Ψηφοφορία 2ου Διαγωνισμού
-
Τρεις μέρες απομένουν μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού και κάνω μία ακόμα υπενθύμιση.
Στην αρχή αυτού του thread υπάρχουν οι υποψηφιότητες του ippos και του Herakles83.
Δείξτε τη συμπαράστασή σας, στηρίξτε του υποψηφίους και δώστε την ψήφο σας.
Απολαύσαμε τις απαντήσεις τους (δείτε εδώ https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=19122.0) ας τους ενισχύσουμε και με μία ψήφο.Ippos, επειδή ο Herakles83 σε ψήφισε, καλό είναι να τον ψηφίσεις κι εσύ, ώστε να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα.
Ελπίζω και οι δυο υποψήφιοι να έχουν κάνει ένα τουλάχιστον upload ώστε να μπορούν να δωθούν οι SBP. -
τρεχωωωω να ψηφισωωωωωωω τον ανθρωπο μουυυυυυυυυυ :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
-
Η ψηφοφορία και ο διαγωνισμός έληξαν!
Τα αποτελέσματα τα βλέπετε.
Συγχαρητήρια και στους δύο συμμετέχοντες για τις εξαιρετικές επιλογές και κυρίως για τις διασκεδαστικότατες απαντήσεις τους.
Με μία ψήφο διαφορά ο Χρήστος (Herakles83) προηγήθηκε του Αντώνη (ippos).
Επειδή όλο αυτό το κάνουμε για να περνάμε καλά και επειδή και οι δύο υποψήφιοι έδειξαν συγκινητικότατη αλληλεγγύη μεταξύ τους,
ανακυρήσσω και τους δύο νικητές!!!
Ο καθένας θα κερδίσει 200 SBP (και όχι 100 όπως είχα πει), γιατί δικοί μου είναι οι SBP και τους κάνω ό,τι θέλω.
Εξάλλου το αξίζουν!!!
Συγχαρητήρια, μάγκες!! Καταευχαριστήθηκα τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου για τη συμμετοχή!
:congrats:Οι SBP έχουν δωθεί ήδη στο Χρήστο.
Περιμένω απ' τον Αντώνη να ανεβάσει κάποιο torrent για να μπορέσω να του δώσω τους SBP. -
Ευχαριστουμε πολυ τον πολυαγαπημενο μας super moderator Dax
Και να συγχαρω τον νικητη τον σουπερ κοκκινοτριχη μουυυυυ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ -
Dax τα σπας…Keep on σε υποστηρίζουμε στο φουλ
-
Μπράβο και στους δυο…
Είδαμε με τον Νταξ και τα δύο βιντεο και εμπνευστήκαμε... >:D -
Γεια σου Perrybearrrrr
Είδαμε με τον Νταξ και τα δύο βιντεο και εμπνευστήκαμε…
Αυτο ειναι τελειοοοοοοοοοοο
-
Γεια σου Αντωνη…
-
Κλειδώνω το topic.
Αντώνη, μόλις ανεβάσεις κάποιο torrent, στείλε μου PM με το link για να σου δώσω τους SBP. -
Δώθηκαν κι οι SBP στον Αντώνη!