"Πάρτα όλα μωρό μου" torrent!
-
Ανοίγω καινούριο τόπικ (σε περίπτωση που έκανα βλακεία παρακαλώ τον Dax να το διαγράψει) σε απάντηση του τόπικ για τις ελληνικές gay τσόντες που άνοιξε ο φίλος gomora!
Ανέβασα λοιπόν την πολυπόθητη και σπάνια ελληνική τσόντα με gay σκηνή!!!
Είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω torrent και ελπίζω να τα έκανα σωστά και να μπορείτε να την κατεβάσετε…
Για ό,τι λάθος παρακαλώ πείτε μου να το δούμε!
https://www.gaytorrent.ru/details.php?id=41ad7355b38cb333b5d69d52caa5ba1605726c35ee454094
Edit: replaced old link with new link
-
Μποτομάκι,
:urock:Είσαι αστέρι! Thank you!!
Όπως σου υποσχέθηκα, σου έδωσα 500 SBP γιατί ένα τέτοιο upload το αξίζει.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το torrent. Ανέβηκε κανονικότατα. 'Εσκισες!!
:ok2:Το μόνο που θα μπορούσες να προσθέσεις στην περιγραφή του torrent αν ήθελες, είναι η διάρκεια και οι συντελεστές.
Πρέπει να περιμένει κανείς 2 ώρες από την ώρα του upload για να μπορεί να κάνει κάποιος ένα torrent freeleech.
Θα περιμένω 2 ωρίτσες και μετά θα το κάνω freeleech για να μπορείτε να το κατεβάσετε όλοι "ανέξοδα".
Τότε θα αρχίσω να το κατεβάζω κι εγώ και προτρέπω όλους σας να το κατεβάσετε.
Επίσης, προσθέστε το δικό σας rating στο torrent του GreekBtm (από 1 ως 5) και φανείτε γενναιόδωροι. Εγώ έβαλα ήδη το δικό μου.Μποτομάκι και πάλι χίλια ευχαριστώ γι' αυτό το σπάνιο υλικό!
:thankyou: -
Dax μου πόσο γλυκά λόγια???
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Χαίρομαι επίσης που τα έκανα σωστά και το κατεβάζετε κανονικά!
Δεν θα κλείσω καθόλου τον υπολογιστή μου όλη μέρα για να το κατεβάσουν όσοι ενδιαφέρονται…
Αναγκαστικά στο σχόλασμα μόνο μέχρι να πάω σπίτι...
Είδα και τα 500 SBP που μου έδωσες!!!!! WOW!!!!
Δεν χρειαζότανε αλλά σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
Thanks και για τις προτάσεις στο description...Πάω τώρα να το διορθώσω
:thankyou:
-
Παραπάνω είπα βλακεία. Πρέπει να περάσουν 2 μέρες (όχι 2 ώρες) για να μπορεί ένα torrent να γίνει freeleech.
Σόρρυ για το λάθος, guys! -
@Dax:
Παραπάνω είπα βλακεία. Πρέπει να περάσουν 2 μέρες (όχι 2 ώρες) για να μπορεί ένα torrent να γίνει freeleech.
Σόρρυ για το λάθος, guys!Συγχωρεμένος!!
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προσπάθησα να βρω την επιλογή για να το κάνω freeleech για να το κατεβάσουν τα παιδιά αλλά δεν το βρήκα…
Τώρα κατάλαβα γιατί... -
Thanksssssssssss greekbtm ειναι ηδη σε διαδικασια κατεβασματος :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
-
Ανοίγω καινούριο τόπικ (σε περίπτωση που έκανα βλακεία παρακαλώ τον Dax να το διαγράψει) σε απάντηση του τόπικ για τις ελληνικές τσόντες που άνοιξε ο φίλος gomora!
Ανέβασα λοιπόν την πολυπόθητη και σπάνια ελληνική τσόντα με gay σκηνή!!!
Είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω torrent και ελπίζω να τα έκανα σωστά και να μπορείτε να την κατεβάσετε…
Για ό,τι λάθος παρακαλώ πείτε μου να το δούμε!
https://www.gaytorrent.ru/details.php?id=41ad7355b38cb333b5d69d52caa5ba1605726c35ee454094
ευχαριστώ γι το σπάνιο ελληνικο gayhistory :cheers: :mb2:
Edit1: inserted end quote
Edit2: replaced old link with new link -
ευχαριστούμε GreekBtm! οι διάλογοι στην ταινία είναι για τον :dick: αλλά βγάζουν γέλιο!!!!
-
Ευχαριστούμε πολύ GreekBtm!
Οι διάλογοι είναι κορυφαίοι! Τη βλέπαμε πριν απο λίγο με τον Νταξ και πεθάναμε στο γέλιο!
:haha: -
Παρακαλώ παιδιά!!!
Για αυτό είμαστε εδώ….
Χαίρομαι που βοήθησα!
-
οσο για τους διαλογους, εγω θυμαμαι οτι πιο παλια οταν θελαμε να γελασουμε αντι να νοικιασουμε καμια κωμωδια νοικιαζαμε ελληνικη τσοντα, και κλαιγαμε απο το γελιοοοοοοοοοοοοο :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
-
Πραγματικά όμως οι τότε τσόντες,οι cult, έχουν γελοίους διαλόγους λες και το κάναν επίτηδες να μας ξεκαβλώσουν…
τι να πω? ;D -
Τουλάχιστον ΕΧΟΥΝ διαλόγους. Και μέσα στις αστειότητες, υπάρχουν και κάποιες καβλωτικές φράσεις.
Δεν είναι σαν πολλά σημερινά πορνό που είναι εντελώς βουβά. Αυτά με ξενερώνουν τελείως.
Μηχανιστικό διεκπεραιωτικό σεξ, σαν να περιμένουν να τελειώσουν τη δουλειά για να φύγουν. Καθόλου πάθος. -
Nομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου Dax! Όντως γελ'αμε αλλά σε κάποιες φάσεις όντως είναι καβλωτικά
Άσχετο(όχι πολύ δηλαδή) αλλά ένα θα σας πω αγόρια… Τάξτε μου!!!!
-
Σου τάζω! Τι θες;
Για πες μας! Μου κίνησες την περιέργεια! -
Αν σας πω ότι έχω ΚΙ ΑΛΛΗ cult ελληνική τσόντα με gay σκηνή θα σας ενδιέφερε??
Είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής και στην τελευταία σκηνή που γίνεται παρτούζα σε ένα σπίτι εκείνος παραπονιέται γιατί "την άφησαν μόνη της" μαζεύει τους 4 άντρες γύρω του και τους κάνει ομαδικό τσιμπούκι μέχρι που τον παρατάνε μετά απο λίγο πάλι και επιστρέφουν στις γυναίκες…
Θα ανεβαζα μια φώτο αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται...
-
Προφανώς μιλάς για το "Βρώμικη Παρέα" (1984)! Εννοείται ότι αν την έχεις, την ανεβάζεις subito!!!
:cheers:Για το πώς βάζεις φωτό διάβασε εδώ: "Πώς να βάλω εικόνες στα κείμενά μου;"
-
@Dax:
Προφανώς μιλάς για το "Βρώμικη Παρέα" (1984)! Εννοείται ότι αν την έχεις, την ανεβάζεις subito!!!
:cheers:Ναι αυτό είναι!!!!!
-
:thankyou:
-
Παρακαλώωωω!!!!