Συζήτηση για τους διαγωνισμούς
-
Περαστικά σου, ippos!
Κι αναρωτιόμουν πού είναι αυτό το παιδί!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
:love: -
Εγώ μερος στους διαγωνισμους δεν θα περνω αλλα βοηθήσω και θα ψηφιζω τους καλυτερους …
-
Σ' ευχαριστώ, αρκουδάκο μου! :love: :love: :love:
-
Παρακαλώ, αρκουδένιε μου!… :love: :love: :love:
-
Ο δεύτερος διαγωνισμός έχει εδώ και κάποιες μέρες που τελείωσε.
Αν και το έκανα αρκετές φορές, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους δύο υποψηφίους (ippos και Herakles83).
Στο δεύτερο διαγωνισμό, δοκιμάσαμε τη διαδικασία επιλογής του νικητή μέσω ψηφοφορίας.Έχω να κάνω κάποιες επισημάνσεις:
-
Δε με ενόχλησε καθόλου το γεγονός ότι ένας από τους υποψηφίους μπερδεύτηκε και πήρε μέρος στην ψηφοφορία. Εντελώς ασήμαντο, βρήκα ότι είχε πλάκα και εξάλλου ισοσταθμίστηκε από το γεγονός ότι αργότερα ψήφισε και ο άλλος υποψήφιος. Και μάλιστα έδειξαν αλληλεγγύη και αλληλοψηφίστηκαν! Το βρίσκω τέλειο!
-
Αυτό που θέλω να τονίσω, όμως, είναι ότι λίγες μέρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, μόνο 2 άλλοι χρήστες μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν. Χρειάστηκαν απανωτές υπενθυμίσεις από μέρους μου και εκκλήσεις προς τα μέλη να ψηφίσουν για να ανέβει αυτός ο αριθμός σε 5. Ο τελικός αριθμός 7 περιλαμβάνει και τις ψήφους των δύο υποψηφίων που κανονικά δε θα έπρεπε να καταμετρηθούν.
Αντιλαμβάνομαι ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει. Ούτε να κάνει κάτι που δε θέλει. Έχει κάθε δικαίωμα.
Από την άλλη, αισθάνθηκα πολύ άβολα να κάνω όλες αυτές τις υπενθυμίσεις. Και με αποτέλεσμα να εισακουστώ από ελάχιστους.
Θέλω να λάβετε υπόψη ότι ο διαγωνισμός διάρκεσε 1 μήνα, το topic διαβάστηκε από 25 άλλους χρήστες, από τους οποίους μόνο 5 τελικά ψήφισαν.
Δεν είμαι διατεθειμένος να επαναληφθεί κάτι τέτοιο καλώντας συνεχώς τα μέλη να ψηφίσουν.
Έχω ξαναπεί ότι δε μου αρέσει να παίζω το ρόλο του κριτή, αλλά δε μου αρέσει και να πιέζω κανέναν. Οπότε στον επόμενο διαγωνισμό (όποτε γίνει) ο νικητής θα αποφασιστεί από μένα. Όποιος χρήστης θέλει να εκφράσει την άποψή του για τις συμμετοχές και ποια είναι η δική του προτίμηση, μπορεί ελεύθερα να το κάνει και η άποψή του θα ληφθεί υπόψη.
Αυτό θεωρώ το πιο δίκαιο αυτή τη στιγμή.Αν έχετε να κάνετε κάποια σχόλια, είμαι όλος αφτιά!!!
-