UTorrent Web ile torrent yükleme sorunu
-
Merhaba, ben sadece uTorrent Web kullanıyorum ve uTorrent Web dışından internetten oluşturduğum torrentler siteye eklenmesine rağmen torrentin durumu ölü olarak gözüküyor. Ne yapmam lazım?
-
utorrentte son bir haftadır ben de sorun yaşıyorum.. Bittorent indirdim.. Sıkıntısız kullanıyorum. İsterseniz bir de öyle deneyin..
-
eaglevision, şimdi düzeltebildim. utorrent web'in böyle bir desteği olmadığını öğrenip utorrent klasik uygulamasında başarılı oldum. şimdi yeni torrentler yükleyeceğim. teşekkür ederim canım modum
-
Arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz ben nereden baksanız on aydır ne torrent indirebiliyor ne de paylaşabiliyorum bu siteden.
Utorrent kullanıyorum vpn mpn hepsini denedim hiçbir torrente bağlanamıyorum indirmek için.
Bir bilginiz var mı bu sorun için.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. -
Arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz ben nereden baksanız on aydır ne torrent indirebiliyor ne de paylaşabiliyorum bu siteden.
Utorrent kullanıyorum vpn mpn hepsini denedim hiçbir torrente bağlanamıyorum indirmek için.
Bir bilginiz var mı bu sorun için.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.teamviewer varsa direkt yardım edebilirim
-
Selam.
Var evet nasıl iletişime geçelim? -
aslında yapılacakları yazarsanız ben de yapabilirim
Hem başka arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz belki böylelikle. -
Daha mantıklı. Dinamik DNS dahil hiçbir DNS kullanmadığınızdan emin olun. Torrenti oluştururken private torrent olarak seçin, torrent içeriği ve torrent isminde türkçe karakterler kullanmayın. Torrentteki dosyaların ya da klasörlerin salt okunur olmadığından emin olun. Sorununuz büyük olasılıkla çözülecektir.
-
tesşekür ederim cevabın için ancak ben torrent download yapamıyorum. Her dosya "eşlere aranıyor" kısmında kalıyor malesef. sorunu hiçbir şekilde çözemedim. Upload uzun süredir yapmadım ama şu an önceliğim indirememek malesef.
Varsa bir çözümü çok sevinirim. -
Bittorent programını kurup dener misiniz? https://www.bittorrent.com/lang/tr/
-
Maalesef sonuç yine aynı. İndirme yok.
-
Programı kururken windows firewall ile ilgili bir izin istiyor o izni veriyor musunuz? Portla ilgili bir sıkıntı yaşıyorsunuz muhtemelen. Programı açtığınızda en alt sağ köşede yeşil bir tik var mı yoksa turuncu üçgen mi var?
-
Kendim yazılımcıyım zaten programı kurup her türlü ayarları yapmayı biliyorum.
Port ayarları falan her şey tamam.
Programlar (her türlü torrent programları ve bunların browser versiyonları) ile başka torentler indirebiliyorum herhangi bir sorun yok.
Hatta çok uzun zamandır güncellenmeyen başka bir gay torrent sitesindeki torrentleri de indirebiliyorum.
Sorunum bu sitenin yayınlamış olduğu torrentleri indirememek.
Her torrent "eşler aranıyor" kısmında takılıp kalıyor.
Bu sorunu yaşayan sadece ben değilim yanlış bilmiyorsam.
Eskiden bilgisayarı (yalnızca browser,'ı değil) VPN programları ile bağlayınca torrent indirebiliyordum bu sitede.
Bir 7 8 aydır bu şekilde de indiremiyorum.Benim asıl sorum şu:
Siz indirebiliyor musunuz bu siteden herhangi bir dosya.
Ve Türkiyede mi ikamet ediyorsunuz.Ben bir engelleme ile ilgili olduğunu düşünüyorum artık.
Çünkü denemediğim herhangi bir şey kalmadı.
Tracker bile güncelledim ama nafile. -
Evet Türkiye'de ikamet ediyorum ve sorunsuz indirme ve yükleme yapabiliyorum. Herkes sıkıntı var derken ben yine utorrentle indirme yükleme yapabiliyordum ama son bir iki haftadır ben de sıkıntı yaşadım. Bittorent yükledim onda bir sıkıntı olmadı.. Passkey güncellemesi yapıcam size. Hazırda beklemede olan ve inmeyen torrentleriniz varsa silip yeniden download etmeyi dener misiniz.
-
Malesef herhangi bir değişiklik olmadı.
Hem utorrentden hem de bittorrentden denedim. -
Son bir ayar değişikliği daha yaptım. Sorun hala devam ederse yapabileceğim bir şey maalesef kalmıyor :cry2:
-
Bu arada sol üst tarafta nickinizi tıklayıp, profile settings bölümünden SSL Tracker kutusu işaretli ise işareti kaldırıp yeniden denemenizi rica edecem. İşareti kaldırdıktan sonra inmeyen eski torrentleri silip, siteden yeniden indirin..