Πώς ψηφίζω κατηγορίες torrents;
-
Έχω παρατηρήσει στο προφίλ πολλών από εσάς ότι δεν έχετε αξιοποιήσει το γεγονός ότι μπορείτε να κερδίσετε SBP με το να ψηφίσετε κατηγορίες (categories) για τα torrents που έχετε κατεβάσει. Πιστεύω ότι κάποιοι από σας δεν το γνωρίζουν και γι' αυτό έφτιαξα τον παρακάτω Οδηγό.
Πώς ψηφίζω κατηγορίες torrents; Σε τι με βοηθάει να ψηφίζω;
Αφού κατεβάσετε ένα torrent, πηγαίνετε στη σελίδα αυτού του torrent. Θα παρατηρήσετε ότι στην κορυφή της σελίδας, εμφανίζεται η επιλογή Please Vote.
Αν κάνετε κλικ στην επιλογή αυτή, θα σας εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες των torrents που υπάρχουν στο site.Πατώντας τα εικονίδια, μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και 5 κατηγορίες στις οποίες πιστεύετε ότι το συγκεκριμένο torrent θα μπορούσε να ανήκει. Κατόπιν πατήστε Submit category vote που θα εμφανιστεί κάτω από τα εικονίδια. Μπορείτε να επιλέξετε και την κατηγορία στην οποία το torrent ήδη ανήκει.
Κάθε φορά που ψηφίζετε για κατηγορίες (είτε επιλέξετε μία είτε πέντε), κερδίζετε 1 SBP.
Αυτή τη στιγμή κάθε torrent εμφανίζεται σε μία μόνο κατηγορία. Ωστόσο, αρκετά σύντομα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο σύστημα και κάθε torrent θα μπορεί να εμφανίζεται σε περισσότερες κατηγορίες. Με το να ψηφίζετε κατηγορίες, βοηθάτε σ' αυτήν την προσπάθεια και επιπλέον τα torrents θα εμφανίζονται σε όλες τις κατάλληλες κατηγορίες που μπορούν να ανήκουν και όχι μόνο σε μία.
Έχετε διπλό όφελος γιατί αυτό σας βοηθάει όταν ψάχνετε για κάποιο torrent και ταυτόχρονα κερδίζετε SBP.Αν δεν θυμάστε ποια torrents έχετε κατεβάσει, είναι εύκολο να τα βρείτε. Πηγαίνετε στο προφίλ σας στο site και προς το τέλος της σελίδας, θα βρείτε την επιλογή Show completed torrents.
Αν την πατήσετε, θα εμφανιστούν τα τελευταία 250 torrents που έχετε κατεβάσει. Φυσικά θα εμφανιστούν λιγότερα, αν έχετε κατεβάσει λιγότερα από 250. Πατήστε κάθε ένα από αυτά, ψηφίστε κατηγορίες και κερδίστε SBP! Μόλις ψηφίσετε κατηγορίες σε ένα torrent, στη λίστα των completed torrents, θα εμφανιστεί ένα thumb up δίπλα σε κάθε torrent για το οποίο ψηφίσατε.
(Σε περίπτωση που κάποιος έχει κατεβάσει περισσότερα από 250 torrents, τότε θα πρέπει να τα αναζητήσει στον BT client που χρησιμοποιεί ή στο αρχείο του και κατόπιν να τα ψάξει στο site πατώντας το κουμπί Search στο γαλάζιο μενού στην κορυφή του site.)
-
σε ευχαριστούμε ήδη το κάνω!!!! ;D
-
Παρακαλώ, Διόνυσε! Εσύ μπορεί να το κάνεις, αλλά άλλοι φίλοι μας δεν το κάνουν! (Για ποιο πράγμα μιλάμε;! :D)
-
Κι εγω το κανω συνεχεια. Και δυο και τρεις φορες τη μερα….
:hapgay: -
@Dax:
Παρακαλώ, Διόνυσε! Εσύ μπορεί να το κάνεις, αλλά άλλοι φίλοι μας δεν το κάνουν! (Για ποιο πράγμα μιλάμε;! :D)
Που μας είπες τον τρόπο πως να κάνουμε την νέα κατηγοριοποίηση των torents!!! Σεξουάλα αμέσως στο πονηρό…... :love: πιπερι στο κωλαράκι :spank: :spank2:
-
-
Αυτο για το οποιο μιλουσαμε Διονυσε…
Πιπερι στο κωλαρακι!; Διονυσε, μου βαζεις ιδεες!!
-
Αυτο για το οποιο μιλουσαμε Διονυσε…
Πιπερι στο κωλαρακι!; Διονυσε, μου βαζεις ιδεες!!
Γιατί μιλούσαμε 35 χρονών γέρος είμαι ξεχνάω έχω και αυτόν τον Ελβετό τον Alzheimer ξέρεις….. :haha: :cens:
ΕΕ βάλε νέφτι εναλλακτικα :hehe: :jaj:
-
Ούτε έναν Οδηγό δεν μπορώ να γράψω! Κατευθείαν το μυαλό σας στα πιπέρια, στα νέφτια και στα κωλαράκια!!! :funny2:
-
-
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :drool2: