Ψηφοφορία 2ου Διαγωνισμού
-
Η ώρα της ψηφοφορίας για το 2ο διαγωνισμό έφτασε!
Δείτε αναλυτικά τις δύο υποψηφιότητες εδώ:
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=19122.0Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 2 εβδομάδες (από 15 Φεβρουαρίου μέχρι και 28 Φεβρουαρίου).
Τα μεσάνυχτα προς 1η Μαρτίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια και θα ξέρουμε το νικητή.
Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο ένα από τα δύο βίντεο με κριτήρια το ίδιο το βίντεο αλλά και την εξήγηση που έδωσε κάθε υποψήφιος για το λόγο που του αρέσει.
Όσοι ψηφίσουν, μπορούν να σχολιάσουν γενικά, αλλά θα παρακαλούσα να μην αναφέρουν τι ψήφισαν μέχρι να λήξει η ψηφοφορία.
Για να έχει λίγη αγωνία το πράγμα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσοι θα πάρετε μέρος στην ψηφοφορία και φυσικά τους δύο συμμετέχοντες!
:cheers: -
Θα κάνω την αρχή με τις ψήφους αλλά ΔΕΝ θα ψηφίσω τον εαυτό μου!
-
Το φιλαράκι μας ο Χρήστος φαίνεται είναι ερωτευμένος και ξεμυαλισμένος! ;D
:haha:
Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οι υποψήφιοι δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία.
Όμως, εδώ δεν είμαστε αστυνομία και εξάλλου είναι ο πρώτος διαγωνισμός που διεξάγεται με ψηφοφορία.
Ήταν αναμενόμενο να γίνουν κάποια λαθάκια.
Μπορώ επίσης να διαβεβαιώσω ότι ΔΕΝ ψήφισε τον εαυτό του.
Όλα αυτά τα κάνουμε για να διαβάσουμε πικάντικα σχόλια και να διασκεδάσουμε.
Προτείνω, λοιπόν, να συνεχιστεί κανονικά η ψηφοφορία.
Θα ήθελα, βέβαια, να ακούσω και τις γνώμες των υπολοίπων και κυρίως του ippos. -
Κανενα προβλημααααα για το στεφανι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς -
Already voted!!
-
Thanks, guys! Η ψηφοφορία λοιπόν συνεχίζεται κανονικά!
Έλα, να βλέπω και άλλους να ψηφίζουν! -
Eίδες Dax τι καλό αγόρι είμαι και συμμετέχω παντού?
Εγώ τι κερδίζω? Χεχεχε -
Για αρχή, σου έδωσα ένα thumb up και σου έδωσα reputation points!
Το reputation που έχεις, μπορείς να το δεις στο προφίλ σου στο Φόρουμ (όχι στο προφίλ του site).
Αν υπάρχει και κάτι άλλο που θα ήθελες, ρίχ' το! -
Aαααα thanks!!! ;D
Kαι μια σφιχτή αγκαλίτσα και ενα δυνατό φιλάκι θέλω… Ποιος θα μου δώσει?
Αλλά είμαι σε λάθος ενότητα στο φόρουμ για αυτά.. -
![](https://www.gaytorrent.ru/bitbucket/Bear hug.jpg)
:hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: -
Woof!
-
Συγνώμη και παλι για την γκάφα μου, αλλά σαν natural ξανθοκοκκινοτρίχης θα κάνω γκάφες αρεά και που. :blind:
Σε ευχαριστώ πολύ ippos και φυσικά και εσένα Dax που το πιστοποιείς! Οφείλω όμως να ανεβάσω και ένα print screen να φαίνεται ότι δεν ψήφισα τον εαυτό μου.
Love ya all :love:
-
Κανθοκοκκινοτυριχη μουυυ σιγα την γκαφααααααααααα. :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
-
Έλα ντε! Σιγά την γκάφα! Έδωσε και αποδείξεις, λες και κανείς αμφέβαλε.
Δείχνει όμως την ποιότητα του χαρακτήρα του. Είναι έντιμο παλικάρι ο Χρηστάρας!!! -
Daxxx ξερω που δειχνω τις συμπαθειες μουυυυυυυ :lolp: :lolp: :lolp: :lolp: :lolp: :lolp: :lolp: :lolp: :lolp:
Dax ηθελα να σε ρωτησω κατι. Τι γινεται με τις εγγραφες νεων μελων? ισχυει ακομα αυτο με την πρωτη του μηνα? Θελουν καποιοι φιλοι μου να κανουν και δεν ηξερα να τους απαντησω. -
Λοιπόν, ippos, άκου πώς έχουν τα πράγματα….
Το site κανονικά είναι invite only.
Αυτό που λες για την 1η του κάθε μήνα, δεν ισχύει πλέον.
Κατά καιρούς, όμως, ανοίγει το registration για κάποιο σύντομο διάστημα.
Για παράδειγμα τώρα είναι ανοιχτό. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα.
Εφόσον, όμως, είσαι Power User, έχεις 4 διαθέσιμα invites που μπορείς να στείλεις στα e-mail των φίλων σου.
Επιπλέον κερδίζεις 2 GB στο Upload με κάθε invite που γίνεται αποδεκτό.
Τα e-mail των φίλων σου δεν μπορεί να είναι aol.com, hotmail.com ή yahoo.com (για κάποιο λόγο μάς μπλοκάρουν).
Αν είναι yahoo.gr, μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Με gmail.com ή άλλα e-mail δεν υπάρχει πρόβλημα.
(Απλά καλό είναι να κοιτάξουν στο φάκελο Spam).
Αν τους καλέσεις και γίνουν μέλη ή αν εγγραφούν από μόνοι τους, δώσ' τους το link του προφίλ μου και πες τους να μου στείλουν ένα PM.
Πριν αρχίσουν να κάνουν download!!!
Θέλω να τους κατατοπίσω ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το ratio ούτε στην αρχή ούτε αργότερα.
Αυτά! Αν θες και κάτι άλλο, ρώτα... -
Άαααχχχ μακάρι Dax να σε έιχα κι εγώ όταν πρωτοέγινα μέλος πριν κάποια χρόνια που δεν είχα ιδέα και δεν ήξερα την τύφλα μου (όχι ότι τώρα έχω) να με κατατοπίσεις κι εμένα που αντιμετώπισα τρελό πρόβλημα με το ratio μου… :afr2:
-
Τώρα, όμως, μια χαρά ratio έχεις!!
Έχω φτιάξει και ειδικό Οδηγό "Πώς να ανεβάσω το Ratio;" -
Έχω δουλέψει αρκετά για να το φτιάξω (το ratio μου) και ελπίζω να μπορέσω και περισσότερο…
Προσπαθώ κι εγώ να συνεισφέρω στο site και να βοηθήσω με τη σειρά μου τους υπόλοιπους χρήστες...
-
Και μια υπενθύμιση να ψηφίσουν όσοι δεν ψήφισαν ακόμη…