Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
Ξέρω πολύ καλά ότι γενικά στο international φόρουμ υπάρχει κατηγορία για προσωπικές φωτογραφίες, αλλά σκεφτόμουνα τι θα λέγατε κι εσείς αν εμείς εδώ στο Ελληνικό Φόρουμ ανεβάζαμε τις δικές μας φωτογραφίες?
Αυτές μπορεί να είναι ντυμένες,γυμνές,μαλλιά,πόδια,χέρια,εσώρουχα κτλ κτλ και ό,τι γουστάρει ο καθένας…
Έτσι να πάρουμε μια ιδέα από τους συνομιλητές μας βρε αδερφέ...
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που το προτείνω κολάω λίγο και ντρέπομαι επίσης, αλλά... μεταξύ μας ντροπές? Δεν λέει...
Λοιπόν περιμένω την γνώμη σας και αν θέλετε και συμφωνείτε μπορώ να το ξεκινήσω κι εγώ ποστάροντας πρώτος!
Aν δεν θέλετε δεν τρέχει και τίποτα... -
Αχχχχ οχιιιι
και αν δω καποιον και μου αρεσει και μενει στη αλλη ακρη της Ελλαδας? :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: -
Θα στον στείλω πακέτο!!!
-
Αν αποφασίσει κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία του, θα του πρότεινα να μην φαίνεται το πρόσωπο.
Είτε η φωτό να μην περιέχει καθόλου το πρόσωπο είτε να είναι αλλοιωμένο. Καλύτερα το πρώτο.
Δεν είμαστε στο facebook. Σ' αυτό το site κάνουμε άλλα πράγματα που έχουν σχέση με πνευματικά δικαιώματα και εταιρείες που ψάχνουν παραβάτες.
Δεν ξέρει κανείς ποιος βλέπει αυτές τις φωτογραφίες και σε τι μπορεί να τις χρησιμοποιήσει.
Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός και παρανοϊκός. Αλλά οφείλω να σας πω την άποψή μου.
Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του.
Εγώ προσωπικά δεν ανεβάζω γενικά στο internet φωτό ούτε με δάχτυλό μου, ούτε με την κάλτσα μου! -
Ας κάνω εγώ την αρχή >:D >:D >:D >:D >:D >:D
-
Να καταλαβες Greekbtm ειδα τον διονυση και θελω να βγω στους δρομος να παω να τον βρωωωω, κατι τετοιο εννοουσα πριν. :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
-
Καταρχήν, Διόνυσε, να σου πω ότι μου 'λειψες!!!
Ε, ρε τι παλικάρια έχει το Ελληνικό Φόρουμ!!
Διόνυσε, είσαι ΠΟΛΥ ΣΕΞΙ!!!
:hot: -
ΜΠΡΑΒΟ ρε συ Διόνυσε!!!
Πολύ χαίρομαι που επιτέλους άρεσε σε κάποιον η ιδέα μου και άφησε τις ντροπές και έκανε την αρχή…!!!
Καταρχήν φένεσαι παιδαράς και πολύ sexy και κατά δεύτερον ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα σου!
Και συνεχίζω εγώ με ποστάρισμα φωτογραφίας μιας και σήμερα μου την βάρεσε και ανέβασα την ίδια και στο διεθνές φόρουμ...
Aς πάρω λοιπόν το θάρρος κι ας κάνω το ίδιο και εδώ!
Με κόκκινα μαγουλάκια λοιπόν από την ντροπή μου να μια ιδέα (λίγο pixel-ιδιασμένη) και από μένα... :-[[center]
-
Μην λετε αλλα για τον διονυσοοοοο
δεν αργω να παρω την φωτο και να παω στην νικολουληηηηηηηηηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
Διονυσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[off-topic]θα παραπονεθω Dax να κανεις προταση στα emotion να βαλουν και κανενα woof να στελνω στα αρκουδακια μουυυυυυυυυυ και καμια αρκουδισια πατουσααααα :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:[/off-topic] -
Διονυσηηηηηη σε παντρευομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[off-topic]Ολο προτασεις γαμου κανω σε αυτο το φορουμ και θα με παρεξηγησετε :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr:[/off-topic] -
GreekBtm, στα είπα και στο διεθνές κομμάτι του Φόρουμ, αλλά θα τα ξαναπώ…
Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι! Έχεις απίστευτη κωλάρα και μπράβο σου που τη μοιράζεσαι μαζί μας!!! :cheers:Τι πράγματα έχουμε σ' αυτό το φόρουμ!! Μπουκιά και συχώριο!!
:ecake:Ippos, άστατο και ανάστατο σε βρίσκω!!! Δικαιολογημένα φυσικά!
Διόνυσε, από τον ippos και από μένα
-
Χαχα σε ευχαριστώ πολύ Dax!!!
Με κάνεις να κοκκινίζω..
Χαίρομαι που σου αρέσει
-
Αχαχα υπερβολές αγαπητέ Ippos!! Δεν είμαι ο άντρας που θα έβγαινες στους δρόμους, αλλά απο την άλλη θα μου πεις να κρατήσω το στόμα σου κλειστό γιατί ο καθένας σκέφτεται και δρα όπως θέλει και γουστάρει!! Οπότε θα σου πω ένα ευχαριστώ για την έμμεση φιλοφρόνηση!!
:love:Να καταλαβες Greekbtm ειδα τον διονυση και θελω να βγω στους δρομος να παω να τον βρωωωω, κατι τετοιο εννοουσα πριν. :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
-
Και εμένα μου λείψατε Dax!! Απλώς μετακόμιζα και έμεινα χωρίς γραμμή τηλεφώνου!! (έπρεπε να κάνω μεταφορά).
Αλήθεια τι παλικάρια έχει γιατί μόνο εγώ έχω ποστάρει φώτο και ο greekbtm χεχεχεχεχεχεΣε ευχαριστώ για το ΣΕΞΙ DAX να δούμε εσυ είσαι;;;;; χεχεχεχε τι πονηρόμουτρο είμαι εεεε αχαχαχαχα (αστειεύομαι μην παρεξηγηθώ)
@Dax:
Καταρχήν, Διόνυσε, να σου πω ότι μου 'λειψες!!!
Ε, ρε τι παλικάρια έχει το Ελληνικό Φόρουμ!!
Διόνυσε, είσαι ΠΟΛΥ ΣΕΞΙ!!!
:hot: -
Θα ξεθαρέψουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά και θα ποστάρουν… Είμαι σίγουρος!!
Εγώ είμαι ήδη έτοιμος να ανεβάσω κι άλλη!
;D -
Σε ευχαριστώ για το μπράβο greekbtm αλλά δεν χρειάζοταν :hug: για ποιο λόγο να ντραπούμε;;;; Ελευθερία έκφρασης αρκεί να μην προσβάλουμε τους άλλους σωστά;!;!;!
Επίσης σε ευχαριστώ για το παιδαράς και το sexy κολακεύομαι που ένας σουπερ κώλος (όπως ο δικός σου….) με φιλοφρονεί έτσι!!
Ελπίζω και άλλοι να προχωρήσουν σε ποστ!!ΜΠΡΑΒΟ ρε συ Διόνυσε!!!
Πολύ χαίρομαι που επιτέλους άρεσε σε κάποιον η ιδέα μου και άφησε τις ντροπές και έκανε την αρχή…!!!
Καταρχήν φένεσαι παιδαράς και πολύ sexy και κατά δεύτερον ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα σου!
Και συνεχίζω εγώ με ποστάρισμα φωτογραφίας μιας και σήμερα μου την βάρεσε και ανέβασα την ίδια και στο διεθνές φόρουμ...
Aς πάρω λοιπόν το θάρρος κι ας κάνω το ίδιο και εδώ!
Με κόκκινα μαγουλάκια λοιπόν από την ντροπή μου να μια ιδέα (λίγο pixel-ιδιασμένη) και από μένα... :-[[center]
-
Αγαπητέ ippos!!
Γιατί να πας στην Νικολούλη;;;; Αφού είμαι εδώ και μπορούμε να μιλάμε δεν είμαι χαμένος μέσα στο τουνελ του GT.RU :cheesy2:
Τόσες καρδούλες μαζεμένες δεν περίμενα να έχω από έναν άντρα, ειλικρινά σε ευχαριστώ :bighug:!!ΥΓ. Τώρα δηλαδή πρέπει να με κάνει ο Greekbtm πακέτο και να με στείλει σε εσένα…..:lolp:
Μην λετε αλλα για τον διονυσοοοοο
δεν αργω να παρω την φωτο και να παω στην νικολουληηηηηηηηηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
Διονυσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[off-topic]θα παραπονεθω Dax να κανεις προταση στα emotion να βαλουν και κανενα woof να στελνω στα αρκουδακια μουυυυυυυυυυ και καμια αρκουδισια πατουσααααα :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:[/off-topic] -
Χαλάρωσε…ποιον θα παντρευτείς τελικά αποφάσισε...... πρέπει να σε :pope: διαβάσει να ηρεμήσεις που πήρες ένα δαχτυλίδι και περιμένεις το yes i do αχαχα (σε πειράζω ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις)
Αλλά και πάλι thanks!!! Ευτυχώς που δεν έβαλα ημίγυμνη....
Διονυσηηηηηη σε παντρευομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[off-topic]Ολο προτασεις γαμου κανω σε αυτο το φορουμ και θα με παρεξηγησετε :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr:[/off-topic] -
:mbounce: GreekBTM :mob: GReeKBtM :mb2:
Περιμένουμε ή έστω περιμένω
Θα ξεθαρέψουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά και θα ποστάρουν… Είμαι σίγουρος!!
Εγώ είμαι ήδη έτοιμος να ανεβάσω κι άλλη!
;D -
Διονυση αν βαλεις και ημιγυμνη αυτο ηταν θα λιωσωωωωω σαν λαμπαδααααααααααααααααα
Αλλα Please μην το κανεις θα θελω να μαθω την νεα σου διευθυνσηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: