Sexy daddies
-
Αφού μάζεψα και εγώ κάποιο υλικό σερφάροντας στο διαδίκτυο, είπα να κάνω και εγώ ένα topic με κυρίως sexy 40+ άντρες για όλα τα γούστα!
Εύχομαι να σας αρέσει, είναι κάτι διαφορετικό από τα όσα έχει ποστάρει εώς τώρα ο φίλτατος και εξαιρετικό Dax! -
-
-
:cheesy2:
-
:cheers:
-
-
-
Τον συγκεκριμένο σας το κρατούσα για το τέλος μιας και είναι :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:
-
Και ένα κινούμενο gif από ένα προικισμένο daddy :cheers:
-
Herakles83 τελειες εικονες σε ευχαριστουμεεεεε
και μερικοι απο αυτους ειναι πολυ σεξυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana:
επισης δεν μπορω να μην σχολιασω οτι σχεδον ολοι εχουν απιστευτα καυλιααααααααααααα :fap: :fap: :fap: :fap: :fap: :fap: :fap: :fap: :fap: :fap: -
Επεσα τυχαια καποια στιγμη στα βιντεακια chubold ειναι πολυ καυλα οφειλω να ομολογησω ιδιως τα spy videossss
-
Woof!!
-
Αυτο δεν ειναι topic να το βλεπεις μες την νυχτα :mob:
-
WHO'S YOUR DADDY?
-
Χαίρομαι που σας άρεσαν παιδιά.
ippo με εσένα μπορώ να πω πως έχουμε πολλά κοινά γούστα
Dax μιας και ρωτάς σου δείχνω την "Αγία Τριάς" μου. Μ' αρέσουν από κάθε άποψη πρόσωπο, σώμα, τρίχα.. Τα πάντα! :crazy2:
Σίγουρα και ο τελευταίος daddy που έχω 3 φωτό δικές του μαζεμένες δεν περνάει απαρατήρητος :afr: (με χαλάει μόνο που στην πρώτη φωτό δείχνει λίγο βλακόφατσα) Αλλά σαν σωματική κατασκευή τα σπάει και φαίνεται και πολύ ψηλός να είναι πέρα από εξαιρετικά πολύ προικισμένος. :blind:
-
Χρήστο, αυτό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο στον τελευταίο daddy που τον έχεις σε 3 φωτό, είναι η αλογίσια ψωλάρα!!!
Η αλήθεια είναι ότι όντως δείχνει λίγο βλακόφατσα… ;DΈχεις βάλει πολλούς σέξι "ντάντηδες" αλλά οι δικοί μου 3 αγαπημένοι είναι αυτοί...
-
Θα συμφωνήσω μαζί σου και αυτοί οι τρεις είναι κάβλαροι!
Όσον αφορά τον daddy με την αλογίσια ψωλάρα, πως θα είναι άραγε αυτό το πράγμα όταν του σηκωθεί; οεο; Με τρομάζει σαν ιδέα αυτό με το αλογίσιο, νομίζω πως είναι άχρηστο λόγω του ότι είναι υπερμέγεθος! Χαλαρά XXXL! :blind:
-
grande foto…grandi uomini..peccato nn trovarli dal vivo :cum:
-
:cheesy2:
-
Perfect! Thanks for the pics!!