Μαγειρας για φαγωμαααα
-
Εκανα που λετε zaping και πεφτω πανω σε μια εκπομπη μαγειρικης, πειναγααα αλλα τελικα μου ετρεχαν τα σαλια οχι για το φαγητο αλλα για τον μαγειρα :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
Ο Ανδρέας Λαγός γεννήθηκε στη Σάμο το 1981. Πειραματίζεται με τη μαγειρική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Οι μαγειρικές καταβολές από την μαμά του είναι δεδομένες, όπως λέει και ο ίδιος και στην κουζίνα του θέλει όλα να είναι σε τάξη. Σπούδασε στην Ελλάδα και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια τόσο για την μαγειρική όσο και για τη ζαχαροπλαστική. Εξακολουθεί με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον να συμμετέχει σε τέτοιες γαστρονομικές συναντήσεις. Έχει δουλέψει δίπλα σε καταξιωμένους chef και οι εμπειρίες όπως αποδεικνύεται από την πορεία του ήταν μοναδικές. Λατρεύει να παντρεύει με το δικό του τρόπο παραδοσιακές γεύσεις με τη σύγχρονη γαστρονομία και το κάνει εξαιρετικά.
Εργάζεται στην εταιρεία «chef at home», ετοιμάζοντας νόστιμα πιάτα για κάθε περίσταση. Είναι δηλαδή,ένας σεφ κατ’ οίκον! Τις συνταγές του τις μοιράζεται συχνά με τους λάτρεις του καλού φαγητού μέσα από διάφορα περιοδικά. Πολυπράγμων καθώς είναι, εκτός από την επίβλεψη του στα μενού διαφόρων μαγαζιών που αποτελεί βασική του δραστηριότητα, διδάσκει επίσης σε σεμινάρια μαγειρικής.
-
Ευχαρίστως θα τον έτρωγα! Πολύ ωραίος ο Ανδρέας! Μπράβο, Αντώνη! Μου άνοιξες την όρεξη!
-
Τον έχω πετύχει κι εγώ!
Κάβλα αρκουδάκι..
-
Ναι είναι πάρα πολύ ωραίος συμφωνώ και πάρα πολύ καλό παιδί, που να δείτε και το γάτο του επίσης απίστευτος.. :-X Ουπς…
-
Τι ξέρεις για το "γάτο" του Ανδρέα, Χρηστάκο; Για πες μας και μας να μάθουμε!
Και μια και μιλάμε για σέξι μάγειρες, σκέφτηκα να αναφέρουμε και άλλους, γιατί ευτυχώς έχουμε μπόλικους από δαύτους!
Ας ξεκινήσουμε με τον Βασίλη Καλλίδη που ξέρω ότι αρέσει στο Χρηστάρα. Αφιερωμένο!
-
Συνεχίζουμε με τον Άκη Πετρετζίκη. Πιο γυμνασμένες καταστάσεις και πιο σέξι φωτό!
-
Ένας από τους πολύ αγαπημένους μου είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Τον βρίσκω απίστευτα σέξι και θα ήθελα να τον γνωρίζω προσωπικά. Με διεγείρει η φάτσα του, όλα αυτά τα τατουάζ (έχω αδυναμία!) αλλά και το γεγονός ότι ψευδίζει ελαφρώς!
-
Κι επειδή τα γούστα του καθενός ποικίλουν, θα παρουσιάσω και τους υπόλοιπους γνωστούς μάγειρες/σεφ που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό κυρίως από τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.
Έχω να παρατηρήσω ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι Έλληνες μάγειρες αρκουδοφέρνουν και πολύ μου αρέσει!
Βέβαια απόλυτος βασιλιάς της κουζίνας, ο αγαπημένος αρκούδος Ηλίας Μαμαλάκης!
(Ελίζω να μην ξέχασα κανέναν…)
-
Και κάποια νέα…
Ξεχάστε το «Master Chef» και τους λιλιπούτειους μάγειρες… Όπως μετέδωσε στο «Made In Star», ιδιωτικό κανάλι «φλερτάρει» με τη μεταφορά του γαλλικού σέξι μαγειρικού ριάλιτι «Pat le Chef», που μεταδίδεται μέσω ιστοσελίδας. Στην εκπομπή, ο Πατ και η βοηθός του Κατ, ξεγυμνώνουν το… ταλέντο τους στις λιχουδιές, με την πανέμορφη μελαχρινή να εμφανίζεται γυμνή και να βάζει «φωτιά» στην κουζίνα, ενώ η λίμπιντο πιάνει κορυφή την ώρα που ζυμώνει! Από την άλλη, ο Πατ φοράει τουλάχιστον την ποδιά του μάγειρα, ώστε να μην βλέπουμε φάτσα φόρα τα απόκρυφά του! Σύμφωνα με τη μεσημεριανή εκπομπή του Star, η πρόταση έχει γίνει σε ιδιωτικό κανάλι το οποίο εξετάζει το νομικό πλαίσιο για τη μετάδοση του ριάλιτι, με την ώρα προβολής να είναι… σίγουρα μεταμεσονύχτια!
Μεγαλουργούν μαγειρεύοντας εξαίσια πιάτα, τα παρουσιάζουν μοναδικά και μεταμορφώνουν ένα απλό δείπνο σε μοναδική εμπειρία… Ο λόγος για μια νέα ομάδα μαγείρων, οι οποίοι πέρα από ταλαντούχοι είναι και όμορφοι σαν μοντέλα. Η ιταλική εταιρία catering «Lo Gnocco in cucina» (=Ο γκόμενος στην κουζίνα), που δραστηριοποιείται στο Μιλάνο, σκοπεύει να κάνει θραύση με τους οκτώ μάγειρες-μοντέλα, οι οποίοι θα μαγειρεύουν ό,τι επιθυμεί ο πελάτης σε γιορτές, πάρτι γενεθλίων, bachelor πάρτι, αλλά και ξεχωριστά δείπνα. Την ιδέα σκαρφίστηκε η επικεφαλής της εταιρείας, Τσετσίλια Μινάρντι, η οποία δήλωσε πως όλο το πρότζεκτ σκέφτηκε όταν συζητούσε με έναν νεαρό μάγειρα. «Στόχος μου είναι να φέρω λίγη ζωντάνια στο Μιλάνο που είναι μια πόλη με έντονους ρυθμούς. Τα αγόρια μας, έχουν πάθος με τη μαγειρική, είναι σοβαροί και επαγγελματίες, όμως είναι και πολύ όμορφοι», σχολίασε η Μινάρντι. Απολαύστε τους!
-
ποσο χαιρομαι που βαζουμε και μαγειρικη στην ενοτητα μαςςςςς :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
σε ευχαριστουμε Dax :love: :love: :love: :love: :love: :love: -
Έχω να κάνω κι εγώ 2 τοποθετήσεις αν μου επιτρέπετε…
1ον όσον αφορά τους μαγειρες που πόσταρες Daxako θα συμφωνήσω στον Σκαρμούτσο!Άνδρας με τα όλα του πρέπει να είναι...Ο Άκης κορμάρα αλλά όσες φορές τον έχω δει στην εκπομπή να μαγειρεύει ή σε συνεντεύξεις μου βγάζει μια απίστευτη φλωριά σαν χαζοχαρούμενο και με ξενερώνει απίστευτα..Επίσης θα γούσταρα να έρθει η εκπομπή με τους Ιταλούς μάγειρες..
2ον Επειδή δεν έχω τίποτα καλύτερο από την εχεμύθεια και την διακριτικότητα αγαπημένε μου Χρήστο που ξέρεις πολύ καλά πόσο σε συμπαθώ δεν μου άρεσε το υπονοούμενο για τον Λαγό,ούτε και θα με ενδιέφερε εμένα προσωπικά να μάθω για τον γάτο του κτλ κτλ.Χωρίς παρεξήγηση πάντα παιδαράκο μου ε? Για μένα "Τα εν οικω μη εν δήμω" είναι ρητό που με χαρακτηρίζει...
Αυτά από μένα!
Πάω να τσακίσω ενα σάντουιτς τώρα γιατί μου ανοίξατε την όρεξη... -
Αυτή μπορεί να είναι η δική σου τοποθέτηση Greekbtm αλλά εγώ θα διαφωνήσω, καθότι δεν είπα τίποτα παραπέρα και τίποτε αρνητικό που να αφορά το πρόσωπό του.. Ίσα ίσα έχω να πώ μόνο τα καλύτερα. Το αν θα πω κάτι για αυτούς που ξέρω ή μπορεί να έχω πάει μαζί τους, είναι καθαρά και μόνο δική μου υπόθεση. Αν δεν σε ενδιαφέρει απλά το προσπερνάς. Θεωρώ πως δεν υπήρξε ούτε χυδαιότητα, ούτε δόλος από την μεριά μου και θεωρώ πως η όλη τοποθέτηση έγινε με την κατάλληλη δόση "χαβαλέ", χωρίς να αποκαλύπτει ποια ακριβώς μπορεί να είναι η επαφή που είχα με το Λαγό εγώ. Διότι θα μπορεί να είναι κάλλιστα μόνο φιλική!
Μην βλέπουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν! Δεν μπορώ άλλο με αυτή την εχεμύθεια και την διακριτικότητα, τόσο τετριμένα και πολυφορεμένα πράγματα (καλή ώρα σε όλα τα προφίλ στα διάφορα gay sites, έλεος) θέλω να είμαι out and loud! Δικαίωμα μου! Δεν είμαι το αποτρόπαιο που θέλει να κρυφτεί και θα πρέπει να είμαι διακριτικός και εχέμυθος!
Ο Βασίλης Καλλίδης είναι απόλυτα στα γούστα μου αγαπητέ Dax θα συμφωνήσω μαζί σου και από κοντά είναι ακόμα καλύτερος! (Τον έχω δει τυχαία σε πορουσίαση βιβλίου για να μην παρεξηγηθεί ο greekbtm)
Θέμα Σκαρμούτσου, ενώ όσο έβλεπα φωτό του τον έβρισκα πολύ ωραίο, όταν τον είδα από κοντά δεν μου άρεσαι τόσο. Αυτά όμως είναι γούστα..(έχει εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη και τον έχω δει άπειρες φορές στο δρόμο να περπατάει)Ο Πετρετζίκης ανοίκει στην κατηγορία άντρα που με αφήνει παγερά αδιάφορο, αλλά αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίο παιδί!
-
Έχω να κάνω κάποια σχόλια σχετικά με όσα γράφτηκαν:
1/ Μποτομάκο, συμφωνώ μαζί σου ότι για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες, καλό είναι να αποφεύγουμε να δίνουμε προσωπικές πληροφορίες. Ωστόσο, αν διαβάσεις προσεκτικά το post του Χρήστου, θα διαπιστώσεις ότι δεν λέει τίποτα επιλήψιμο. Αναφέρει ότι είναι καλό παιδί και ότι έχει απίστευτο γάτο. Καμία προσωπική πληροφορία και κανένα υπονοούμενο. Φοβάμαι ότι σε παρέσυρα εγώ, γιατί ως διάολος >:D που είμαι, είπα να το ρίξω στο πονηρό και έβαλα στο δικό μου σχόλιο τη λέξη γάτος μέσα σε εισαγωγικά. Δεν ευθύνεται ο Χρήστος γι' αυτό. Εγώ είμαι ο εμπρηστής!
2/ Μποτομάκο και Χρήστο, συμφωνώ μαζί σας για τον Πετρετζίκη. Ωραίος αντικειμενικά, αλλά και μένα δε με συγκινεί καθόλου.
3/ Χρήστο, δεν έχω δει τον Σκαρμούτσο από κοντά, οπότε δεν μπορώ να κρίνω όπως εσύ. Πάντως από αυτό που βλέπω στην τηλεόραση και στις φωτογραφίες, μου αρέσει πολύ.
4/ Για μένα, ο χειρότερος απ' όλους, είναι ο Μποτρίνι. Δεν τον χωνεύω καθόλου. Και μιλάω γενικά (όχι εμφανισιακά).
5/ Οι 3 πιο αγαπημένοι μου είναι ο Λαγός, ο Σκαρμούτσος και ο Καλλίδης. (Και ο Μαμαλάκης που είναι σε άλλη σφαίρα!)
6/ Αντώνη, και πάλι σ' ευχαριστώ γι' αυτό το νόστιμο θέμα. Γιατί εσύ το ξεκίνησες!
7/ Μποτομάκο, οι ιταλοί σεφ, δυστυχώς, δεν είναι σε εκπομπή αλλά σε εταιρεία catering.
8/ Ο καλύτερος και πιο σέξι σεφ απ' όλους είναι ο Perry Bear!!! Στο σπίτι μαγειρεύει αυτός σχεδόν αποκλειστικά και είναι απίστευτος. Έχει και σκούφο, αλλά δεν τον φοράει συχνά, γιατί αν τον δω να τον βάζει, του έχω χυμίξει σε δευτερόλεπτα και η κουζίνα θα γίνει παρανάλωμα του πυρός (μεταφορικά ΚΑΙ κυριολεκτικά)! Μου λείπει! Είναι σε επαγγελματικό ταξίδι εδώ και κάποιες μέρες και επιστρέφει αύριο το βράδυ. Πού είσαι αρκουδάκο μου;… :blownose: -
Χαχαχα Daxako εμπρηστή μου εσύ!!
Και Χρηστάκο μου σιγά μην παρεξηγήθηκα κι όλας βρε συ…Απλά ειπα την άποψη μου και ως εκεί.Όπως το ξεκαθάρισες έχεις το δίκιο σου κι εσύ..Καλό να συμφωνούμε αλλά και οι διαφωνίες που και που δεν είναι λίγο αλατοπίπερο στο φόρουμ?
Αλλά εσύ μου θύμωσες και από Μποτομάκος έγινα ένα ξερό Greekbtm! :cry2: :cry2: :cry2: -
Καλιδης. Κορυφαιος. Αυτη η φωτο του στην θαλασσα ειναι φετινη? Παιζει να ειναι απο Πηλιο. Ειμασταν την ιδια περιοδο στο ιδιο χωριο. Αυτος εμενε στο ελευθερο καμπινκ. Εγω με το φιλο μου αραζαμε αρκετα μακρυα του δυστυχως. Εννοειται η παραλια ειχε γυμνιστες και για αυτο την επιλεξαμε και μεις. Μη με ρωτατε για εμπροσθια προσοντα, δεν τα ειδαμε, αλλα απολαυσαμε ωραια οπισθια, αφου εκανε πολλες βολτες με το θαλασσιο στρωμα. Μιαμ!!!! Μαλιστα ειχε βγαλει στο twitter μια απορια, οτι η παραλια ηταν γεματη ωραια κωλαρακια αλλα το δικο του φωτογραφιζαν.
Θελαμε πολυ να πιασουμε κουβεντα αλλα δεν "εκατσε" ποτε φαση. Ο δικος μου ηθελε να του προτεινει μερη να δοκιμασει φαγητα (δευτερη φορα εμεις, ξεραμε πιο πολλα) αλλα εμενα δεν θα με χαλαγε ενα καλο τριο >:D
-
Παναγιώτη, η φωτογραφία του Καλλίδη είναι όντως από το καλοκαίρι του 2012, αλλά δεν ξέρω σε ποιο μέρος είναι τραβηγμένη.
-
παίδες καλλίδης και ξερό ψωλή εεεε ψωμί ήθελα να πω….. λολ :cheesy2:
-
Μπράβο, Αντώνη. Ωραίος ο Λαγός. Ιδίως στιφάδος, μούρλια είναι!
-
Τους δύο πρώτους θέλω, μαζί κατά προτίμηση… Τέλος!