• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents

Birden fazla hesap sorunu

Türkçe (Turkish)
    1
    2
    37
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      terbiyesiz1 last edited by

merhaba arkadaşlar siteden gelen bir mesaj yüzünden ne yapacağımı şaşırdım birden fazla hesap olduğu düşünülüyor ve hesabım blocke edilmiş durumda qawsedrftg,taxco,dolyboobs,neualtbauer,salut998,torrentrent,Demiremir,drtblue bu isimler ile bir çok hesap açtığım düşünülüyor bunun sebebi sanırım siteye operadaki vpn üzerinden giriş yapıyor olmam. çarpık çurpuk ingilizcem ile bir ticket attım fakat neler olacak hiç bir fikrim yok benden diğer hesapları silme formu doldurarak silmemi istiyor bu konuda bana yardımcı olabilecek yetkili bir arkadaş var mı ?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        terbiyesiz1 last edited by

@terbiyesiz1:

merhaba arkadaşlar siteden gelen bir mesaj yüzünden ne yapacağımı şaşırdım birden fazla hesap olduğu düşünülüyor ve hesabım blocke edilmiş durumda qawsedrftg,taxco,dolyboobs,neualtbauer,salut998,torrentrent,Demiremir,drtblue bu isimler ile bir çok hesap açtığım düşünülüyor bunun sebebi sanırım siteye operadaki vpn üzerinden giriş yapıyor olmam. çarpık çurpuk ingilizcem ile bir ticket attım fakat neler olacak hiç bir fikrim yok benden diğer hesapları silme formu doldurarak silmemi istiyor bu konuda bana yardımcı olabilecek yetkili bir arkadaş var mı ?

sorun çözüldü vpn ile girdiğimi belirtiğim için durumu halletiler 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0

• 1 / 1
        • First post
          Last post