Χριστούγεννα σε club
-
Χριστούγεννα στο FCUK
Τα Χριστούγεννα έφτασαν σιγά σιγά και όσοι δεν έχετε ετοιμαστεί για τις γιορτές το FCUK σάς έχει μία πρωτότυπη πρόταση για την προπαραμονή και την παραμονή το βράδυ.
Την Κυριακή 23/12 και τη Δευτέρα 24/12, αν νιώθετε μοναξιά ή απλά θέλετε με την παρέα σας ή το σύντροφό σας να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, περάστε μετά της 21:00 από το FCUK και σίγουρα θα βρείτε εντός την εορταστική ατμόσφαιρα όπως δεν την έχετε φανταστεί.
Φορέστε το σωστό εσώρουχο και περάστε δύο χριστουγεννιάτικα βράδια ιδιαίτερα, με γνωστούς ή άγνωστους. "Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης".
Τη βραδιά υποστηρίζουν το gaydar.gr και τα Trojan condoms. Το εισιτήριο ημέρας έχει 5 ευρώ στις 21:00-22:00 και μετά τις 22:00 έχει 10 ευρώ.
FCUK
ΚΕΛΕΟΥ 3, ΓΚΑΖΙ, ΑΘΗΝΑ
Μετρό ΚεραμεικόςΑν πάτε, μπορείτε να μας γράψετε τις εμπειρίες σας.
-
Χριστούγεννα στο FOU CLUB
Την προπαραμονή των Χριστουγέννων, 23 Δεκεμβρίου, η Ομάδα Bearwoof διοργανώνει το επίσημο πάρτι της "BEARY XMAS" στο FOU CLUB.
Η Ομάδα Bearwoof αποτελείται από άτομα της bear ή/και leather σκηνής καθώς και φίλους.
Στα decks, o DJ Christo της Ομάδας Bearwoof και ο DJ Fake Plastic από το Μιλάνο.
Η βραδιά θα περιλάβει και special show με "Αρκούδο" Αϊ-Βασίλη!
FOU CLUB
ΚΕΛΕΟΥ 8, ΓΚΑΖΙ, ΑΘΗΝΑ
Μετρό Κεραμεικός -
Φανταζομαι θαναι ομορφη βραδυα. Εμεις οι της επαρχιας, ουτε στον τπνο μας δεν τα βλαπουμε αυτα :blind:
-
Γεια σου, Ιορδάνη!
Η κάθε περιοχή έχει τα δικά της καλά. Μπορεί να ακούγεται cliché, αλλά πιστεύω πως είναι αλήθεια.
Σε ποιο από τα δύο events θα πήγαινες αν μπορούσες;
Αν κάποιος χρήστης γνωρίζει γιορτινά gay-themed events που γίνονται αυτές τις ημέρες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ή ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, μπορεί να μας ενημερώσει.
Πάντως, Ιορδάνη, να σου πω ότι εγώ θα προτιμήσω να περάσω τα Χριστούγεννα με το σύντροφό μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Σπιτικές και ζεστές καταστάσεις. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βέβαια, μετά την αλλαγή του χρόνου, θα βγω έξω με την παρέα μου.
Εσείς πώς θα περάσετε τις γιορτές;
-
Ασφαλώς καλέ μου φίλε dax καθε περιοχή έχει τα δικά της καλά….οχι πάντως σε θέματα που αφορούν τη κοινότητά μας. Εμείς θα εξακολουθουμε, για πολλα πολλά χρόνάκια ακόμα να κρυβόμαστε και να το παίζουμε και αδιάφοροι, στις πολεις, ακομα και με πλυθησμό πανω απο 100.000. Ακόμα και στην επιστημονικής φαντασίας περίπτωση, που κατι γίνονταν για την κοινότητα μας εδώ, ελάχιστοι θα ελάμβαναν μέρος. Εγω πάντως :cool2: θεωρώ ιδιαίτερα τυχερό τον εαυτό μου , αφ ενος, επειδή θα δουλεύω ολες τις μέρες, όπως κάθε χρόνο, πρωί απόγευμα, αφ' εταίρου που εχω καταφέρει να είμαι τρελά και ώριμα ερωτευμένος τα τελευταία 6 χρόνια με το αγοράκι μου, κι ας είναι ελάχιστες οι ώρες που λογω των γνωστών κοινωνικών και επαγγελματικών :cheers: υποχρεώσεων, θα περάσουμε μαζί... :hug2:
-
Έχεις απόλυτο δίκιο ότι σε πολλές περιοχές τα πράγματα για την κοινότητά μας δυστυχώς δεν είναι όπως θα έπρεπε.
Χαίρομαι πάντως που μαθαίνω ότι είσαι ερωτευμένος. Μ' αρέσουν πολύ οι ερωτευμένοι άνθρωποι. :inlove:
Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τις γιορτές και να δεις το αγοράκι σου πιο συχνά απ' ό,τι φαντάζεσαι!
:hug2:
-
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Alexander Sauna και στο Valentino Boys Club
Alexander Sauna
Μεγάλου Αλεξάνδρου 134 & Ιερά Οδός, Γκάζι, ΑθήναValentino Boys Club
Τριπτολέμου & Ευμολπιδών 33, Γκάζι, Αθήνα