Άδεια Dax 16-24 Μαρτίου
-
Αγαπημένοι μου φίλοι, η άδειά μου πλησιάζει και την περιμένω πώς και πώς.
Θα λείψω από τις 16 έως και τις 24 Μαρτίου 2013.Οφείλω να αναφέρω κάποια πράγματα για την περίοδο της απουσίας μου.
Αν θελήσετε να κάνετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να την κάνετε και τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να σας δώσουν την απάντηση εφόσον την γνωρίζουν.
Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε τους Οδηγούς μήπως η απάντηση αναφέρεται ήδη εκεί.
Διαφορετικά, θα σας απαντήσω αμέσως μόλις γυρίσω.Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα που επείγει, αφήστε μήνυμα εδώ στο ΕΛΦΟΡ μήπως κάποιος άλλος χρήστης μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά επικοινωνήστε και με το Helpdesk (στα αγγλικά) για να έχετε και την τεχνική υποστήριξη από το staff.
Για οτιδήποτε άλλο πέρα από αναφορά προβλημάτων, συνεχίστε κανονικά να κάνετε posts και να ανοίγετε θέματα συζητήσεων.
Ελπίζω να βρω αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια όταν επιστρέψω.Κάποιες ενδιαφέρουσες ημερομηνίες κατά την απουσία μου:
Κυριακή 17 Μαρτίου: H τελευταία Κυριακή της Αποκριάς αλλά και η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patrick's Day), η εθνική γιορτή των Ιρλανδών που γιορτάζεται με άφθονη μπυροποσία! Ντυθείτε, βγείτε έξω και ξεφαντώστε, κατά προτίμηση σε μια Ιρλανδική pub ή σε κάποια μπυραρία!
Δευτέρα 18 Μαρτίου: H Καθαρά Δευτέρα. Παρά το hangover που θα έχετε, μαζευτείτε με την παρέα σας, φάτε λαγάνες, θαλασσινά και άλλα νόστιμα πραγματάκια, πετάξτε χαρταετό και διασκεδάστε το!
Τετάρτη 20 Μαρτίου: Η Εαρινή Ισημερία. Αν και συνήθως πέφτει στις 21 Μαρτίου, φέτος θα είναι στις 20. Γιορτάστε την όπως νομίζετε. Εγώ και η παρέα μου, έχουμε καθιερώσει να γιορτάζουμε τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια με εξόδους και άφθονα cocktail! Άσχετο, αλλά έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε!
Δευτέρα 25 Μαρτίου: Διπλή γιορτή! Όχι λόγω του εθνικού και θρησκευτικού της χαρακτήρα, αλλά επειδή ο Perry κι εγώ επιστρέφουμε κοντά σας!!!
:love: -
Αγαπημενα μου αρκουδακιαααα σας ευχομαι να περασετε τελειαααα, να διασκεδασετε να πιειτε να φατε και να κανετε πολυ sexxx θα μας λειψει η φορουμ-παρεα σας :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
-
επίσης παιδιά….........με πολύ αρκουδοφιλίαση σε όλους
-
Thank you, guys! :love: Αλλά δε φύγαμε ακόμα… Θα με ανεχτείτε για άλλες δυο μέρες (και σήμερα και αύριο)! >:D
Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε πάρτι μόλις φύγω! ;D -
Have Fun guys!!!!
:love: -
Είμαι σίγουρος πως θα περάσετε αξέχαστα, ειδικά στον προορισμό που επιλέξατε να πάτε.. Και ήρεμα εκεί πέρα παιδιά… :blind:
-
τι ηρεμα μου λες!!!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!! :cheers: :cheesy2:
:mbounce: :mob: -
Καλά, ο Perry δεν κρατιέται! Θα τον μαζεύω στη Βραζιλία! ;D
Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν οι διακοπές και στους δυο και τις χρειαζόμαστε.
Και είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμπίψουν οι άδειές μας και να κάνουμε διακοπές μαζί.
Αυτό το ταξίδι το θέλαμε από καιρό και ευτυχώς τώρα θα γίνει πραγματικότητα.
Θα γίνει ΧΑΜΟΣ και ΠΑΝΙΚΟΣ, φίλε Χρήστο!
Θα μας γράψουν οι εφημερίδες! ;D >:D -
Θα τρεχουμε γυμνοι στις φαβελες!!!! Θα μας απελασουν!!!!!
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Τη φυλακή δεν τη γλυτώνουμε! ;D
-
Στις φαβέλες θα τρέχετε γυμνοί, γιατί με το που θα φτάσετε θα σας πάρουν ακόμα και τα σόβρακα.. :haha:
-
:haha:
Τα σώβρακα δεν μας απασχολούν! Όποιος τα θέλει, χάρισμά του!Αλλά σοβαρά τώρα. Αν έχεις κάποιες ταξιδιωτικές συμβουλές να μας δώσεις για το Rio, please πες μας.
Εκτός από το Rio, θα πάμε και στο Manaus που είναι αρκετά μακριά και εντελώς διαφορετικό, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα στο Manaus δεν έχεις πάει.
Αλλά οτιδήποτε γνωρίζεις για το Rio (πού να πάμε, τι να προσέξουμε κλπ), θα μας φανεί εξαιρετικά πολύτιμο.
(Βλακεία μου που δε σε ρώτησα νωρίτερα. Ελπίζω να δεις το post έγκαιρα.) -
Αγαπημένοι μου φίλοι, η ώρα ήρθε…
Έχουμε να ετοιμάσουμε αρκετά πραγματάκια με τον Perry και να ξεκουραστούμε για το αυριανό ταξίδι.
Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα και θα τα ξαναπούμε στις 25 Μαρτίου!
Φιλιά πολλά σε όλους!!!(Μια τελευταία υπενθύμιση: Δεν επιτρέπονται τα ενεργά link για σελίδες εκτός του GT.ru και του Φόρουμ. Αφαιρέστε το http και το www αν θέλετε να γράψετε κάποιο εξωτερικό link)
-
Αρκουδακια, γοριλακια, γατακια, κατσικακια και αλλα ζωακια σας χαιρετουμε και τα ξανελεμε στις 25 του μαρτη…
Και για να μην μου παρουν τα σωβρακα στις φαβελες, θα παω εντελως τσιτσιδος... ;D
-
@Dax:
:haha:
Τα σώβρακα δεν μας απασχολούν! Όποιος τα θέλει, χάρισμά του!Αλλά σοβαρά τώρα. Αν έχεις κάποιες ταξιδιωτικές συμβουλές να μας δώσεις για το Rio, please πες μας.
Εκτός από το Rio, θα πάμε και στο Manaus που είναι αρκετά μακριά και εντελώς διαφορετικό, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα στο Manaus δεν έχεις πάει.
Αλλά οτιδήποτε γνωρίζεις για το Rio (πού να πάμε, τι να προσέξουμε κλπ), θα μας φανεί εξαιρετικά πολύτιμο.
(Βλακεία μου που δε σε ρώτησα νωρίτερα. Ελπίζω να δεις το post έγκαιρα.)Στο Ρίο να πάς κοντά στο jardim botanico είναι το parque lage. Απίστευτο μέρος θα σου μείνει αξέχαστο!
-
Ρε παιδιά πήραν άδεια ο DAX και όλοι εξαφανίστηκαν απο εδώ μέσα :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
-
Γεια σας, αγαπημένοι μου φίλοι!
Οι διακοπές έλαβαν τέλος!
Από σήμερα ξαναείμαι κοντά σας… -
Γεια σας και απο μενα μαγκες! Περασαμε φανταστικα! Ελπιζω να περασατε κι εσεις υπεροχα!
-
Καλως ορίσατε!!
Πείτε μας και τα νέα τώρα :cheesy2: :cheesy2: :hug2: :hug2: :hug: :hug: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Σ' ευχαριστώ, Διόνυσε, για το καλωσόρισμα! Η Βραζιλία είναι φανταστική και θα θέλαμε να είχαμε και άλλο χρόνο στη διάθεσή μας για να την απολαύσουμε περισσότερο. Ο καιρός ήταν πολύ καλός, με εξαίρεση κανα-δυό μέρες που ψιχάλισε. Κάναμε μπάνια στις παραλίες της Copacabana και της Ipanema, κάναμε πολλές βόλτες στο Rio, επισκεφτήκαμε και το Βοτανικό Κήπο (που ανέφερε ο Χρήστος παραπάνω), είδαμε πολλά άλλα αξιοθέατα, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν ξεσαλώσαμε όπως φανταζόμασταν. Μια βγήκε μια αναπάντεχη ηρεμία στη Βραζιλία, πράγμα το οποίο δεν ήταν καθόλου κακό, γιατί χρειαζόμασταν και οι δυο ξεκούραση και χαλαρούς ρυθμούς. Πάντως βγαίναμε το βράδυ και το Rio έχει πάρα πολλά μέρη για νυχτερινή διασκέδαση και πάρα πολλά gay bars & clubs.
Αν εξαιρέσεις την απίστευτη υγρασία, το Manaus ήταν μαγευτικό και επισκεφτήκαμε και το Δάσος του Αμαζονίου. Βασικά, το Manaus περιτριγυρίζεται από το δάσος. Μέναμε σε φίλους, οπότε ήξεραν την πόλη και δε χρειαζόταν να ψάξουμε πού να πάμε και τι να κάνουμε. Αυτά σε γενικές γραμμές.