Queer as folk
-
Παιδια εχεις κανεις την σειρα? κοιταξα αλλα δεν υπαρχουν στο σιτε ολοι οι κυκλοι
-
Ρε συ, Αντώνη, με προβληματίζει ο τρόπος που ψάχνεις για να βρεις αν υπάρχει κάποιο torrent στο site.
Το Queer As Folk υπάρχει πλήρες - και η αμερικάνικη σειρά και η βρετανική. Η κάθε σεζόν ξεχωριστά, αλλά και όλες σε ένα torrent. Δες εδώ:
https://www.gaytorrent.ru/browse.php?showsearch=1&search=Queer+as+Folk&incldead=1&inname=1&infn=1&orderby=size&sort=descΕδώ υπάρχουν και τα 83 επεισόδια και από τις 5 σεζόν της αμερικάνικης σειράς:
https://www.gaytorrent.ru/details.php?id=a5d3f3f1a5931a2ae668edcf56937af4d6fb07245a466bdf -
αρχιζει να με προβληματιζει και εμενα Dax :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
-
πω πω αναμνήσεις…...... να το πιάσουμε σαν θέμα να μπλαμπλαρουμε
ποιος ήρωας σας άρεσε....ο Ben Brokner.... Ο καθηγητής είναι ντούκι εεε!! Αρκούδους δεν είχε γαμώτο..... :-[
-
Η σειρά γενικά μου άρεσε, ήταν καλή. Αλλά οι τύποι δεν ήταν πολύ του γούστου μου. Θα συμφωνήσω μαζί σου, Διόνυσε, για τον Robert Gant (Professor Ben Bruckner). Ήταν ο μόνος πιο κοντά στα γούστα μου. Αλλά καθόλου τρίχα, ρε αδερφέ. Εντελώς ξυρισμένος (όπως και οι περισσότεροι στη σειρά). Η σειρά δυστυχώς δεν είχε αρκούδους γιατί απευθυνόταν σε άλλο κοινό, όχι σε bear audience. Κρίμα.
-
Έχω δει όλη την σειρά (usa version).
Ομολογώ ότι λίγο απογοητευτηκα…
Θυμάμαι την έβλεπα κάποτε και στο Star όταν έπαιζε μετά τα μεσάνυχτα,κάποια επεισόδια τουλάχιστον, και είχε τον τίτλο "Ανάμεσα μας" αν θυμάμαι καλά..
Τέλος πάντων, τότε την γούσταρα τρελά την σειρά και ήμουν ερωτευμένος με τον Brian!!
Πέρασαν τα χρόνια,την άφησα στη μέση και τελικά την ξαναθυμήθηκα περυσι όπου και την είδα ολόκληρη... Με τα πιο πρόσφατα δεδομένα δεν μου άρεσε ο Brian αλλά ο Ben (πιο πολύ κοντά μου στα τώρα γούστα μου) αλλά κι εγώ χωρίς να τρεάινομαι με κάποιον πολύ... Μα πού στο καλό ήταν οι αρκούδοι σε αυτην την σειρά??
Αλλά και επίσης μια απογοητευση γενικότερα... Αλλιώς την θυμόμουν...αλλιώς την είδα.. και με ένα άκρως ξενέρωτο τέλος...
Τι να πω?
Για άλλη μια φορά βλέπω μπροστά μου το πώς αλλάζουμε όλοι μεγαλώνοντας...Τα γούστα μας και οι απόψεις μας...
Αλλά γενικά ήταν καλή σειρά.. Μακάρι να βγουν περισσότερες! -
Σας ξενίζει γιατί αυτό που είδατε είναι το American-Canadian thing (η σειρά ήταν γυρισμένη στo gay village στο Montreal)
Αλλά ναι δεν είχε αναφορές σε αρκουδοφιλο κοινό!! Ο κυρ Ben έκανε μετά την σειρά το δικό του outing ;D
-
Δηλαδή είμαι ο μόνος ο οποίος του άρεσε πολύ ο Justin και βρίσκει τον Ben κακάσχημο; Έχω δει τη σειρά πάρα πολλές φορές!
-
Μου άρεσε και μένα ο Τζαστινούλης!
Ο Μπράιαν, απο την άλλη, ηταν για πολλές μπούφλες.Τελικά, με ποιον τα έφτιαξε? Τον κυνήγαγε και ο Μάικλ θυμάμαι.
-
Δεν τον κηνύγαγε ο Michael, απλά ήταν φίλοι. Ο Brian νομίζω ήταν ο πιο σωστός εκεί μέσα, ποτέ υπερβολικός και εντελώς ρεαλιστής.
-
Mα θυμάμαι οτι σε ενα επεισόδιο φιλιόταν με τον Μπράιαν και αυτός του έλεγε γλυκόλογα.
Ήταν το επεισόδιο που ο Τζάστιν είχε φύγει απο το σπίτι του Μπράιαν επειδή αυτός τον έδιωξε και μετά τον έψαχνε. -
Ήταν ένα απωθημένο ίσως για τον Michael. Ποτέ δεν έκαναν κάτι, ήταν φίλοι μόνο και ο ένας πρόσεχε τον άλλον. Θα ήταν της παρηγοριάς αυτό που θυμάσαι!!
-
Κρίμα! Πιστεύω οτι ταιριάζαν αυτοί οι δύο!
Ο Τζαστινούλης (αν και τον συμπαθούσα), νομίζω οτι δεν ταίριαζε στο Μπράιαν. -
Την είδα πρισφατα τη σειρα εγω, ειδα πρώτα την Αμερικάνικη version και μετά πηγα να ξεκινήσω την Αγγλική.
Δεν ξερω η Αγγλική δεν μου άρεσε και τάσο πολύ (απο αποψη ηθοποιών) αλλα και παλι ειναι μια εξαιρετική σειρά!!! -
Συμφωνώ, η αγγλική δε λέει και πολλά, παρόλο που ήταν η πρώτη. Λίγα τα επεισόδεια, δεν προλαβαίνεις καλά καλά να καταλάβεις τι γίνεται!!