και εμφάνιση;;;ΥΓ για λατίνους οκ...δεν το συζητώ φουλ κάβλες!!
Σε αυτο λοιπον το τοπικ μπορουμε να συζητησουμε για ποιον θεωρουμε σεξυ λαο.
Με σειρα καταταξης λοιπον
1ον Τους Τουρκους οι οποιοι μου βγαζουν μια απιστευτη αρρενοποτητα, και για το οποιο τρελαινομαι. επισης σπανια θα συναντησεις τουρκο και ατριχο αλλο ενα +. Ειναι μικροτσουτσουνοι αλλα οκ δνε μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη την ζωη.
2ον Οι Ισπανοι, σαν αρκουδοφιλος μεχρι εκει που δεν παει, πιστευω οτι ειναι ο απολυτως bear λαος, καλα και μην μιλησω για βαρκελωνη θα μου σηκωθει. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
3ον Οι Γαλλοι , οι οποιοι αν και εμφανισιακα δεν με τρελαινουν (ειμαι πιο πολυ του μελαχροινου) οφειλω να ομολογησω πως βγαζουν κατι το πολυ σεξυ, επισης δεν μπορουν να περασουν απαρατηρητα τα προσοντα των Γαλλων :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Για να ακουσω μην μου εχει ξεφυγει κατι και ερχεται και καλοκαιρι, χωρα με τεραστιο τουρισμο ειμαστε :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: -
Έλληνες, Ισπανοί, Αμερικάνοι!!
;D
Αγαπημένοι sexy-λαοί…
Αν θυμηθώ κι άλλους θα επανέλθω -
Ρε, Αντώνη, ωραία ερώτηση αλλά απίστευτα δύσκολη να την απαντήσω!
Ωραίους άντρες βρίσκεις παντού, σε κάθε χώρα και σε κάθε λαό.
Δε μ' αρέσει να αποφεύγω τις ερωτήσεις, αλλά μη με δεσμεύσεις να διαλέξω 3 λαούς, μου είναι αδύνατο!
Γι' αυτό θα τους ομαδοποιήσω.
Μ' αρέσουν οι Μεσογειακοί λαοί (Έλληνες, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Τούρκοι, Άραβες κλπ.).
Μ' αρέσουν οι λαοί του Καυκάσου (Αρμένιοι, Γεωργιανοί, Αζέροι κλπ.).
Μ' αρέσουν οι Περσικοί λαοί (Ιρανοί, Κούρδοι, Τατζίκοι κλπ.)
Οι τρεις παραπάνω κατηγορίες έχουν πολλά κοινά. Είναι συνήθως μελαχρινοί, έχουν αρρενωπότητα και συχνά τρίχα μπόλικη!Αλλά μ' αρέσουν και οι ξανθοί ή κοκκινοτρίχηδες αρκούδοι που συνήθως τους συναντάς σε Βορειοευρωπαϊκούς λαούς.
Άρα, όλοι οι "ευρωπαϊκού τύπου" λαοί μού αρέσουν, όπου σ' αυτούς περιλαμβάνω και τους Βορειοαμερικανούς και τους Αυστραλούς/Νεοζηλανδούς.Τρελαίνομαι, επίσης για Πολυνήσιους! Μαορί, Σαμοανούς, Χαβαβέζους, Τονγκανούς κλπ.
Οι λαοί της Ανατολικής Ασίας μού αρέσουν επίσης με μία προϋπόθεση: να είναι τριχωτοί, τεράστιοι, μυώδεις αρκούδοι!!
Μου αρέσουν και οι λαοί της Ινδικής χερσονήσου (Ινδοί, Πακιστανοί, Μπανγλαντεσιανοί κλπ.), αλλά να είναι τριχωτοί και να μην έχουν αδύνατα ποδαράκια!
Οι Λατινοαμερικάνοι μου αρέσουν είτε όταν είναι τριχωτοί "μεσογειακού τύπου" είτε όταν έχουν σφιχτά στρογγυλά κωλαράκια (bubble butts) Βραζιλιάνικου τύπου!
Ως προς τους μαύρους, συμφωνώ με το Διόνυσο. Θέλω να είναι τριχωτοί αρκούδοι.
Έχω αδυναμία και στους Ινδιάνους!!!
Νομίζω ότι τους κάλυψα όλους!!!
:ok1: -
@Dax:
Αλλά μ' αρέσουν και οι ξανθοί ή κοκκινοτρίχηδες αρκούδοι που συνήθως τους συναντάς σε Βορειοευρωπαϊκούς λαούς.
Ε όχι κύριε Dax μου διαμαρτύρομαι έντονα!!!
Εγώ δηλαδή που ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και είμαι Ελληναράς και εντελώς νότιος???
-
Γιατί διαμαρτύρεσαι, καλό μου Μποτομάκι;
Τη δική σου περίπτωση την κάλυψα σε ΔΥΟ κατηγορίες: και στους Μεσογειακούς (όπου ανέφερα τους Έλληνες) αλλά και στους ξανθοκοκκινοτρίχηδες αρκούδους (που είπα ότι συνήθως τους συναντάς κλπ.). Παίζεις σε διπλό ταμπλό στις προτιμήσεις μου! -
@Dax:
Γιατί διαμαρτύρεσαι, καλό μου Μποτομάκι;
Τη δική σου περίπτωση την κάλυψα σε ΔΥΟ κατηγορίες: και στους Μεσογειακούς (όπου ανέφερα τους Έλληνες) αλλά και στους ξανθοκοκκινοτρίχηδες αρκούδους (που είπα ότι συνήθως τους συναντάς κλπ.). Παίζεις σε διπλό ταμπλό στις προτιμήσεις μου!
:love: :love: -
Μια απορία έχω Dax ποιοι δεν σου αρέσουν τελικά >:D ;D
χεχεχεχε
@Dax:
Ρε, Αντώνη, ωραία ερώτηση αλλά απίστευτα δύσκολη να την απαντήσω!
Ωραίους άντρες βρίσκεις παντού, σε κάθε χώρα και σε κάθε λαό.
Δε μ' αρέσει να αποφεύγω τις ερωτήσεις, αλλά μη με δεσμεύσεις να διαλέξω 3 λαούς, μου είναι αδύνατο!
Γι' αυτό θα τους ομαδοποιήσω.
Μ' αρέσουν οι Μεσογειακοί λαοί (Έλληνες, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Τούρκοι, Άραβες κλπ.).
Μ' αρέσουν οι λαοί του Καυκάσου (Αρμένιοι, Γεωργιανοί, Αζέροι κλπ.).
Μ' αρέσουν οι Περσικοί λαοί (Ιρανοί, Κούρδοι, Τατζίκοι κλπ.)
Οι τρεις παραπάνω κατηγορίες έχουν πολλά κοινά. Είναι συνήθως μελαχρινοί, έχουν αρρενωπότητα και συχνά τρίχα μπόλικη!Αλλά μ' αρέσουν και οι ξανθοί ή κοκκινοτρίχηδες αρκούδοι που συνήθως τους συναντάς σε Βορειοευρωπαϊκούς λαούς.
Άρα, όλοι οι "ευρωπαϊκού τύπου" λαοί μού αρέσουν, όπου σ' αυτούς περιλαμβάνω και τους Βορειοαμερικανούς και τους Αυστραλούς/Νεοζηλανδούς.Τρελαίνομαι, επίσης για Πολυνήσιους! Μαορί, Σαμοανούς, Χαβαβέζους, Τονγκανούς κλπ.
Οι λαοί της Ανατολικής Ασίας μού αρέσουν επίσης με μία προϋπόθεση: να είναι τριχωτοί, τεράστιοι, μυώδεις αρκούδοι!!
Μου αρέσουν και οι λαοί της Ινδικής χερσονήσου (Ινδοί, Πακιστανοί, Μπανγλαντεσιανοί κλπ.), αλλά να είναι τριχωτοί και να μην έχουν αδύνατα ποδαράκια!
Οι Λατινοαμερικάνοι μου αρέσουν είτε όταν είναι τριχωτοί "μεσογειακού τύπου" είτε όταν έχουν σφιχτά στρογγυλά κωλαράκια (bubble butts) Βραζιλιάνικου τύπου!
Ως προς τους μαύρους, συμφωνώ με το Διόνυσο. Θέλω να είναι τριχωτοί αρκούδοι.
Έχω αδυναμία και στους Ινδιάνους!!!
Νομίζω ότι τους κάλυψα όλους!!!
:ok1: -
Δεν ειπα να επιλεξουμε 3
μπορουμε να πιασουμε τους λαους της υφηλιου (οπως ο Dax πχ :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:)
και να πουμε στο τι μας καυλωνει στον καθεναααααα >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
-
Εμένα μ' αρεσουν οι Ελληνες, οι Αμερικανοι και οι Αυστραλοι.
Αλλα πάνω απ' ολα να ειναι αρκουδες!