Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
εεε αντε μετα πο πολυ σκεψη και μιας και ειμαι και σε ηλικια γαμου ας βαλω και εγω μια φωτο μπας και ξεστραβωθει κανενας και με παρει
(εννοειται οτι ολο αυτο με τον γαμο ειναι πλακα, και στο αντιστοιχο τοπικ για τον γαμο εξηγω και τις θεσεις μου, σχεσακιας ειμαι ναι, του γαμου οχι και τοσο :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:) -
Μπράβο τα αγόρια μου!!! Έλα να ξυπνάμε και να έχουμε συμμετοχή!!
ippos πολύ γλυκό χαμόγελο!!
Θέλω να δω κι άλλες!! -
Σε ευχαριστώ για το μπράβο greekbtm αλλά δεν χρειάζοταν :hug: για ποιο λόγο να ντραπούμε;;;; Ελευθερία έκφρασης αρκεί να μην προσβάλουμε τους άλλους σωστά;!;!;!
Επίσης σε ευχαριστώ για το παιδαράς και το sexy κολακεύομαι που ένας σουπερ κώλος (όπως ο δικός σου….) με φιλοφρονεί έτσι!!
Ελπίζω και άλλοι να προχωρήσουν σε ποστ!!Έτσι ακριβώς όπως τα λες Διόνυσε…Κι εγώ ντρεπόμουν απίστευτα μέχρι που το έκανα και ποσταρα την photo και τώρα μου πέρασε οι ντροπές!
Και αποφάσισα να ποστάρω μια καθαρά προσωπική φωτογραφία που είχα βγάλει μόνος μου και καθαρά για μένα..
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια παιδαράκο μου επίσης! Υπερβάλλεις λίγο αλλά μου αρέσει το σχόλιο σου και το απολαμβάνω ιδιαιτέρως.. -
Αντώνη, είσαι παίδαρος!
Μ' αρέσουν τα γενάκια σου και το κοντοκουρεμένο μαλλί σου. Και φαίνεσαι "δεμένο" παλικάρι!
:ok2:
Σούπερ!! -
:mbounce: GreekBTM :mob: GReeKBtM :mb2:
Περιμένουμε ή έστω περιμένω
Και μόνο που ένας παιδαράς σαν εσένα μου το ζητάει τόσο γλυκά με τόσα εικονάκια είναι δυνατόν να μπορέσω να αρνηθώ??
Ειδικά σε τόπικ που άνοιξα εγώ… ;D
Στο καπάκι μετά τη δουλειά πρέπει να πάω σε μια επίσκεψη αλλά σου υπόσχομαι το βράδυ που θα μαζευτώ να ποστάρω νέα φωτογραφία..
Απλά σκέφτομαι αν θα ποστάρω κι άλλη σαν αυτήν ή ακόμα πιο προκλητική...!!! :-[
Χαχαχαχα -
Αντώνη, είσαι παίδαρος!
Μ' αρέσουν τα γενάκια σου και το κοντοκουρεμένο μαλλί σου. Και φαίνεσαι "δεμένο" παλικάρι!Σούπερ!!
οκ κοκκινιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
-
ippos πολύ γλυκό χαμόγελο!!
ευχαριστω πολυυυυυ greekbtm
-
καλά…....
ότι πεις...... >:D
@ippos:Διονυση αν βαλεις και ημιγυμνη αυτο ηταν θα λιωσωωωωω σαν λαμπαδααααααααααααααααα
Αλλα Please μην το κανεις θα θελω να μαθω την νεα σου διευθυνσηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
-
great smile
εεε αντε μετα πο πολυ σκεψη και μιας και ειμαι και σε ηλικια γαμου ας βαλω και εγω μια φωτο μπας και ξεστραβωθει κανενας και με παρει
(εννοειται οτι ολο αυτο με τον γαμο ειναι πλακα, και στο αντιστοιχο τοπικ για τον γαμο εξηγω και τις θεσεις μου, σχεσακιας ειμαι ναι, του γαμου οχι και τοσο :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:) -
Διόνυσε έεεετσι μ'αρεσεις!!
Πόσταρε πράμμα!!!
άντρακλας…..
κάτσε να μαζέψω τα σάλια μου... :drool: :drool: -
εεε άσε με να λέω και εγώ τίποτε….κακέ :cry2:
Σε ευχαριστώ για το μπράβο greekbtm αλλά δεν χρειάζοταν :hug: για ποιο λόγο να ντραπούμε;;;; Ελευθερία έκφρασης αρκεί να μην προσβάλουμε τους άλλους σωστά;!;!;!
Επίσης σε ευχαριστώ για το παιδαράς και το sexy κολακεύομαι που ένας σουπερ κώλος (όπως ο δικός σου….) με φιλοφρονεί έτσι!!
Ελπίζω και άλλοι να προχωρήσουν σε ποστ!!Έτσι ακριβώς όπως τα λες Διόνυσε…Κι εγώ ντρεπόμουν απίστευτα μέχρι που το έκανα και ποσταρα την photo και τώρα μου πέρασε οι ντροπές!
Και αποφάσισα να ποστάρω μια καθαρά προσωπική φωτογραφία που είχα βγάλει μόνος μου και καθαρά για μένα..
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια παιδαράκο μου επίσης! Υπερβάλλεις λίγο αλλά μου αρέσει το σχόλιο σου και το απολαμβάνω ιδιαιτέρως.. -
δαίμονα…Σατανά ;D με κολάζεις............... :cheers: :crazy2:
σιγά ρε και δεν έβαλα κ επίμαχα τότε τι θα κάνεις αχαχα
Διόνυσε έεεετσι μ'αρεσεις!!
Πόσταρε πράμμα!!!
άντρακλας…..
κάτσε να μαζέψω τα σάλια μου... :drool: :drool: -
δαίμονα…Σατανά ;D με κολάζεις............... :cheers: :crazy2:
Θα έρθω εκεί!!!!
;D
:love: :love: :love: -
που εκεί??????
@GreekBtm:δαίμονα…Σατανά ;D με κολάζεις............... :cheers: :crazy2:
Θα έρθω εκεί!!!!
;D
:love: :love: :love: -
Όπου με καλέσεις…
-
-
Γαμώτο!!
Θα πρέπει να ανακαλύψω την επιστήμη του διακτινισμού!
;D -
Μακάρι να την ανακαλύψεις θα βολέψει πολύ κόσμο πίστεψε με!!!! >:D και τον συνομιλήτη σου
Γαμώτο!!
Θα πρέπει να ανακαλύψω την επιστήμη του διακτινισμού!
;D -
'Αλλη μία!
-
Το θέμα έχει αρχίσει να γίνεται πολύ !!!
Διόνυσε, double woof!!
GreekBtm, σου λέω