Καληαπέρα και χρόνια πολλά
-
Χρόνια Πολλά και από εμενά,
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση… Εδώ και καιρό μου έχει βγεί μια πορτοκαλί ειδοποίηση που μεν λέει ότι δεν μπορώ να κατεβάζω τίποτα άλλο, αλλά στο τέλος λέει ότι επιτρέπεται 1 torrent την φορά μόνο... ???
Τι γίνεται ακριβώς και πως επαναφέρω τον λογαριασμό μου σε κανονικό status χωρίς περιορισμούς? -
Γεια σου, sallowburton!!
Χρόνια Πολλά και σε σένα και Καλωσήρθες στο Ελληνικό Φόρουμ!!
Ο λόγος που σου βγήκε η προειδοποίηση (το πορτοκαλί τριγωνάκι) είναι επειδή η αναλογία σου (share ratio) έχει πέσει κάτω από την ελάχιστη επιτρεπόμενη αναλογία σου (current minimum ratio). Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τις προειδοποιήσεις, το Ratio και γιατί χρειάζεται ο Rationator στους Κανόνες και στο Εξηγήσεις για το Rationator.
Η αναλογία σου αυτή τη στιγμή είναι 0.103. Για να φύγει η προειδοποίηση, θα πρέπει να την ανεβάσεις στο 0.300. Τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, το δικαίωμά σου να κατεβάζεις θα επιστρέψει αυτόματα. Για να μάθεις πώς μπορείς να ανεβάσεις το Ratio και πώς να το διατηρείς σε καλά επίπεδα, διάβασε τον Οδηγό "Πώς να ανεβάσω το Ratio;"
Η ένδειξη στο προφίλ σου Allowed Torrents δείχνει το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ των επιτρεπόμενων torrents που μπορείς να διαμοιράζεις (seed) την ώρα που ανεβάζεις ένα νέο torrent. Στη δική σου περίπτωση, ο αριθμός αυτός είναι 1 και βγαίνει από την ταχύτητα με την οποία το σύστημα έχει καταγράψει ότι μπορείς να διαμοιράζεις. Πρακτικά, αυτό σημαίνει για σένα ότι αν ανεβάσεις ένα νέο torrent (που μετράει ως 1) δεν μπορείς την ίδια στιγμή να διαμοιράζεις άλλα torrents. Αν επιχειρήσεις να ανεβάσεις ένα νέο torrent, θα πρέπει προηγουμένως να σταματήσεις προσωρινά όλα τα άλλα torrents που κάνεις seed. Μόλις το νέο torrent που ανέβασες, έχει κατεβεί πλήρως από τουλάχιστον 3 άλλους χρήστες, τότε επιτρέπεται να διαμοιράζεις όσα torrents θέλεις.
Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες σου. Για οτιδήποτε χρειαστείς, είμαι στη διάθεσή σου.