-
Αν και εχω ανεβασει avatar και βγαινει οταν κοιταζω το προφιλ μου, αυτο δεν εμφανιζεται οταν κανω post σε forum. Πως το φτιαχνω?
-
Γεια σου, Παναγιώτη!
Χαίρομαι γι' αυτήν την ερώτηση γιατί πιστεύω ότι και άλλοι έχουν την ιδια απορία…Έχεις ανεβάσει όντως avatar, αλλά το έχεις ανεβάσει στο Προφίλ του Site. Εκτός από το προφίλ που έχεις στο site, έχεις και Προφίλ στο Φόρουμ.
Για να δεις το προφίλ σου στο Φόρουμ, πάτησε Profile που θα το βρεις στο γαλάζιο μενού στην κορυφή του Φόρουμ (όχι το γαλάζιο μενού στην κορυφή της σελίδας).Αφού το πατήσεις, θα σου εμφανιστούν στα αριστερά κάποιες επιλογές. Διάλεξε το Forum Profile Information.
Όταν το πατήσεις, θα εμφανιστεί η παρακάτω σελίδα:
Διάλεξε την τρίτη επιλογή I will upload my own picture. Πάτησε Browse και κατευθύνσου στο σημείο του υπολογιστή σου που έχεις την εικόνα την οποία θέλεις να χρησιμοποιήσεις για avatar. Μπορεί να είναι η ίδια εικόνα που έχεις για avatar στο Προφίλ του Site, αλλά μπορεί να είναι και κάποια άλλη.
Μετά μπορείς να συμπληρώσεις όποια άλλη πληροφορία θέλεις να εμφανίζεται στο προφίλ σου, π.χ. σύντομο κείμενο κάτω από το avatar, ημερομηνία γέννησης, χώρα, φύλο, τρόπους επικοινωνίας, signature (μπορεί να είναι κείμενο, εικόνα ή και τα δύο) κλπ.
Αφού συμπληρώσεις ό,τι θέλεις, πάτησε Change profile που θα το βρεις στο τέλος της σελίδας στα δεξιά:
Έτοιμο το προφίλ σου με avatar και τα πάντα!!
Προτείνω σε όλους να ανεβάσουν κάποια εικόνα για avatar στο προφίλ τους. Τα posts που κάνουν εμφανίζονται πιο ωραία και μαθαίνουμε και λίγα περισσότερα πράγματα για το τι αρέσει στον καθένα!
:cool2: -
Dax συμφωνώ περιμένω εδώ και τόσο καιρό να κάνει κάτι ανάλογο και ο Διόνυσος. Εύχομαι τώρα να δει αυτό και να μας ακούσει..
-
ΔΙΟΝΥΣΕ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ AVATAR!!!
:zing: -
thaaaaaaaaaaanx!!!
-
You're welcome!!
Σου έχω και ένα άλλο νέο, εδώ:
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=19043.0#lastPost -
@Dax:
ΔΙΟΝΥΣΕ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ AVATAR!!!
:zing:ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ :cheesy2: :hug2: Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ….. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ AVATAR....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ >:D
-
Ναι Διονυσε! Ανεβασε αβαταρ! Εγω παντως ανεβασα δικες μου φωτογραφιες… ;D
-
Ναι Διονυσε! Ανεβασε αβαταρ! Εγω παντως ανεβασα δικες μου φωτογραφιες… ;D
εεε τότε δεν είναι κόσμιον να βγάζετε γλώσσαν κύριε μου
ντροπήν όνιδος και κόλαφος
Avatar ready!!! Κάπως έτσι φανταστείτε με…..εκεί είναι ο στόχος
-
Oh yeah!!!!! Ο Διονυσος ανεβασε αβαταρ!!!! Νομιζω ειμαι ο πρωτος που το βλεπει…. Πολυ γουσταρω το αβαταρ σου Διονυσε! :cheers:
-
Oh yeah!!!!! Ο Διονυσος ανεβασε αβαταρ!!!! Νομιζω ειμαι ο πρωτος που το βλεπει…. Πολυ γουσταρω το αβαταρ σου Διονυσε! :cheers:
τον επέλεξα γιατί έχει κοινά στοιχεία με εμένα σε εμφάνιση!! αχχ μου πήρες την παρθενία….θα σε σκίσουν όλοι εδώ μέσα :lolp:
-
Διόνυσε, το avatar σου είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ!!! Είμαι τρελός φαν του BIG IS BETTER! Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο avatar του Διόνυσου απεικονίζεται ο Samson, ο κεντρικός ήρωας της σειράς comics BIG IS BETTER. Δημιουργός της σειράς είναι ο XUESONG κινεζικής καταγωγής δημιουργός manga και comics. Η συγκεκριμένη φωτό προέρχεται από το Chapter 1 του BIG IS BETTER. Ο Samson είναι ένας personal trainer που συνέχεια τον βλέπουμε γυμνό και όλοι θα ήθελαν να τον είχαν για δικό τους trainer! Μπράβο, Διόνυσε! Εξαιρετική επιλογή!!
:hot2: -
@Dax:
Διόνυσε, το avatar σου είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ!!! Είμαι τρελός φαν του BIG IS BETTER! Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο avatar του Διόνυσου απεικονίζεται ο Samson, ο κεντρικός ήρωας της σειράς comics BIG IS BETTER. Δημιουργός της σειράς είναι ο XUESONG κινεζικής καταγωγής δημιουργός manga και comics. Η συγκεκριμένη φωτό προέρχεται από το Chapter 1 του BIG IS BETTER. Ο Samson είναι ένας personal trainer που συνέχεια τον βλέπουμε γυμνό και όλοι θα ήθελαν να τον είχαν για δικό τους trainer! Μπράβο, Διόνυσε! Εξαιρετική επιλογή!!
:hot2:Dax για άλλη μια φορά με έχεις καταπλήξει!! Σωστά αυτός είναι ο ήρωας που επέλεξα!! Λες να αλλάξω δουλειά και να γίνω personal trainer!!!
Σε ευχαρστώ αλλά όπως προείπα είδα κοινά στοιχεία σωματικά, έκφρασης και προσώπου για να έχετε μια είκονα κ εσείς με ποιον μιλάτε :hehe: -
Sexy avatar Διόνυσε!!
Μήπως να βρω κι εγώ κανένα που μου μοιαζει να ανεβάσω? -
Sexy avatar Διόνυσε!!
Μήπως να βρω κι εγώ κανένα που μου μοιαζει να ανεβάσω?ΑΑΑ μόνο sexy avatar είμαι :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :cry2: :cry2: :cry2:
ναι νομίζω είμαι μια ωραία άποψη να το κάνουμε όλοι!! ;D