Ομαδικά παιχνίδια!
-
Αφιέρωμα στα ομαδικά παιχνίδια! Τα παιχνίδια είναι βασικό συστατικό για τη σωστή ανάπτυξη του ανθρώπου! Ας παίξουμε λοιπόν!
Ξεκινάμε με τριγωνάκια… Πείτε το όπως θέλετε: τρίγωνο, τρίο, τριπλέτα, παρτούζα, threesome, ménage à trois. Η ουσία είναι ότι το τρίγωνο είναι το πιο διαδεδομένο ομαδικό παιχνίδι. Απολαύστε το!
-
αυτά είναι σε δουλειά και εργόχειρο να βρισκόμαστε >:D >:D >:D >:D >:D
-
Περνάμε στο επόμενο παιχνίδι: τετράγωνo, κουαρτέτo ή foursome. Εδώ, οι απαιτήσεις (αλλά και οι δυνατότητες) αυξάνουν!
-
Το επόμενο παιχνίδι λέγεται όλοι εναντίον ενός! Γνωστό και ως gangbang! Μόνο για γερούς παίχτες!
-
Περνάμε στο bukkake. Εδώ υπάρχει αλληλεγγύη και όλοι οι παίχτες προσφέρουν σ' έναν συμπαίχτη τους, τους χυμούς τους για να ξεδιψάσει!
-
Περνάμε στο όργιο. Μόνο για πολύ δυνατούς παίχτες! Απαιτεί πάνω από τέσσερις. Όσο περισσότεροι, βέβαια, τόσο καλύτερα. Εδώ, νικητές βγαίνουν όλοι!
-
Στα ομαδικά παιχνίδια, δίνεται η δυνατότητα και για διπλή πίπα. Όσοι γουστάρουν τα προφορικά, ξέρουν να διασκεδάζουν μ' αυτό το παιχνίδι. Άμα είναι εξαιρετικοί παίχτες, παίζουν και τριπλή πίπα!
-
Οι καλοί παίχτες των ομαδικών παιχνιδιών, ξέρουν να παίζουν κι ένα ακόμη παιχνίδι: δυο καβλιά στον ίδιο κώλο! Διπλή διείσδυση, λοιπόν!
-
Τελειώνουμε με αρκουδοπαίχνιδα. Διότι, οι αρκούδες, ως γνωστόν, είναι παιχνιδιάρες! Bear games!!
:lolp:
-
Και ένα gif για κερασάκι!
-
Και δεύτερο gif!
-
Και ένα τρίτο gif!
-
Και το τελευταίο gif για σήμερα!
Ελπίζω να χαρήκατε το αφιέρωμα στα ομαδικά παιχνίδια!…
-
πρωινά φουντώματα με βάζεις να έχω DAX κάλα τα double fucks my best….τα έχω κάνει και είναι κάβλαααα
-
ok Daxxxx καυλα οι φωτοο αλλα οφειλω να ομολογησω πως με τους τιτλουςςςςςς πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωω
εισαι η τρελλα μουυυυυυυυυυυυ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Συμφωνώ με τον Αντώνη. Αρκουδάκο μου, έγραψες με αυτο το τόπικ. Οι περιγραφές των παιχνιδιών είναι τρέλα!
Είσαι μεγάλος διάολος! Ξέρεις ότι δεν ειμαι φαν των ομαδικων παιχνιδιών, αλλά μ' έκανες να θέλω να παίξω παιχνίδια! -
Εντάξει, η ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει, όπου κι αν τη χρησιμοποιείς τελικά… Οι λεζάντες και οι περιγραφές τα σπάσανε!!!!!!!!!!!!!
Προσωπικά πεθαίνω για τα ομαδικά παιχνίδια, όχι μόνο για την καύλα που σου δίνουν, αλλά και για έναν άλλο σημαντικό λόγο: μπορείς να κάνεις το διάλλειμμά σου βρε παιδί μου χωρίς να ξενερώσει κανείς!!!!!!!!!