Βοηθεια για ανεβασμα αρχειων
-
γεια σε ολους.θελω βοηθεια για ανεβασμα τορρεντ.ανεβαζω μερικα video με το QuickTorrentMaker_1.5.εχω το προγραμα τορρεντ vuze.otan ανεβενουν εμφανιζονται στο σαιτ αλλα μετα χανενονται.τι να κανω γενηκα.οποιος ξερει ας μου πει βημα βημα.ευχαριστω
-
Γεια σου, φίλε, skind1973!!!
Καταρχήν, καλωσήρθες στο Ελληνικό Φόρουμ και στην παρέα μας! :cheers:
Το QuickTorrentMaker δεν συνεργάζεται με το Vuze. Οι μόνοι BT clients με τους οποίους συνεργάζεται είναι το μTorrent και το BitTorrent.
Οπότε έχεις δύο επιλογές:
- Μπορείς να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου το μTorrent ή το BitTorrent και να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στον Οδηγό Ανεβάσματος για QuickTorrentMaker.
ή - Μπορείς να κρατήσεις το Vuze, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στο New Upload Guide. Αυτός ο Οδηγός είναι γενικός και ισχύει για οποιοδήποτε BT client, λειτουργικό σύστημα ή web browser χρησιμοποιεί κάποιος. Οι οδηγίες είναι στα Αγγλικά. Δεν τον έχω μεταφράσει και αναρτήσει στο Ελληνικό Φόρουμ, γιατί ακόμα βρίσκεται στο στάδιο του προσχεδίου. Σύντομα, όμως, θα τον μεταφράσω. Είναι πολύ καλός Οδηγός και απλός στο να τον ακολουθήσει κάποιος, αλλά αν κάτι σε μπερδεύει, ενημέρωσέ με.
Προσωπικά βρίσκω τη διαδικασία ανεβάσματος με το QuickTorrentMaker πολύ πιο απλή και γρήγορη, οπότε θα σου συνιστούσα (εφόσον έχεις και Windows) να κατεβάσεις το μTorrent (ή το BitTorrent) και να ακολουθήσεις τα βήματα του πρώτου Οδηγού που ανέφερα. Το Vuze εξάλλου έχει ένα αρκετά "βαρύ" interface, πολύπλοκα settings για έναν μη έμπειρο χρήστη και καταναλώνει αρκετά resources.
Αλλά αν έχεις συνηθίσει στο Vuze και σε βολεύει, τότε πρέπει να ακολουθήσεις το γενικό Οδηγό Ανεβάσματος (New Upload Guide).Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, είμαι στη διάθεσή σου…
:cool2: - Μπορείς να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου το μTorrent ή το BitTorrent και να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στον Οδηγό Ανεβάσματος για QuickTorrentMaker.
-
ευχαριστω φιλε μου.τωρα μου τα διχνει ολα.παντος ευχαριστω για την συμβουλη και την βοηθεια.ναι εχω συνηθησει το azus.εχω χαμηλο ratio με bonus 69.5.και διορεια 5 μερες.και Gift Seed Bonus 6000.αυτο το τελευταιο τι ειναι και πως το περνω αυτο το bonus.
-
Γεια σου, φίλε, skind1973!
Τα seedbonus points (SBP) που έχεις είναι 6.000, δηλαδή έξι (6), όχι έξι χιλιάδες. Το διευκρινίζω για να μην υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς.
Αυτά τα έχεις ήδη πάρει ως δώρο από άλλους χρήστες για torrent που ανέβασες. Αν πας στη σελίδα του torrent ή των torrents που έχεις ανεβάσει, θα δεις ότι κάποιοι άλλοι χρήστες σε ευχαρίστησαν. Μπορείς να δεις ποιοι είναι, ποιοι σου έδωσαν SBP και πόσους.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να κερδίζεις SBP και τι μπορείς να κάνεις με αυτούς, διάβασε τον παρακάτω Οδηγό:
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=18602.0Αν κατάλαβα καλά πάντως από την απάντησή σου, έχεις ανεβάσει torrent μέσω του Vuze (όχι του QuickTorrentMaker). Γιατί και με τα δύο δε γίνεται.
Φαντάζομαι ότι έχεις ελέγξει ότι το torrent που ανέβασες κάνει κανονικά seeding στο Vuze.
Οπότε δεν αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με το ανέβασμα.
Αν έχεις άλλη απορία, μη διστάσεις να ρωτήσεις.