Βοήθεια παρακαλώ
-
Καλημέρα σας.
Προσπάθησα αρκετές φορές να ανεβάσω torrent με το QTM και με μTorrent vertion 3.0.1.
Όσες φορές και να προσπάθησα είχα το ίδιο αποτέλεσμα.
Την ώρα που το ανέβαζα και άνοιγε το μΤόρρεντ έβγαζε το εξείς μηνυμα.
"Αδύνατη η φόρτωση "qtm torrent" : Το Τόρρεντ δεν είναι έγκυρα benconting."Παρακαλώ τον moderetor η όποιον άλλον να μου απαντήσει ποιο είναι το πρόβλημα.
Ευχαριστώ.
-
Δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι εδώ, αλλά θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις τους αγγλικούς κανόνες και οδηγίες, από ό,τι κοίταξα μάλλον είναι πιο ενημερωμένοι. Μήπως κάτι πήγε στραβά κατά τη δημιουργία του torrent και πρέπει απλά να το ξαναφτιάξεις.
-
Υπέρτατε, ευχαριστώ.
Προσπάθησα πολλές φορές ακολουθόντας πιστά τις οδηγίες από το Ελληνικό φόρουμ εδώ.
Είχα το ίδιο πάντα αποτέλεσμα, όχι μόνο σε ένα αλλά σε 3 διαφορετικά τόρρεντς.
Στη σελίδα του GT. ανεβαίνουν κανονικά, ο τράκερ του μΤορρεντ δεν το δέχεται. Προσπάθησα να το κάνω download από την σελίδα αλλά και πάλι "κολλάω" στο μΤορεντ που δείχνει 0%, αφού δεν υπάρχουν seeders!!!
Πιστεύω ότι o moderator θα μπορούσε να απαντήσει, ας του δώσουμε λίγο χρόνο να δει το post.Ευχαριστώ και πάλι.
-
Αν δεν υπάρχουν seeders θα κρατηθεί μόνο για ένα χρονικό διάστημα νομίζω, δεν ξέρω πόσο, μετά θα διαγραφεί.
-
παιδια ενω κατεβαζω κανονικα τορρεντ μετα οσο και να το αφηνω δεν κανει seed. μπορει κανεις να με βοηθησει;;
-
Στο torrent που λες υπάρχουν leechers για να το πάρουν από σένα;
-
Είχα και εγώ την ίδια απορία ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!