Καλη αρχη
-
Καλη αρχη να πω εγω.. :cool2: Δυσκολοι καιροι ομως, για ολους :afr2: που κουραγιο ν ανοιξεις θεματα;;;
Οπως και ναχει χαιρομαι που το ξεκινησατε αυτο. Θ α προσπαθησω να συμμετεχω. Δεν μπορω να μην αναφερω ομως τη γενικοτερη νοοτροπια της μειονοτητας νας σε ολα τα σαιτ που απευθυνονται σε εμας….Οποτε δεν περιμενω και πολλα πολλα :hug: πολλα φιλια -
Γεια σου, Ιορδάνη!!
Καλωσήρθες στο Ελληνικό Φόρουμ!!
Σ' ευχαριστούμε για τις ευχές σου! Κι ευελπιστούμε στη συμμετοχή σου!Μου ακούγεσαι λίγο απαισιόδοξος, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Αν οι καιροί είναι δύσκολοι, τότε ένας ακόμη λόγος για να ανοίξεις συζητήσεις και να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι ή που σε απασχολούν.
Αυτό ισχύει για τον καθένα.
Είμαι σίγουρος πως και άλλοι άνθρωποι σκέφτονται και νιώθουν όπως εσύ.Σχετικά με τη νοοτροπία της μειονότητας όπως τη χαρακτηρίζεις…
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Όμως βασική μου αρχή είναι να μην κάνω γενικεύσεις, γιατί κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση.
Μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά εδώ.
Προσωπικά το εύχομαι και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου.Χρειάζομαι όμως και συμπαραστάτες.
Γι' αυτό, αν έχεις οποιαδήποτε ιδέα ή πρόταση, θα ήθελα με μεγάλη μου χαρά να την ακούσω.
Υπάρχει και ειδικό θέμα, για όσους θέλουν να μας προτείνουν πράγματα: https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=18564.0
Ένας μεγάλος σοφός είπε πως αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα, κάνε εσύ πρώτος την αρχή!Πάντως χαίρομαι πολύ που αποφάσισες να επισκεφτείς το Φόρουμ :cheers:
και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!
:love: -
Σωστος ο Dax