Thessaloniki Pride 2013
-
'Ωρα για το 2ο Thessaloniki Pride το οποίο θα είναι διήμερο. Να είμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή & το Σάββατο 14-15 Ιουνίου 2013.
Το φετινό σύνθημα είναι "Ελεύθερα Πνεύματα Ελεύθερα Σώματα". Περισσότερες πληροφορίες στο thessalonikipride.gr
Παραθέτω την αφίσα και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Και μην ξεχάσετε να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις ποστάρετε.
-
Τις ανέβασες όλες τις ανακοινώσεις μας βλέπω.. Άντε σας περιμένουμε και να έρθετε κιόλας
-
Φυσικά, ρε Χρηστάρα, ανέβασα όλες τις ανακοινώσεις. Μισές δουλειές θα κάνουμε;
Πολύ μ' αρέσει το γεγονός ότι το Thessaloniki Pride θα μαζεύει φάρμακα για τους Γιατρούς του Κόσμου. Εξαιρετική πρωτοβουλία!
Και πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι εκδηλώσεις του διημέρου.
Αλλά, αυτή τη φορά σε προειδοποιώ. Θέλω να τραβήξεις φωτό και να τις ποστάρεις. Αλλιώς θα σε τιμωρήσω :spank2:! -
Αυτή τη φορά θα έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια μου! Δεν ξέρω τι θα πρωτοκάνω.. Άσε έχω πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο.
-
Το φαντάζομαι. Σου εύχομαι καλό κουράγιο και φυσικά καλή επιτυχία στη διοργάνωση!
:love: -
Φουλ ενημερώσης σας ευχαριστούμε :hero: :thankyou: :bravo:
-
Τώρα γύρισα σπίτι από τις συναντήσεις για τις τελευταίες προετοιμασίες. 4:38 παρακαλώ. Λοιπόν σας περιμένω όλους στην Θεσσαλονίκη από Παρασκευή!
-
Θα συμμετέχουμε και εμείς με περίπτερο στο Pride !
Οσοι έρθετε περάστε να μας πείτε κ ένα γειά!
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ -
youtube.com/watch?v=Ae3EeUDN4_Y
Σας περιμένουμε όλους!
Happy Pride! -
Εύχομαι όσοι από εσάς ήρθαν να πέρασαν υπέροχα. Το Pride στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πάνω από 6.000 κόσμου, μερικοί μίλησαν και για 10.000 κόσμο. Το parade φυσικά ήταν όλα τα λεφτά, είναι διαφορετικό να παρελαύνεις υπερήφανα στο κεντρικότερο και ομορφότερο σημείο της πόλης ( την παραλιακή) κατά την δύση του ηλίου που είναι γεμάτη από κόσμο.
Πάμε για το 3ο Pride λοιπόν του χρόνου με ακόμα περισσότερο κόσμο! -
Και ο δικιές μου πληροφορίες, Χρήστο, αυτό λένε: οι συμμετέχοντες ήταν κάπου μεταξύ 6.000 και 10.000.
Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Δείτε τις φωτογραφίες από το Thessaloniki Pride και το Athens Pride. Όποιος δε συμμετείχε, πραγματικά έχασε.
Ελπίζω του χρόνου να είστε όλοι εκεί.
Στο Thessaloniki Pride μου άρεσαν πολύ και οι πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Να αναφέρουμε, επίσης, ότι υπήρχε ομάδα γιατρών της ΜΚΟ Praksis, οι οποίοι έκαναν δωρεάν εξέταση για HIV και ηπατίτιδα. Τέλος, να τονίσουμε ότι ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης (Μπουτάρης) συμμετείχε στις εκδηλώσεις, σε αντίθεση με το Δήμαρχο της Αθήνας (Καμίνη).
Παραθέτω φωτογραφίες από το 2ο Thessaloniki Pride. Καμιά από τις φωτό δεν είναι δικιά μου. Απολαύστε!
-
-
-
-
-
-
cool
-
Γεια σου, φίλε Albanian!
Καλωσήρθες στο Ελληνικό Φόρουμ και στην παρέα μας!
:welco:
Χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτογραφίες. -
Πολύ ωραίες φώτος! Κάπου μέσα σε αυτόν τον χαμό πρέπει να είμαι κ εγω…
-
Μπράβο, sallowburton!
Τελικά αρκετά μέλη του ΕΛΦΟΡ ήταν εκεί και πολύ χαίρομαι γι' αυτό! :cheers: