Βλέπετε Banshee;
-
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Banshee είναι μια καινούργια αμερικάνικη σειρά που παίζεται στο Cinemax.
Δημιουργοί της σειράς είναι ο Jonathan Tropper και ο David Schickler. Αλλά αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν οι executive producers: o Alan Ball του Six Feet Under και του True Blood, ο ελληνικής καταγωγής Greg Yaitanes και ο Peter Macdissi.
Πρωταγωνιστεί ο Antony Starr. Γι' αυτόν θέλω να μιλήσω!
Είναι το καινούργιο μου crush! Είναι λίγο περίεργος, αλλά με καβλώνει απίστευτα και θέλω να του κάνω πράγματα!
Έχει τριχωτό στήθος που το βλέπουμε συχνά στη σειρά, γαλάζια μάτια και ωραιότατο κωλαράκι που επίσης το βλέπουμε σε μια σκηνή.
Σε ένα μικρό ρόλο, παίζει και ο δικός μας Χρήστος Βασιλόπουλος!!!
Σας την προτείνω!!!
-
Παίδαρος!!!!
Thanks για την πρόταση Dax… Θα της ρίξω μια ματιά... -
Δεν εχω χασει ουτε ενα επεισοδιο, χθες βγηκε το 6ο okkkkk δεν υπαρχειιιιι αυτοςςςς ο συνονοματος απλα ειναι πολυ σεξυυυυυυυυυυυυυυυυ
και σε καθε επεισοδιο εχει και γυμνη σκηνη. εμενα παντως η σειρα περα απο τον καυλαρο μου φανηκε καλη και με προτοτυπο σεναριο… θα το δω το βραδυ και θα εχουμε σηκωμαρες παλι -
Καθε σου ποστ Dax με σκλαβωνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστωωωωωω
ολοι μου οι φιλοι μιλανε για τον πρωταγωνιστη απο το Arrow οκ δεν λεω καλος ειναι
αλλα ο Antonyy ειναι τοσο σεξυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
να σε βαλει κατω να πεις τον δεσποτη παναγιωτη :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
ποσες τυχερες ειναι μερικες κομπαρσες σε μερικα γυρισματα :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: -
Αυτό με τον "συνονόματο" δεν το 'πιασα. Ρε Ίππε, Αντώνη σε λένε;
Πάντως, χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπεις τη σειρά, που σ' αρέσει και που σε καβλώνει κι εσένα ο Antony!
:cheers: -
Ωχχχχ νομιζα οτι στο ειχα πειιιι
Ναι Αντωνη :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: -
Πρώτη φορά το αναφέρεις. Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία, φίλε Αντώνη!!
-
Γεια σου Αντώνη!
Όχι ότι δεν ειναι ωραίος ο Antony αλλά ο Νταξ είναι πολύ πιο ωραίος. Η φωτογραφία που έχει τώρα είναι σαν να είναι δικη του. Έτσι είναι κι αυτός.
Πάντως η σειρα μ'αρέσει κι εμένα και τη βλέπουμε μαζί.
-
Καλως τον Perrybear
ΕΕΕ ενταξει εγω κρινω αυτα που βλεπω οταν δω και τον Dax θα σου πωωω :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
πλακα κανω ελπιζω αν μην παρεξηγηθω
Και εγω χαρηκα παιδια, πω πω αγενεια εντελως να μην αναφερω το ονομα μου αλλα νομιζα οτι το εχω πει :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
η αληθεια ειναι οτι ξενερωνω να το βλεπω ενα ενα τα επεισοδια αλλαααα τελος παντων τι να κανεις δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη την ζωηηηηηηη :blind: :blind: :blind: :blind: :blind: -
παντως σε bear site τοσα αρκουδια και τοσοι που γουσταρουμε αρκουδια δεν θα μαζευομασταν, μωρε δεν παμε και ενα big για ενα ποτακι τωρα?
Ελααα παιδια να οργανωθουμε να κανουμε ενα αρκουδοπαρτακι >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
Χάρηκα και εγώ με την σειρά μου ΑΝΤΏΝΗ!!!
Να μην συστηθώ….Διόνυσος το ξέρεις ήδη!!!Την σειρά την έβλεπα αραία και όσο μου επέτρεπε ο χρόνος στην Αμερική και όλοι είναι ένας και ένας όντως!!
-
Διόνυσε, αυτό σημαίνει ότι ήρθες πολύ πρόσφατα στην Ελλάδα.
Το Banshee ξεκίνησε να παίζεται στην Αμερική στις 11 Ιανουαρίου 2013!
Καλά πότε ήρθες Ελλάδα; -
πάω και έρχομαι πια…με βάση απο το 2011 την Ελλάδα
@Dax:
Διόνυσε, αυτό σημαίνει ότι ήρθες πολύ πρόσφατα στην Ελλάδα.
Το Banshee ξεκίνησε να παίζεται στην Αμερική στις 11 Ιανουαρίου 2013!
Καλά πότε ήρθες Ελλάδα; -
Δεν την έχω ακουστά αλλά ο Βασιλόπουλος με ξενερώνει απίστευτα με τη συμπεριφορά του!
Έχει ερωτικές σκηνές η σειρά?