Site ISS tarafından engellenmiş, yükleme yapamıyorum
-
Merhaba,
İki gündür site engellendiği için sadece vpn kullanarak ulaşabiliyorum, ama indirdiğim hiçbir torrenti download yapamıyorum, aynı zamanda yüklemede yapılmıyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi? Bu arada dns değiştirmek işe yaramıyor.Teşekkür ederim.
-
Merhaba..
Nedenini bilmiyorum ama ben son zamanlarda siteye vpn kullanmadan ve dns değiştirmeden direk girebiliyor ve torrent indirme yada yükleme konusunda sıkıntı yaşamıyorum açıkcası. Ama daha önceden durum böyle değildi. Siteye VPN üzerinden girip, torrenti yükledikten sonra, VPN'i kapatıp torrenti normal bir şekilde paylaşıyordum. Kullandığınız internet sağlayıcısının güvenli internet hizmetini filan aktif etmiş olabilir misiniz?
-
Teşekkür ederim, şimdilik geçici olarak vpn kullanacağım, umarım upload sorunu yaşamam.
-
Ne yazık ki bende de aynı sorun var
-
Konuya VPN dışında çözüm bulan var mı? Modumuz VPN kullanılması durumunda başımıza bir iş gelir mi?
-
siteye gitmek için vpn, torrent indirip yüklemek için de dns kullanıyorum ben.
-
Opera Browser kullanıyorum ben.. Kendinden VPN'i, Ad Blocker'a vs var..
-
siteye gitmek için vpn, torrent indirip yüklemek için de dns kullanıyorum ben.
DNS ayarını yazar mısınız?
-
google dns kullanıyorum 8.8.8.8 8.8.4.4
-
Ben de denedim Google DNS'yi ama torrentte herhangi bir hareket olmuyor maalesef. "Eşler aranıyor" diyor, ne upload yapıyor ne de download.
-
Benim bilgisayarımda mı bir tuhaflık var? Ben torrent indirirken dns filan kullanmıyorum.. Sıkıntı yaşamıyorum.. Sadece siteye girerken Opera browser ile giriyorum..
-
ISS'yle ilgili bir durum olabilir. Ben VPN programı/Chrome VPN eklentisi olmadan siteye de giremiyorum, torrent de kullanamıyorum. DNS de hiçbir fark yaratmıyor maalesef.
-
VPN olmadan siteye erişim zaten yok.. Orda hemfikiriz. İki farklı şehirde İstanbul'da Superonline, Antalya'sa Turksat Kablo Net ile giriyorum.. ISS ile ilgili bir durum yok diye düşünüyorum torrent indirme konusunda..