Κωλαράκια τριχωτά!
-
Ωραία απάντηση DAX μιλάς απο καρδίας και ουσίας!!!
ΕΕΕ άκου και έναν παλιό….(παντρεμένος εν αμέρικα νυν ζωντοχήρος) καλή φάση και ο γάμος χεχεχεχε
@Dax:
Αρκουδάκο μου, δεν ενδιαφέρουν τα προσωπικά μας.
Άλλωστε το τυπικό μέρος του γάμου είναι ανούσιο αν δεν υπάρχει ουσιαστικό δέσιμο.
Κι εμείς είμαστε μαζί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!! :love: :love: :love: -
Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις.
Η πρώτη απευθύνεται στο Διόνυσο. Στην Αμερική ήσουν παντρεμένος με άντρα ή με γυναίκα;
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίζει απολύτως καμία σημασία και ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.
Απλά μου φαίνεσαι άνθρωπος που έχεις ζήσει πολλά πράγματα και θα ήθελα να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα.
Γι' αυτό δεν κάνουμε άλλωστε και όλες αυτές τις συζητήσεις;Η δεύτερη ερώτηση απευθύνεται σε όλους.
Πώς φτάσαμε από τα τριχωτά κωλαράκια στους γάμους;;!! -
Γιατί να μην σου απαντήσω?? Δεν είναι το μυστικό του κράτους!! ΧΕΧΕΧΕ
Στην Αμερική ήμουν παντρεμένος με άντρα είχαμε παντρευτεί στην Βοστώνη και ζούσαμε στο Μαιάμι (εκεί είχε το σπίτι ο σύζυγος) δυστήχως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε αλλά ήταν μια όμορφη εμπειρία που θα την ξαναέκανα με τον κατάλληλο άντρα!
Έχω ζήσει πολύ λίγα ποτέ δεν είναι αρκετό κάτι, πάντα αναζητώ νέες εμπειρίες στο φινάλε φινάλε μόλις γεράσουμε και θα είμαστε τα γκει ΚΑΠΗ ΛΟΛ θα έχουμε αυτά να λέμε!!
ΕΕ δεν είναι ωραίο να γαμεύεσαι με τριχωτούς κώλους αχαχαχαχα ::) :cheesy2: :hug2: :hump:
@Dax:
Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις.
Η πρώτη απευθύνεται στο Διόνυσο. Στην Αμερική ήσουν παντρεμένος με άντρα ή με γυναίκα;
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίζει απολύτως καμία σημασία και ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.
Απλά μου φαίνεσαι άνθρωπος που έχεις ζήσει πολλά πράγματα και θα ήθελα να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα.
Γι' αυτό δεν κάνουμε άλλωστε και όλες αυτές τις συζητήσεις;Η δεύτερη ερώτηση απευθύνεται σε όλους.
Πώς φτάσαμε από τα τριχωτά κωλαράκια στους γάμους;;!! -
ΕΕ δεν είναι ωραίο να γαμεύεσαι με τριχωτούς κώλους αχαχαχαχα ::) :cheesy2: :hug2: :hump:
:rotfl: Τέλεια απάντηση!!!
-
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! >:D ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ…... :cheers:
χαιρομαι που σου αρεσε
@Dax:
:rotfl: Τέλεια απάντηση!!!
-
ενταξει απλα δεν υπαρχεταιιιιι
μου φτιαξατε την μερααα γελαωωω εδω και ωρααααα
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
για αυτό είναι το φορουμ για να ξεσκάμε αρκετες σκοτούρες δεν έχουμε!!!!
ενταξει απλα δεν υπαρχεταιιιιι
μου φτιαξατε την μερααα γελαωωω εδω και ωρααααα
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Ναι ακριβως διονυση. και πολυ χαιρομαι που εχω αρχισει να μπαινω εδω για να ξεσκαω
και μεχρι στιγμης τα καταφερνω τελειαααααααααααααααα :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Είδα τον τίτλο του θέματος και είπα να μπω να δω τι παίζει μιας και διαθέτω μια τριχωτή κωλάρα…
Καλογυμνασμένη όχι αλλά τριχωτή ναι...
Χαχαχα ;D